Samsung Galaxy S5 kommer med fingeraftrykslæser

thumb Samsung-logo

Ifølge en rapport fra det koreanske nyhedsmedie, The korea Herald, vil Galaxy S5 ikke komme med implenteret iris-scanner som før antaget, men med fingeraftrykslæser.

Rygterne svirrer stadig som summende bier om en bidronning når det kommer til Samsungs kommende topmodel, Galaxy S5. Denne gang er det “The Korea Herald”, et stort koreansk nyhedsmedie der i en ny rapport skriver at Galaxy S5 ikke vil komme med en iris-scanner som tidligere rygter antog, men som vi dog ikke helt troede på (men håbede).

Teknologien indenfor området af scanning af iris i øjet er stadig så langt bagud i forhold til f.eks scanning af fingeraftrykkene.

Ifølge rapporten vil fingeraftrykslæseren være placeret under selveste displayed og ikke under en knap som vi ser på iPhone 5S. Det betyder at læsningen af ens fingeraftryk foregår på skærmen, og om det er nemmere i hverdagen i forhold til førnævnte glæder vi os til at teste.

 – Specs på Galaxy S5 bekræftet?

En kilde i mobil-industrien skulle have sagt til “The Korea Herald”, at hvis Samsung på nuværende tidspunkt skulle implementere en iris-scanner ville det kræve en ekstra kamerasencor og da teknologien som sagt ikke er fuldt udviklet, ville det bevirke at mobilen ville blive noget tykkere…i en tid hvor kunderne vil have tyndere mobiler.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

Samsung selv udtalte faktisk også at en iris-scanner var overvejet.

Flere kilder forventer at samsung vil lancere Galaxy S5 i februar til årets MWC, vores bud er at den kommer en måned eller to senere. 

Da alt stadig er rygter, også selvom at kilden kalder det så fint en rapport, ved vi altså stadig ikke hvad vi kan forvente af Samsung når de lancerer en af årets mest ventede smartphones.

Vi forventer dog 100% at den kommer med Android 4.4 KitKat.

Kilde

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email