Danske Bank har sat sig på markedet for mobilbetaling

MobilePay app`en bliver brugt til at overføre penge med 20.000 gange hver dag.

Det er nu knap 14 dage siden at den danske app MobilePay, har kunne benyttes som betalingsmiddel i udvalgte butikker i Danmark, i en test-periode hvor de ser hvordan deres betalingsløsning fungerer i praksis.

 – MobilePay kan nu bruges i udvalgte butikker

Der er også andre spillere på banen, f.eks Swipp, men Danske Bank er altså forløbere med deres MobilePay app, der bliver brugt til at overføre penge med omkring 20.000 gange dagligt. Det skriver Buisness.dk (de skriver mobilbetaling, men jeg tror der er snak om overførsler, og altså ikke direkte mobilbetaling).

 – Zerved – betal via mobilen og spring køen over når du afhenter

Danske Bank annoncerede sidst i august at Mobilepay er gratis at benytte frem til den 1. januar 2016, den vil dog altid være gratis at benytte for kunder af Danske Bank (der iøvrigt kun udgør 41% af MobilePays brugere), og om dette kan være en åbning for andre betalingsløsninger må tiden vise.

Danske Bank regner med at den færdige betalingsløsning er klar inden årets udgang. Følgende butikker er med i test-perioden:

  • Kalles Kaffe
  • Steffs Place i Sorø
  • Steffs Place i Randers
  • Steffs Place i Rødovre (Helges Pølser)
  • To vogne i taxiselskabet 4×35
  • To vogne i taxiselskabet Dan Taxi i Ålborg
  • En vogn i Esbjerg Taxa

Du kan finde flere nyheder om danske apps og spil her, og alle nyheder om Android her.

(2) kommentarer
  1. jo den er go da den der.har aftestet den en dag hvor jeg var i biffen og den er nemt at brue når man først har sat det hele op 🙂

  2. Det er osse klart den bedste af dem og jeg tror ikke at den kommer til at koste penge for så mister de for mange kunder %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email