Sony SmartWatch 2 – pris og tilgængelighed i Danmark

Se her hvornår du kan erhverve dig et Sony SmartWatch 2 til Android i Danmark, samt hvad det kommer til at koste. 

Sony SmartWatch 2 blev lanceret for nogle uger, nærmest side om side med deres første phablet, Sony Xperia Z Ultra.

Opdateret: Sony smartwatch 2 – tanker, tips til apps og køb mm

Med Sony Smartwatch 2 kan du bla. tage billeder fra din Android smartphone, samt tjekke beskeder osv.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Tablet Z 

Skærmen er på 1,6″, og med en opløsning på 220 x 176 pixels.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z

Michael Fahlen, natonal account manager ved Sony Mobile Danmark, skriver til AppsAndroid.dk, at SmartWatch 2 vil blive tilgængeligt herhjemme i 3. kvartal af 2013 og til en vejlende udsalgspris på 1499 kroner.

“SmartWatch 2 kommer ultimo Q3 og vejl. Udsalgspris vil være omkring 1499,-“

(53) kommentarer
  1. Kommer dette ur nogensinde på markedet? På sonys webshop har de nu ved forudbestilling ændret datoen fra 25/9 til 16/10 siden i fredags. Spørger man i den lokale sony shop i aalborg, har de ingen dato for levering

  2. Fantastisk 😮 Hverken Mobilefun eller Clove.co.uk “forventer” (for jeg forventer ikke så meget mere 😮 )
    først uret hhv. 2. oktober og sidst i september. Fedt. Først rykkes det fra 15. juli, men det var også for godt til at være sandt, når nu Sony lovede WW release i september. At man får at vide pr. mail 1. september at det forventes den 12. og så først på dagen i dag (sikkert kun fordi jeg spurgte) oplyser at de desværre er svære at fremskaffe før oktober. Det er fandme for ringe. Så kan jeg sikkert vente til oktober og glæde mig til at nu kommer det lige om lidt og så få en mail om at de desværre ikke kan skaffe det før november. Det er mest det at man bliver stillet i udsigt at man kan have det i morgen eller om 4 dage efter weekenden og så får at vide at det tager 3 uger mere, uden nogensomhelst garanti for at det overhovedet kommer frem på denne side af jul. 🙁
    Der mangler i den grad en vred smiley i udvalget her på siden 😉

    1. Kan nemt sætte mig ind i følelsen. Især hvis det er nyt legetøj står jeg nærmest og kigger efter posten og enig i at det er ringe kommunikeret af dem.
      Jeg har faktisk fjernet den vrede smiley fordi der aldrig blev brugt 🙂 jeg isætter den igen…

      1. Sony’s egen danske hjemmeside siger også slutningen af september til en pris af 1412 kr. Jeg købte mine fede bluetooth headphones der og de sender åbenbart fra Holland, hvilket er rart at vide hvis man tror man vil returnere det og de sender med TNT, hvilket jeg aldrig havde hørt om, men som minder om DHL med 1-2 dage for levering. De har også noget med fuldmagt, hvis man vil have pakken stillet et sted, for hvor mange (udover mig for tiden) er lige normalt hjemme hele dagen? Til gengæld er der ingen mellemmand hvis produktet viser sig defekt.

        http://www.sony.dk/product/smartwatch/ersmartwatch2r

  3. Jeg holder glædeligt fast ved min bestilling af Sony Smartwatch 2 efter at have set Samsungs præsentation af deres smartwatch og i særdeleshed efter at have læst anmeldelser af det fra folk, der rent faktisk har haft det i hånden allerede. Hvis du er klar på at bruge 2400 kr i stedet for 1200 kr så værsgo, men læst lige nedenstående post først.

    http://beep.tv2.dk/nyheder/guldager-derfor-er-samsungs-smartwatch-bare-dumt?quicktabs_popular_terms=0

