Betaling med mobilen breder sig

Betaling med vores smartphones i de fysiske butikker kommer til at blive en fast del af vores hverdag.

Smartphones er det nye sort, og de sidste par år har smartphonen indtaget en plads i de flestes hjem, som vi nok ikke havde regnet med for bare 10 år siden. Vores telefon i dag er jo blot ikke en telefon, men også vores opbevarings-boks for familiealbummet (f.eks via Dropbox), vi bruger den som musikafspiller og som erstatning for fladskærmen, og vi browser internettet tyndt. 

I og med at hele verden har taget smartphonen til sig dukker der nye muligheder op som f.eks at vi ved busstoppestedet kan høre Nik og Jay via NFC eller vi kan sidde hjemme i sofaen og betale/bestille mad og billetter direkte via mobilen.

Sidstnævnte, at kunne betale via mobilen er det næste store herhjemme i lille Danmark, og alle vil have en bid af kagen.

Der findes mange muligheder inden for mobilbetaling, men som det ser ud nu da er det Danske Banks app, MobilePay, der står forrest i køen ved allerede at have gang i en test-periode hvor udvalgte fysiske butikker er med. MobilePay kan bruges af alle uanset bank og vi kan i begyndelsen af 2014 se frem til at kunne betale i flere og flere butikker med vores elskede mobiler.

Spørgsmålet er så bare om du er klar til mobilbetaling?

Tak til CilleS for billedet øverst i artiklen. Hun skriver til os at man nu i nogle solarier osse kan betale med mobilen, hvilket er et godt tegn på at flere og flere har fået øjnene op for de muligheder der er.

Relaterede artikler:

 – Danske Bank har sat sig på markedet for mobilbetaling

 – MobilePay kan nu bruges i udvalgte butikker

 – Swipp – ny dansk service til overførsel af penge

 – Danske Bank på vej med betaling via smartphonen i danske butikker

 – Brug af data på mobilen er fordoblet

 – Danske teleselskaber vil åbne mobilbank

 – Nu får reklamerne i byen NFC-tags

 – Hungry – bestil takeaway med ny dansk app

 – Læs tilbudsaviser direkte på din Android smartphone og tablet

(4) kommentarer
  1. Min den ældste er helt vild med alt det der og jeg er ikke så vild med at skulle betale med mobiler det har lidt med alder og gøre tror jeg 😛

  2. Nope jeg er til smartwatch og alt det der men ikke at skulle bruge dankortet det er ikke noget for mig 🙁

  3. Jeg var født klar 😛 spørgsmålet er så bare om jeg kan holde mig for grin når jeg står og betaler og ham bagved står der med sin iPhone og ser underlig ud 8) betalingen foregår jo via NFC…

Skriv kommentar
account_circle
email