Specs på Samsung Galaxy S5 er bekræftet

thumb Samsung-logo

SamMobile, hjemmesiden med en Samsung-medarbejder der skaffer dem gode tips, har fået bekræftet specifikationerne på den kommende Galaxy S5, samt fået bekræftelse på at der også kommer en Galaxy S5 Mini og en Galaxy S5 Zoom.

Artikler om Samsung har lige siden Galaxy S været blandt techsiders favoritter da de altid tiltrækker hits. Når det så er artikler om Samsungs kommende topmodeller, så er det garanteret at dagslønnen er hjemme.

Detter er da også grunden til at der har spankuleret så mange rygter rundt om det kommende flagskib, og halvdelen af dem er helt sikkert “homemade”.

Tænk over hvor nemt det ville være for os at publicere en artikel (med vores viden ville vi nemt kunne strikke en troværdig artikel sammen) hvor vores kilde er anonym men “tæt på samsung”, om de kommende specs på SGS5, for derefter at sende den videre til andre medier.

Dette er grunden til at vi prøver at finde rygter vi selv mener der kunne være lidt hold i, men så længe vi ikke skriver “OFFICIELT”, så er det altså stadig rygter.

Når det er sagt, så er SamMobile, hjemmesiden der har fået specifikationerne på SGS5 bekræftet, et af de nyheds-sites vi ofte bruger artikler fra, og et hurtigt bud er at 60% af deres rygter holder stik hvilket er en okay rate.

Nå, til sagen nu…ifølge førnævnte hjemmeside vil SGS5 komme i både metal (800 Euro)) og plastik (650 Euro), ganske som Apple har gjort med deres seneste produkt.

 – 15 fede ting iPhone 5C og 5S ikke kan, som Android kan

Skærmen vil være på omkring 5.25″ (størrelsen er ikke blevet bekræftet) og opløsningen vil være på hele 2560 x 1440 pixels og af typen Amoled.

Kameraet bagpå er på 16 MP og det er heller ej her blevet bekræftet om der vil være optisk billedstabillisering som tidligere rygter har antydet og som vi første gang så på et 13 MP kamera i en smartphone da vi var med i New York til lanceringen af LG G2.

Musklerne vil består af enten en Exynos 6 eller en Snapdragon 805, og den vil ligesom Galaxy Note 3 have 3 GB RAM ombord.

På softwaresiden kigger vi på Android 4.4 KitKat.

SamMobile regner med at metal-udgaven af SGS5 vil komme med Exynos 6 chippen og dermed også 64-bit understøttelse, imens plastik-versionen vil komme med Snapdragon 805 chippen, der er et nummer nyere end den Snapdragon 800 vi har set i nye produkter som Samsung Galaxy Note 3, LG G2 og Sony Xperia Z1.

De skriver også at de har fået bekræftet at der vil komme en Galaxy S5 Mini, samt en Galaxy S5 Zoom, og at begge enheder vil have en 4.8″ Super Amoled skærm og køre Android 4.4.

Kilde

(17) kommentarer
 1. Jeg har haft en HTC desire hd og den er nok blevet droppet 4 gange ned af de trapper vi har i stuen og den er stadig intakt og det tror jeg ikke at en plastik mobil ville være

 2. Metal er godt hvis man stadig kan skifte batteri, hvilket er alfa og omega, især hvis man bruger headset og/eller Smartwatch hele dagen plus GTA San Andreas eller andre hard-core fede spil (og ikke lige render rundt med en ekstern batteripakke). Den der åndssvage forkromede plastik-kant på Note 2 skaller af efter et års tid omkring mini-jack hullet. De burde holde sig til fuldfarvet plastik, hvis det skal være plastik. Tab den en halv meter ned på linolium hvor den lander på hjørnet og du vil lære hvordan man bruger iFixit.com og deres guider til at skifte rammen 😉 Har aldrig haft en metal telefon, men antager at de kan tage nogle flere tæsk a la de drop tests jeg har set af Iphone 5 (som så til gengæld ridses bare man tænker på at kigge på den 😛 ).

 3. Hvorfor stoppe med store skærme? De sælger jo godt.

  Det er mega fedt, man kan vælge spec. og str. på telefonen med sit fortrukne os, nemlig android:-)

  Du kan bare købe en lille, eller en stor.