    1. Jeg er heller ikke overrasket over Samsungs smartwatch, og helt enig i at pengene er bedre givet ud ved at købe Sony`s der iøvrigt virker til de fleste smartphones. Jeg har nu sat kommentarlængden op med 1000 tegn, dejligt med nogle lange kommentarer, så bare råb højt hvis det er for lidt 🙂
      Håber at jeg snart får Sony Smartwatch 2 til test, og der vil komme en rigtig god gennemgang af det 🙂

      1. Ja, jeg har Note 2 (før den Note) og der er gået et år før der nu er kommet 9300mAh batteri og rugged case kommer inden så længe, så selv hvis man opgraderede til Note 3 (som deres Gear virker sammen med, men Gear kommer også til at virke med Note 2 når den engang får Android 4.3) så går der evigheder inden det fede tilbehør er klar.
        Hvad jeg har læst om Gear er at Samsung vil for meget ligegyldigt på én gang. Minder mig om Nikolaj Sonne’s anmeldelse af Galaxy S4. “Og så kan man bladre i home screens ved at vifte med hånden foran skærmen i stedet for at swipe med fingrene – og?” Hvad skal man bruge det gøgl til. De fylder så meget lir på software mæssigt. Kun en tåbe holder sig til deres ROM. Jeg bruger pt. Alliance (TW based), men er åben for forandring og forbedring, som enhver ægte Gadgeteer. 8)

        Gear har i øvrigt OLED skærm, hvilket Sony Smartwatch (1), som var 2. generation efter Limeview også havde. Jeg er glad for min Note 2 OLED skærm, god kontrast og sort ER sort og super til film mv. men pisse elendig udendørs. Der er en grund til at Sony har ændret til LCD skærm i Smartwatch 2.
        Shit, nu blev det til en lovlig lang besked igen 😛
        Sony vejer 0.8 oz, Gear 2.6 oz. og fylder mega meget. Jeg har heller ikke verdens største håndled og hvordan får du ærmet udover sådan et monstrum? 😮

  4. Man kan sætte enhver 24mm rem på uret. Silikoneremmen er bred der hvor den møder uret, så man ikke ser de der holdere stikke mærkeligt ud. Det er årsagen til at jeg valgte silikone, og at metalrem versionen ikke engang har en dato nogen som helst steder og jeg er træt af at vente. 🙁 Bestilte 9. juli, skulle komme 15. juli og så blev det et par dage efter rykket 2 måneder! 😥

    Hvis man gerne vil tages i r, øh, ved næsen, så har de det også her: 😛

    http://cdon.dk/hjemme-elektronik/sony_smartwatch_2_silicone_wristwatch_with_nfc_and_android-24916295

    1599 kr, levering ukendt. (+200 kr med metalrem).

    Begge er kun til forudbestilling uden nogensomhelst dato. 2 uger? 2 måneder? Who knows, who cares? Jeg får mit sendt fra UK den 12-13. september til 1205 kr. Indtryk og erfaringer følger indenfor en uge efter modtagelse inkl. anti-glare screen protector, når de når frem. 8)

  5. Udover de langt bedre links jeg har posted tidligere (og gentager herunder), så er det nu muligt at forudbestille hos et par danske netbutikker. Fås fra 1319 kr + porto, så MEGET langt fra de i artiklen oplyste 1499 kr som vejledende pris, men dog til den rigtige side, men køb det nu bare her:

    http://dk.mobilefun.com/39815-sony-smartwatch-2-android-watch—black-silicone.htm

    Leveret 1205 kr leveret med DLS Express Shipping fra UK. Forventet på lager 12. september.

    Med metalrem 1296 kr leveret, men dato ukendt.

    Har man af uforståelige årsager problemer med at bestille fra udlandet (udover hvis man tror man vil returnere det fordi man er usikker i sin sag og returporto til UK er dyrere. De refunderer i øvrigt porto hvis produktet er defekt, hvilket jeg har prøvet for nylig) og har for mange penge og for meget tid til at vente, så kan man kaste de ekstra penge i grams, vente en måned eller 2 ekstra og bestille det her:

    http://www.itasker.dk/shop/sony-sw2-smartwatch-112787p.html?utm_source=kelkoodk&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sony%20SW2%20SmartWatch%202%20-%20Sony%20Xperia%20Z,%20X

    1358 kr inkl. GLS, 1368 kr inkl. Post Danmark levering. (+120 kr for metalrem).

