Zerved – spring køen over i baren med ny dansk app

Et nyt koncept lader dig springe køen over på teatre, restaurationer, fastfood-steder og barer i Danmark.

Zerved er et nyt og spændende dansk koncept der i korte træk går ud på at nedbringe ventetiden i barer, restauranter osv. Via mobilens GPS finder app`en ud af hvor du befinder dig, og kan derefter vise dig f.eks spisesteder eller barer.

Du kan herefter gå ind på menukortet og bestille samt betale via din smartphone, for derefter at enten at få serveret ved bordet eller en besked, når ordren kan afhentes i baren. Du undgår altså den nogen gange lange ventetid i køen.

Tryk på den røde kasse herunder for at downloade app`en.

Google-Play-Download-ikon-A

Det eneste der kræves for at bruge Zerved, er at indtaste dine betalings-oplysninger der ved hjælp af en specialudviklet løsning godkendt af Mastercard og Visa er i sikre hænder, og du kan gøre brug af en 4 cifret pin-kode ganske som i hæveautomaten nede i banken. 

Martin Tychsen, som iøvrigt også er en af personerne bagved Browsertexting SMS app, skriver til AppsAndroid.dk:

“Vi har nu i 1,5 år arbejdet på app’en Zerved, som gør det muligt for steder, der tilmelder sig vores system, at deres gæster kan bestille og betale for madvarer og drikkelse, så de ikke skal stå i kø i baren.

Vi har allerede en lang række kunder på systemet, heriblandt DR Koncertsal, Brøndby Stadion, Parken, Sommerland Sjælland, Diskoteker, barer, kaffehuse, kantiner, universiteter mv.

I england har vi indtil videre ét sted på (en Sushi bar) – og vi er igang med at stifte selskab i Spanien og Sydafrika”.

Zerved-betal-med-mobilen

Mobilbetaling er i stor udvikling herhjemme for tiden og T4 (Telia, TDC, 3, og Telenor) har også planer om at de med tiden kan være med til at få os til at betale varer via mobilen

Zerved app`en er gratis at bruge, og vi her på redaktionen elsker konceptet, og da det er et dansk koncept gælder det bare om at dele og fortælle jeres venner om det. Sådan kan vi være med til at få konceptet til at vokse. F.eks er der ikke noget i nærheden af Vejle, men jo mere omtale Zerved får, des større chance for at der også vil blive mulighed for “hurtig-kø” der hvor du bor.

Zerved gør dog selv et godt stykke arbejde og de har både indgået aftaler med Parken og Brøndby Stadion, samt er de blevet udvalgt af Mastercard som det danske bidrag til Mastercards internationale kampagne, der hylder kontantløse betalingsløsninger.

Du kan finde flere nye danske apps og spil her

Entrance

(26) kommentarer
 1. Hej Høy. Hvad med den her app? Jeg kan se at den virker endnu men det ku være fed hvis i laved nogen opfølgning på de her danske apps. I er det eneste sted i dk hvor der er så meget fokus på danske apps til andriods så hvorfor ikke gøre lidt mere ud af det?

 2. I nævner ikke noget om tingene koster ekstra for brugerne af Zerved? Kan se at det er heftig debatteret inde på http://www.newz.dk om en kaffe koster nogle øre ekstra? Ved i om det er tilfældet?

  1. Det så jeg godt men der er jo altid en masse vrøvl derinde. Lidt lige som inde på mobilsiden. Der er også vrøvl her ved jer men i stopper det da i det mindste selvom jeg går ud fra at det er en fordel at have mange kommentarer?

   1. Tror Google er ligeglad med om der er mange kommentarer eller ej. Det eneste Google går op i er hvad der står i historien så hvis du vil have en god placering på Google skal man bare nævne det samme ord flere gange

    1. Gid det var så nemt, men søgemaskineoptimering er faktisk en hel videnskab i sig selv, og der kommer hele tiden nye parametre man skal tage hensyn til. Jeg tror dog at du har ret i at Google er ligeglad med om der er kommentarer eller ej, men det er så indviklet at der er mange der betaler et firma for at gøre det 🙂

 3. laver i en anmeldelse af den på et tidspunkt Høy? kunne være rart at se om det virker i praksis 🙂

  1. På mobilen? Der er nemlig lidt bøvl for tiden med at den på mobilen enten viser forkert video eller slet ikke viser den, beklager og vi arbejder på det.

 4. Kan ikke rigtig se meningen med det 😳 hvordan er det hurtigere at kigge på et menukort på mobilen i stedet for at bruge det menukort der er i restauranten?