 4. Det er forrykt at kalde en smartphone med 4.8″ skærm for mini…

  Nu må det snart stoppe med de store skærme!!! Hvornår er de store nok??? Batterierne kan jo ikke følge med mere.
  Det var bedre de kom med et super batteri der ikke fylder mere end de nuværende…

  1. Nu er det jo et faktum, at store skærme er noget der sælger og bla. Samsung producerer jo mobiler med alle skærmstørrelser, så valget bliver op til kunderne. Og fordi skærmen bliver større & større, er det jo ikke ensbetydende med at selve mobilen bliver større, tvært imod. Og samtidig bliver batterierne da heldigvis også hele tiden bedre,”større” på ydelse, uden nødvendigvis at blive det fysisk. Så vi forbrugere kan da kun glæde os over at udvalget er stort, og at der er noget for en hver smag. 😆

   1. Ja ingen tvivl om at de sælger, men det er fordi at de store smartphones har den nyeste teknologi… Jeg vil vædde med at der er mange der valgte en mindre smartphone, såfremt den havde nøjagtigt samme specs som de store (bortset fra skærmstørrelsen).

    Som det ser ud nu, så er de mindre smartphones fra samme generation, tit skrabede i forhold til den store. Et eksempel kunne være Samsung Galaxy S4 vs. S4 Mini, for nu at blive ved Samsung.

    Du skriver: “Og fordi skærmen bliver større & større, er det jo ikke ensbetydende med at selve mobilen bliver større, tvært imod.”

    Tvært imod er helt klart et forkert ordvalg, for som udgangspunkt BLIVER telefonerne større, når skærmene bliver større, og sådan har det været længe.

    Men vis mig gerne 2 smartphones fra samme producent og serie, hvor efterfølgeren har fået større skærm, men er blevet fysisk mindre… Det behøver ikke at være en Samsung.

    Det nytter ikke en døjt, at batterierne bliver bedre, hvis de ikke kan følge med det voksende krav til kapacitet, primært grundet de kæmpe skærme mobilerne har i dag.

    1. Samsung Galaxy Note serien – Voila!

     Note: 5.3” 146.9mm x 83mm = 121.93cm2 (9.7 mm tyk)

     Note 2: 5.5” 151.1mm x 80.5mm = 121.64cm2 (9.4 mm tyk)

     Note 3: 5.7” 151.2mm x 79.2mm = 119.75cm2 (8.3 mm tyk)

     Har selv stadig Note og Note 2. Længere, men smallere og nemmere at holde og få ned i lommen. En smagssag mht. højde vs. bredde og om man ser 16:9 film o.lign og konen er godt tilfreds og bruger den mest sin Note i portræt, jeg bruger mest min i landskab.

     Sammenligner du især Note 2 og 3, så har 3eren samme længde, men er en del smallere OG tyndere, så vil jeg mene at man generelt skal passe på med at være alt for skråsikker 😉 især når man kan finde ud af det her på et par minutter og gsmarena specs eller lign. 8)

     Jeg har dog også hæftet mig ved at mini-udgaverne, for nu at kalde dem det, altid har dårligere specs. Kan være fordi hurtigere chips og mere ram måske fylder mere og at de så skulle købe en dyrere mini-udgave, hvis den skal kunne være i den lille mobil,men det er rent gætværk, for jeg er ikke elektroniktekniker 😉

     Note 2 var den største skærm da den kom frem, et af de største batterier 3100mAh og den bedste batteritid af alle telefoner, selv bedre end RazrrMaxx 3300mAh, som var kæmpetyk og havde ringere specs og mindre 4.7″ skærm.

     Men for dem af jer, der gerne vil have noget småt og håndterbart (uanset om man så har små hænder, små lommer (f.eks. som arbejdstelefon) eller bare ikke har noget at bruge en stor skærm til, f.eks. fordi man bruger sin Nexus 7 el. Note 10 el. iPad i stedet, ja der forstår jeg sgu godt hvis man begynder at blive lidt bitter over fremtidsudsigterne, for retningen er ikke god for jer.

     1. I testen af G2 og Note 3 skriver de her på appsandroid at de aldrig har set så god en batteritid og de har da begge gode skærme 🙂 det er jo umuligt at få en mobil med en lille skærm men med topspecs så det er da vel for at de i alle steder gene vel have stor skærm på mobilennerns 8)

     1. Tænkte nok du ingen argumenter havde… Det er fandme nemt at slynge om sig med alle mulige postulater, så længe der ikke sættes spørgsmålstegn til nogen af dem… 😉

     2. Hvis du vil have en topmodel med lille skærm – Så køb 1 iPhone 5s.
      Selv bruger jeg 1 Note 3 med stor skærm og den har sjovt nok ingen problemer med batteri tiden 🙂

  2. En skærm på 4,8 tommer er stadig ikke en mini selv om de sælger godt 🙂 der er stadig nogle af os der gerne vil have 4,3 tommer skærm og det kan vi ikke få 🙁

    1. tak men det var nu ikke det jeg mente med mit indlæg 🙂 jeg mente at jeg gerne vil ha en mobil med samme spesifikacations som de dyre topmodeller men med en mindre skærm og det er næsten umuligt at drive op hvis det da overhovedet kan drives op 🙁 men endnu en gang tak 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email