    Fortsættelse følger…

  6. Høy, jeg vil også glæde mig til at man har mulighed for at gå ind og rette på det der er skrevet inden det bliver sendt.

  7. Jeg kan godt nøjes med at tage dine ord for gode vare.
    Du behøver såmændt ikke at være sarkastisk for at blive forstået. Det er venligt af dig at ville sende mig bekræftelse på, at det bliver sendt fra England. 🙂
    Fint nok, men det behøver du ikke – fordi jeg har ikke taget stilling til om det er noget jeg overhovedet har lyst til.
    Jeg er langt mere interesseret i at du skriver noget om din oplevelse af uret og hvad det reelt indeholder.
    P.S jeg mener du kan finde min mail under min profil.

    1. Undskyld formuleringen, den var unødvendig. Jeg var ikke i mit muntreste hjørne og okser med at lave nyt køkken dag og nat (10:00-01:40 i går inkl. hele 15 min pause), kaffe, energidrik og ikke så meget andet, så er lidt ude af balance de her dage 😳

      Jeg afventer spændt Samsungs præsentation enten 4/9 eller på IFA 6-10/9, da jeg så evt. kan nå at afbestille uret, hvis de kommer med noget langt federe, som ikke kun kan bruges med Samsung mobiler. Har Note 2 selv, men gider ikke være bundet til deres plastik telefoner længere end højst nødvendigt.

      Får de uret hjem som forventet 12/9 (FedEx el. lign. hurtig post videre til mig) har jeg det så måske den 13., men helt sikkert 16/9. Da ingen har uret før da, finder du heller ikke masser af videoanmeldelser på Youtube det første stykke tid.

      Forudsat at jeg fastholder min bestilling skal jeg nok skrive en anmeldelse dagen efter inkl. synligheden udendørs, som jo er langt vigtigere på et ur end på en telefon. Inkl. om evt. polariseret glas på uret (ved ikke om det har det) konflikter med polariserede solbriller. Du kan f.eks. efter sigende ikke bruge Nexus 7 med polariserede solbriller og den er derfor udelukket til sat-nav (btw Nav. App: “Sygic” for the win 😀 ).

      Side Note: Har bestilt anti-reflex screen protector på Amazon.co.uk. Har samme på min Transformer og kan nu bruge den i bilen uden at “se mig selv i spejlet” hele tiden og nul fingeraftryk. Rengør en gang pr. uge/måned kontra 10 gange om dagen. Konen kører – man har vel chauffør til den slags 8) At det reducerer billedkvaliteten betyder ikke meget på en 1.6″ skærm. 3 stk pakke for £7.73, atFoliX-Antireflex Screen-Protector.

      http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DVSDHFI/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

      Ved ikke om jeg skal skrive mine indtryk af uret her (til den tid), som jeg gør nu (men som kommentar til selve artiklen) eller en andet sted.

      1. Jeg læser med stor interesse dit indlæg. Har du siddet oppe på dit nye køkkenbord og skrevet dette lange indlæg. 😉 Er næsten lig så spændt som dig på dette ur. 😛
        Med hensyn til din oplevelse af uret/test er jeg meget sikker på, at hvis du spør, kan HØY finde et godt sted hvor du/han kan lægge det ind. Ikke osse Høy ?
        P.S. Jeg har også en Note 2 og må også erkende at det er bedre og flottere med aluminium, så for pokker nu er vi vist ved at bevæge os uden for det oprindelige emne. %:

          1. Tak for hurtig reaktion og ellers må du have en god dag 😉
            Var lige inde og redigerer tak for det.

        1. Jeg bevæger mig i det følgende så også nu lidt (meget) udenfor emnet, men guld skal deles :E: Super batteri (dobbelt vægt og tykkelse = brug uret i stedet de 20-50+ gange en besked/mail tikker ind).