 5. Det er sgu lige før jeg kune finne på at køre hen et sted hvor den kan bruges. det er lidt sejt og især hves mand så lie lave en prank med sine vennerne og bestiler på forhånd og så når de står i køen og vender så går man lie op og hender sin kaffe 🙂 🙂

 6. @Bosse der er en liste herinde et eller andet sted men jeg tror ikke at den er blevet vedligeholdt. De linker nemlig ikke til den mere når de skriver om apps og det gjorde de altid førhen. Den er måske blevet kasseret? Men en rigtig god ide. Det kunne for eksempel være de 50 bedste danske apps eller lignende.

 7. Findes det her andre steder i verden eller hvordan? Hvis ikke det findes er det jo en “big deal” og så er det danske folk der har været med til det. Der er efterhånden alligevel mange gode apper eller appter (?) der er dansk designet. Kunne i ikke lave en liste over alle de danske apper på et tidspunkt? Det ville være godt.

 8. Virkelig et interessant projekt det her. Hvis nu vi et lille øjeblik tænker lidt ud af boksen så ville det Tychsen skriver jo være evolutionært.
  Tænk engang hvis vi kunne sidde på vores flade derhjemme og bestille varer i Supermarkeder og så hente dem når de var blevet pakket af en 15 årig skoleelev der så kunne tjene penge på den måde. I en så stresset dagligdag som vi lever i her i DK ville det kunne lade sig gøre for folk betaler gerne 10 spir ekstra for at spare de 45 minutter det tager og handle ind. Butikken kan vel pakke to poser på 10 minutter og det er jo win win for alle.

  Og det næste store bliver jo Mobilbetaling og da er i jo (Tychsen) foran alle andre pt for i har jo allerede en færdigudviklet løsningsmodel som kan bruges nu og her.

  Jeg spår at hvis i spiller kortene rigtigt og de “vigtige” kan få øjnene op for projektet så er barer og restauranter kun starten 🙂

 9. I er slet ikke så langt fra virkeligheden – måske kan man benytte Zerved i detail-handlen inden længe – vi arbejder i hvert fald på det.

  Tænk her op til jul – hvor alle står i kø i butikkerne. Så bestiller man bare på mobilen, og kan vade rundt og nyde byen indtil man får en besked om, at ens varer er pakket og klar til afhentning.

  Det kan godt være, at man ikke får sine varer hurtigere – men man spilder da i det mindste ikke tiden i en kedelig kø 🙂

 10. Tror ikke at Høy ville lave en historie hvis han mente at app intet var hver 🙂 jeg synes at ideen er ret god og det er da noget jeg vil følge.
  @Sammi jeg tror ikke lige at det er fakta og brugsen der står først for 🙂 men tanken er fed 8)

  1. Så skulle det laves så man gik rundt inde i fakta på mobilen ligesom et spil og så kunne smide varer ned i en indkøbskurv 😀 så kunne man optjene bonus ved at dele på facebook (det kunne være en gratis gang pakning af varer) eller man fik et nummer via mobilen og så hvis man ville spare den tier det koster at pakke en pose kunne man gå ned i fakta og finde en vogn med det nummer på og så var varerne i vognen men skal selv pakke dem i pose 8) 8)

 11. LeneJ: Det er rigtigt, at der ikke er noget i Jylland endnu – men vi må bare sande, at de jyske steder er noget konservative. Men vi arbejder hårdt på det – jo flere der tipper os gennem app’en – og tipper stederne direkte, jo større chance er der for, at vi får stederne på.

  Men app’en ER noget værd, der hvor den kan bruges. I modsætning til så mange andre apps, der kræver en kritisk masse af brugere, kan vi skabe en god oplevelse uanset om der er 1 eller 100.000 brugere på Zerved.

  Fortæl endelig jeres ynglingssted om Zerved, så de kan komme på 😀

  1. Rigtig fedt når jer der laver de her apps der bliver skrvet om kigger forbi og kommenterer. det gør dem fra etilbudsavis også og det har jeg stor respekt for.

   Synes det lyder rigtig godt og det ville være sejt hvis det blev så udbredt så jeg lige kunne få en pakkedame i fakta til at pakke en pose med varer som jeg så bare skulle hente 🙂

   Den glade viking. det er ikke langt fra hvor jeg bor så det må jeg da prøve. held og lykke med det 🙂

  2. Okay. Blev lige lidt paf over at få et svar fra dig fra historien. Lidt griner 😀
   Men så indtil at der kommer mere indhold er den bedst egnet til folk der enten bor eller er på besøg på Sjælland. Det kan vi da blive enige om ikke :E:

 12. Meget fint men det kræver mange flere steder før den kan bruges. Der er jo ikke noget at komme efter for os i det mørke Jylland 🙂

  1. Det er nok derfor at Høy råder os til at dele historien, han har for travlt (læs doven) til at stå og vente i kø derovre i Vejle 😛

Skriv kommentar
account_circle
email