Nyt design-patent viser muligvis Galaxy S5/Note 4

thumb Samsung Galaxy Note 3 side

Nyt design-patent kan muligvis hinte til hvordan den kommende samsung Galaxy S5 eller Galaxy Note 4 vil komme til at se ud.

Samsung Galaxy S5 er ikke langt fra os og selvom vi her på redaktionen ikke tror at Samsung vil vise den frem på CES 2014 i januar, så snakker vi kun måneder inden vi får det næste flagskib fra Samsung at se.

 – 5.25″ skærm på Galaxy S5?

Ifølge hjemmesiden SamMobile har Samsung ansøgt om et nyt patent på et design (se billederne herunder) og det er ikke helt umuligt at designet skal bruges på Galaxy S5 eller Galaxy Note 4. Tydeligvis, hvis det viser sig at Samsung har fremskyndet processen og allerede i januar lancerer Galaxy S5, er det ikke det her design der kommer til at pryde Samsungs 2014 flagskib da patentet først er ansøgt om i december (det virker ihvertfald lidt sent), men hvis Samsung venter (som vi tror) så kunne det godt være en mulig forsmag på hvordan designet vil blive.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

På billederne ses hvad der ligner en S-pen slot, så umiddelbart tror vi at designet mere er tiltænkt endnu et medlem af Note-familien end et medlem af S-familien.

 – Samsung Galaxy S5 -rygterne om aluminium tager form

Samsung har for vane at lancere et Galaxy S flagskib, for derefter at lancere en Note mobil med næsten samme design (næsten) og vi glæder os til at se hvad de har i ærmet til os i 2014.

s5-note-4-patent-design-1

s5-note-4-patent-design-3 

s5-note-4-patent-design-6 

Kilde

Skriv kommentar
account_circle
email