          Et genialt produkt du bør købe (til Note 2), især hvis du skal have et smartwatch og derfor have bluetooth tændt hele tiden. Mit dejlige (og billige) 9300mAh batteri (3 gange de normale 3100mAh). Bonus info: Vent lidt med at købe det, da de skriver på deres Facebook side at de kommer med en Rugged Case 30. august i stedet for den udemærkede men mindre beskyttende TPU case jeg har og som du ser på linket. Telefonen vejer ca. det dobbelte med dette batteri, så inertien ved tab er også dobbelt så stor, så jeg håber bare de får det i morgen på Amazon.co.uk også og ikke først i USA og endnu mere ventetid.

          http://www.amazon.co.uk/warranty-ZeroLemon-Protection-Guarantee-Compatible/dp/B00BYEMNA6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1377767681&sr=8-1&keywords=zerolemon+note+2

          Extra bonus info:
          http://www.sony.dk/search/nsearch.action?sectiontype=Search&query=DR-BTN200&site=odw_da_DK&wepQuery=DR-BTN200
          Købte Open Box i outlet for 599 kr. Skal være modellen der IKKE ender på M. Fås til 716 kr hos Cinemagic.dk, hvis jeg husker rigtigt. Lyder fedt, god rækkevidde, fede knapper, cool i hvidt, super let og behageligt, ægte læder, 40h musikstreaming og 30h samtale. Bruger det 4h+ hver dag for tiden. Fleksibelt i to retninger omkring øret.

          Ur + headphones + kickass batteri (så tung og tyk telefon fortjener at blive i lommen, heraf hvorfor uret bliver en endnu bedre ide end det er i forvejen) 8)

          Håber det er noget, der kan bruges. Tjek gerne xda-developers.com ang. batteriet. De er mildest talt også begejstrede. 😀

          1. Hvis du har guld du mener der skal længere ud skal du bare sende mig en mail og vi kigger på det. Vi har en sektion som vi bruger til tips fra brugerne osv, anbefalinger osv..

  8. Prototype havde en snert af noget negativt som jeg reagerede på. Prototyperne er vi jo nød til at have ellers kommer teknikken jo ikke videre. Her vil jeg ikke gå ind i din argumentation for så teknisk klog er jeg ikke.
    Tak for dine link, men venter til den evt. kommer til Danmark

    1. Jeg har lige skrevet til dem og fået bekræftet at mit ur (bestilt via det link jeg gav dig) sendes fra England. Jeg skal gladeligt videresende deres mail svar til dig hvis du hoster op med en mailadresse og kan nøjes med at tage mit ord for gode varer. 😉

      1. …og IKKE kan nøjes med at tage mit ord for gode varer. 😳 Damn, korrekturlæsningen halter sgu af og til når man har travlt med at installere nyt køkken og bare vil kaste en hurtig besked afsted. En skam at hjemmesiden ikke tillader at ændre en besked ligesom man kan på Facebook.

        1. Dit ønske skal ske, du er sikkert ikke den eneste der laver lidt trykfejl hist og her 🙂 det fixer jeg i løbet af ugen, men for at have lidt styr på det er jeg nødt til at gøre sådan at det kun er registrerede brugere der kan gøre det. Nu ved jeg ikke om du er logget ind når du skriver, men det er noget nemmere da du ikke skal udfylde nogle felter. Giv mig en uges tid så har jeg det på plads 🙂

  9. Jeg beklager hvis jeg er gået din ære for nær, men mine oplevelser er nu ikke helt magen til dine. Mobilfun.co.uk har jeg handlet med de sidste ca. 5år og kender dem fint og godt. Med hensyn til Mobilefun.com fra USA har jeg en dårlig temmelig oplevelse. Det var en vare jeg ville have og de havde den ikke i England. Jeg måtte betale en dyr transport.
    Så langt så godt, indtil jeg fik en regning på Told. Jeg var godt sur ( på mig selv ) nogle dage senere fik jeg yderligere en regning på moms. Derefter er jeg blevet meget opmærksom på hvor jeg handler og undersøger hvilke konsekvenser det kan medfører.

