ZERVED er nomineret til IVÆKST-prisen 2013

thumb Zerved-dansk-app-til-smartp
Zerved er nomineret til IVÆKSTprisen 2013 – vi støtter dem, og det bør du også!
Tilbage i august måned skrev vi om Zerved, den nye smarte mobil app der gør det muligt at springe køen over i baren. Gæsterne kan simpelthen bestille og betale for varerne direkte over mobilen.

 – Zerved – spring køen over i baren med ny dansk app

På det kvarte år der er gået siden sidst, er Zerved nået langt – i dag kan man springe køen over i pausebaren på samtlige store teatre i København samt DR Koncerthuset. Fodboldfans på Parken, Brøndby Stadion og andre mindre stadions skal heller ikke længere spilde halvlegen på at stå i kø – man kan nu forudbestille sin fadøl og hotdog direkte i Zerved app’en.

En lang række mindre fastfood-steder og kaffebarer har også taget systemet til sig – ligesom mange gymnasier og fredagsbarer benytter Zerved. Her gavner det ikke bare salget, men erstatter også de dyre dankortautomater, som gymnasierne alligevel ikke har råd til. Eleverne betaler nemlig ikke med kontanter, men med kreditkort direkte i app’en.
 
Sidste nye er så, at Zerved er gået internationalt. Konceptet er så smart, at Londons største teaterkæde, med mere end 3 millioner gæster om året, har valgt at indføre Zerved til bestilling i pausen. Det samme har flere fastfood-kæder i england – og Zerved har en lang række steder i både Spanien og sågar Syd Afrika, som står og venter på, at komme på systemet.

Man bliver altid lidt stolt, når man ser danskere bevæge sig globalt.

Zerved er nu nomineret til IVÆKSTprisen 2013 i kategorien “Born Global” – og de fortjener en stemme. 

Støt op omkring dem og stem på dem, det har vi gjort!

Du kan læse mere om, samt stemme på Zerved ved at trykke på linket herunder:

http://da.zervedapp.com/news/view/stem-paa-zerved-til-ivaekstprisen-2013

Skriv kommentar
account_circle
email