MobilePay app`en er fortsat gratis at benytte

MobilePay, den danske app der kan bruges til at overføre penge med, er gratis at benytte indtil den 1. januar 2016. 

Det er Danske Bank der står bag initativet til MobilePay, og at bedømme på det antal downloads der har været fra Google Play er den særledes populær, og det blot siden at Danske Bank lancerede MobilePay i foråret 2013.

Google-Play-Download-ikon-A

MobilePay er ikke den tjeneste der tilbyder os at overføre penge, men til forskel fra f.eks Swipp kan MobilePay benyttes af alle, uanset hvilken bank du måtte have.

 – Swipp – ny dansk service til overførsel af penge

Ihvertfald skriver MobilePay på Facebook at tjenesten vil være gratis at bruge frem til den første dag i året 2016, eller til de når 1 million brugere. Derefter vil MobilePay koste 10 øre hver gang du bruger den til at overføre penge. Er du medlem af kundeprogrammet vil den altid være gratis.

 – Danske teleselskaber vil åbne mobilbank

At kunne betale for varer og overføre penge via mobilen har et kæmpe potentiale, og der er flere spillere der kæmper om at komme ind på mobilbetalings-markedet.

Så sent som i sidste uge skrev vi om et dansk koncept hvor man kunne bestille og betale for billetter og mad, for derefter at springe køen over i baren eller teatret. Du kan læse mere om Zerved her, eller hoppe hen og se alle de nye danske apps og spil.

(11) kommentarer
 1. Hvad det nytter det at app’en er gratis, når man ikke kan registerer sig når man har “ü” i sit navn….
  Dårlig app 🙁 🙁

  1. Tak for info, det vidste jeg ikke, og har sågar selv samme bogstav i mit mellemnavn. Jeg prøver at høre dem ad…

 2. Det er også den bedste af dem der findes. jeg læste om at nogle teleselskaber vil til at åbne en bank og så bliver de jo konkurrent til MobilePay men jeg tror at danske bank udvider den sådan så vi om nogle år kan betale i butikkerne med den. det bliver så godt 🙂 🙂

   1. Nope det går ike mere end et par år 😛 de fleste store selskaber er ved at køre kanonerne i stilling og nu åbner de der telebutikker også en bank som kan bruges på mobilen så mon ikke at det tager fat nu?

 3. Alt det der med at overføre via mobiltelefonen er jeg nok lidt gammeldags indstillet over for jeg har flere gange læst om at netbank er blevet hacket osv og jeg vil helst ned i banken og gøre alt det pengehalløj 😛

 4. Selvom de kommer over en million kunder så koster det stadig kun 10 øre at bruge den hvis ikke man er kunde hos danske bank. Det er jo stadig billigt 8)

 5. Det virkede ikke sidste gang jeg brugte den men jeg afinstallerede og installerede igen og wupti 🙂 har også prøvet den anden der hedder swipp men den er ikke lige så god og den vil have at mine venner har nogle bestemte banker. med mobilepay kan alle mine venner inklusive mig bruge den 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email