  10. Til Joachim
    Du skriver at Mobilefun er et engelsk firma, det er ikke helt korrekt. Det er et datter selskab af det fra USA. og man skal passe noget på med link for havner man på mobilefon.com 🙁 og ikke på mobilefun.co.uh 🙂
    så kommer man af med told og moms.
    Hvad mener du med. Fordelen ved Smartwatch 2 er netop at det IKKE er en prototype. HVAD er det så ?
    og hvad er der galt med prototyper.
    Slutteligt hvornår kan det forventes i danmark ??
    for jeg kan ikke finde det i England.

    1. Du går lige min ære en tand for nær der. Det er ikke pænt at rette folk for fejl, når det er en selv, der har sovet i timen og ikke gider at undersøge tingene ordentligt. Wikipedia og læs. Tager max 2 min. Ikke et engelsk firma? 😮

      http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Fun

      De sender fra UK, Selv HVIS de sendte fra USA (hvilket de jo IKKE gør da de ER et engelsk firma og alt der ender på .com er altså ikke amerikansk FYI), så er der ikke told. Engelsk moms (VAT) slipper du ikke for uanset hvad Det er der kun hvis beløbet overstiger 1150 kr eller pt. godt 200 dollar. Lær toldpriser.dk’s udmærkede hjemmesiden at kende, især deres Toldberegner. Min Kindle Paperwhite kostede 199 dollar, ergo kun 160 kr i Post Danmarks håndteringsgebyr oveni shipping.

      Prototyper i den her forbindelse (åbenlyst udfra min grundige beskrivelse hvad jeg mener med brugen af ordet prototype) er første generation som når nu Samsung, Apple, Google, LG m.m. laver deres første smartwatch. Der er ikke nødvendigvis noget galt med prototyper, men sandsynligheden for fejl, især de graverende af slagsen, er meget meget større. At Apple kan lave version 5 med udfald, hvis man sætter fingeren det forkerte sted, viser at der da fint kan gå ting galt selvom det ikke er første generation. Sony Smartwatch 2 er 4 generation og retter op på fejlene ved den forrige (lysstyrke bl.a., da den har indbygget lyssensor). Der var firmware problemer på Smartwatch 1, der dog i høj grad blev rettet senere. Som med telefoner og tablets, står og falder et smartwatch med om der er gode apps til. Windows store, behøver jeg sige mere? Der vil gå en rum tid inden udviklere har nogle fede apps klar til de andre producenters ure. Vil man vente på det, fint.
      Du følger bare et af de to links herunder :E:
      http://dk.mobilefun.com/39815-sony-smartwatch-2-android-watch—black-silicone.htm
      http://dk.mobilefun.com/40487-sony-smartwatch-2-android-watch—black-metal.htm :E:

    2. Jeg forudbestilte mit 9. juli. Er løbende blevet informeret om at de forventer at have det på lager 12. september. Det frigives 9. september. De 2-3 uger, der står på hjemmesiden passer derfor meget godt. Hvor længe der går før udgaven med metalrem kommer er uvist. Clove.co.uk har vist metalversionen noget før, men jeg holder mig til mit favoritfirma udi det engelske. Du kan læse min trustpilot anmeldelse af dem, hvis du vil vide mere om deres gode kundeservice, især ifm. returret. Mht. returret endnu en god grund til at handle UK og ikke USA, for porto den vej over er åndsvagt høj.

