Dansk Supermarked er klar med mobilbetaling via MobilePay

thumb Banker mobilbetaling

Dansk Supermarked satser som den største danske detailvirksomhed på mobilbetaling.

Betaling via mobilen er ved at finde indpas i vores dagligdag, og det er efterhånden muligt at bruge mobilen som betalingsmiddel, ligemeget om det er til Kræftens bekæmpelse eller du skal en tur i solariet.

Noget af det vi dog endnu har mulighed for herhjemme, er at betale direkte ved kassen for vores varer i de større supermarkeder, og nu skriver Dansk Supermarked så i en pressemeddelse at vi via applikationen MobilePay kan betale for vores kaffe i Bilka og Salling.

 – MobilePay er hentet over en million gange

I presseren skrives der at samarbejdet imellem Danske Bank (der står bag MobilePay) og Dansk Supermarked er langsigtet, og med det mål at give kunder i Bilka, Netto, og Salling nemmere og mere intelligente betalingsmuligheder i fremtiden.

At kunne betale for sin kaffe i de 7 Starbuck`s kaffebarer der er fordelt i Bilka og Salling er blot første skridt på vejen til udbredelse af mobilbetaling via MobilePay.

Jørgen Klüwer, e-commerce direktør i Dansk Supermarked, udtaler om det nye tiltag.

Når 1,2 millioner danskere allerede har MobilePay i lommen og aktivt benytter løsningen som betalingsmiddel, så skal vi selvfølgelig stille den mulighed til rådighed. Samarbejdet med Danske Bank er fra vores side et led i en øget satsning på at understøtte kundernes brug af mobiltelefonen.

Mobilepay kan bruges af alle, uanset bank, og kan hentes gratis via Google Play.

Du kan iøvrigt også få digitale kvitteringer i Bilka og Salling.

Relaterede artikler:

 – MobilePay app`en er fortsat gratis at benytte

 – Zerved og mobilpungen Paii slår pjalterne sammen

 – Zerved – spring køen over i baren med ny dansk app

 – Hvordan laver jeg en kode til betaling på Google Play?

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email