MobilePay kan nu bruges i udvalgte butikker

Den danske app til overførsel af penge der kan bruges af alle uanset bank, MobilePay, begynder fra i dag at teste betaling i fysiske udvalgte butikker. 

Vi har ventet rigtig længe på at mobilbetaling skulle finde vej til Danmark og der er både små som store spillere der kæmper om en at få en plads i den del af teknologiens verden.

 – Zerved – betal og bestil drinks og billetter via mobilen

MobilePay, som er lavet af Danske Bank (bemærk at du ikke behøver at være kunde ved Danske Bank for at benytte MobilePay), er bare èn løsning ud af mange forskellige, men en løsning der efter antallet af downloads via Google Play er brugervenlig.

 – Swipp – ny dansk service til overførsel af penge

Nu tager Danske Bank så det næste skridt og fra i dag begynder de at teste mobilbetaling via MobilePay app`en i udvalgte butikker, og målet er at de inden årets udgang er klar med den færdige løsning til danskerne.

Det skriver Danske bank på Facebook.

Betaling i butikkerne foregår på samme måde som hvis du overfører penge til en ven, du åbner app`en og indtaster butikkens telefon-nummer og sender pengene.

 – Danske teleselskaber vil åbne mobilbank

Følgende butikker er med i testen:

 • Kalles Kaffe
 • Steffs Place i Sorø
 • Steffs Place i Randers
 • Steffs Place i Rødovre (Helges Pølser)
 • To vogne i taxiselskabet 4×35
 • To vogne i taxiselskabet Dan Taxi i Ålborg
 • En vogn i Esbjerg Taxa

Demo af MobilePay kan ses i videoen herunder og du kan hente app´en her.

(6) kommentarer
 1. Det er da godt nok ikke mange steder det kan afprøves. Jeg drikker ikke kaffe, spiser ikke pølser & kører ikke i Taxa. Hvad om det var muligt at teste i Netto ?

  1. Det kommer nok skal du se 8) men jeg har heller ikke mulighed for at afprøve det før det hele er færdig til december 🙁

 2. Det er da gode nyheder. Jeg har længe ventet på at kunne det her. bliver så fedt at bare hive sin htc one frem og betale ved kasse 1 %: %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email