  11. Det fremgår ikke lige af billedet på siden her eller på mange andre billeder, men man kan på nogen billeder se en lyssensor i øverste venstre hjørne. Den er også nævnt her (første generation af uret skulle efter sigende være super ringe at kigge på udendørs, men det skulle være løst. Fordelen ved Smartwatch 2 er netop at det IKKE er en prototype. Dem har jeg af bitter erfaring lært mig at holde mig fra (S Pen på Galaxy Note 1 o.a.). Selv hvis Samsung eller Google kommer med noget fornuftigt kan der gå lang tid og Sony har pt. over 200 apps og koden er frigivet til udviklere. Har læst om nogle super apps, der dog koster penge, men det giver jo heller ingen mening at købe en så dyr gadget og så ikke ville ofte 20-100 kr på nogle fede apps. De øvrige fabrikanters vil være prototyper og så kan man fint få lov at vente et år eller mere på at der for alvor kommer apps til skidtet.
    Mange af de problemer jeg har læst at folk havde med første versionen blev rettet via opdates og de har lært noget, bl.a. er de gået væk fra det udskældte specielle ladekabel.

      1. Jeg har haft første generation indtil det blev tabt i havet 🙁 ihvertfald var jeg okay tilfreds med det og hvis 2’eren er bedre kan det kun blive godt.

    1. @Marer, det er måske lidt utydeligt (bare brok dig til Høy, han plejer at være go til at fixe det vi beder om), men du behøver ikke at lede videre for Joachim har faktisk smidt et link direkte til SmartWatch 2 8)

  12. Tja, helt sikkert. Jeg har forudbestilt det hos http://dk.mobilefun.com/ til 1200 kr. Glimrende butik med god support, som jeg har handlet hos en del gange efterhånden. Hvis man gerne vil betale dyr dansk moms og alm. overpris, så vent da endelig og køb det fra en dansk biks til 1500 kr %:

    1. Hej Joachim jeg har brugt dit link til dk.mobilefun.com men har ikke kunne finde nogen omtale angående Sony Smartwatch 2.
      Hvor forudbestiller man?

      Mvh. Per

      1. Og så lige en tilføjelse til dem, der evt. ikke kan finde uret, som ligger noget gemt af vejen på siden plus lidt ekstra info.

        http://dk.mobilefun.com/39815-sony-smartwatch-2-android-watch.htm

        Uret skulle også understøtte dansk, hvis man er til den slags jf. 4. sidste linje i følgende artikels tekst.

        http://budgetgadgetsindia.blogspot.dk/2013/07/sony-smartwatch-2-full-specifictions.html

        Mobilefun trækker pengene med det samme. De er ikke en dansk butik og følger andre regler end dem vi er vant til. De sender med DHL, så vidt jeg ved og det koster vist 35 kr (6-10 arbejdsdage uden tracking og 105 kr for 1-2 arbejdsdage med tracking på min seneste ordre for en uges tid siden), Mht. uret så kan jeg ikke huske det, men det blev lige godt 1200 kr inkl. forsendelsen. De er var også flinke med mail om udsættelse til 9. september. Senere fik jeg i forgårs mail om at de nu forventer det leveret 12. september (tager vel et par dage at få det fløjet herover til Europa).

        De er i øvrigt meget hjælpsomme med support. Har pt. noget grej, der er gået i ged, som jeg skal have sendt retur og det fungerer glimrende.

      2. Forresten er Mobilefun et engelsk firma, hvis det skulle være gået nogens næse forbi. De sender fra England, så det giver et vist indtryk af leveringstider og nul toldproblemer osv. De har bare fået sig en dansksproget version af hjemmesiden her indenfor det sidste års tid eller to (sådan cirkus).

    1. Nej, skræemn er større og det er mere vandtæt, og jeg tror ikke at det er muligt at tage billeder via kameraet i din smartphone direkte fra uret på første generation, men jeg er ikke sikker 🙁

  13. 1500, – er et fund 😀
    Kan ikke vente. Det er fedt at man kan skifte remmene ud, med hvilken som helst 24 mm rem, man ønsker 😛

    1. Egentlig ikke. du kan jo både se beskeder og tage billeder via din mobil alt sammen via uret 8)

  14. En af gutterne har det første smartwatch og det er lidt fedt og toeren er sikkert endnu fede så jeg sætter næsen op efter at vil spare sammen til det 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email