Samsung: Galaxy S5 kommer i april, iris-scanner er overvejet

thumb Samsung-logo

Lee Young Hee, vicepræsident for Samsung Mobile, afslører i et interview med Bloomberg at Galaxy S5 snart kommer, og det sammen med næste generation ag Galaxy Gear. Hun afslører også at en øje-scanner er blandt overvejelserne.

Samsung Galaxy S5 vil ifølge Lee Young Hee, vicepræsident for Samsung Mobile, blive lanceret omkring marts – april.

Det afslører hun i et interview med Bloomberg.

“We’ve been announcing our first flagship model in the first half of each year, around March and April, and we are still targeting for release around that time”

Hun afslører også at samsung sideløbende med lanceringen af Galaxy S5 vil lancere næste generation af deres Galaxy Gear smartwatch, der i forhold til første generation ikke vil have et så “bulky” design og flere funktioner.

Designet på Samsungs seneste topmodeller som Galaxy S4 og Galaxy Note 3 har været under beskydning af kritikerne, der har især har brugt designet på HTC One som sammenligningsmodel.

Dette har medført at der flere gange på internettet har været rygter der vedholdende har mènt at Galaxy S5 også vil komme i aluminum som HTC One, og ikke i plastik som de forgående modeller.

 – Nyt patent viser måske designet på Galaxy S5

Dette er dog ikke bekræftet, men Lee udtaler at Galaxy S5 drejer sig om skærmen og coveret, så håbet om at se en Galaxy mobil i metal er altså endnu ikke helt slukket.

The Galaxy S5 will be “very different”, and Samsung “will go back to the basics”. “Mostly, it’s about the display and the feel of the cover”

Har du fulgt med her på siden har du muligvis stødt på nogle artikler der omhandlede en øje-scanner på Samsungs kommende topmodel. Dette er stadig blot et rygte, men Lee indrømmer at Samsung faktisk har det med i overvejelserne da mange af deres kunder efterspørger biometriske identifikationsmuligheder.

 – Galaxy S5 med øje scanner?

Hvad præcis Galaxy S5 vil komme til at indeholde af muligheder og funktioner er endnu uvist, men det er altid rart at få bekræftet at den altså kommer, og det sammen endnu et nyt bærbart gadget til armen.

(5) kommentarer
  1. Det GEAR som jeg har er 1ste generation, det er rigtigt smart, og jeg er virkelig glad for det. Det har indtil 31/12 2013 fulgt gratis med, hvis man købte en Note 3, bla hos TDC.

  2. Ved man/du noget om den nye Galaxy Gear smartwatch hvad den kan og evt. pris.
    Det er nok for tidligt. 😛
    Inden du spørg, 😉 ja jeg overvejer meget, men vil have det rigtige til en fornuftig pris. :-*

Skriv kommentar
account_circle
email