Danske Bank på vej med betaling via smartphonen i danske butikker

Danske Bank`s app arbejder på en betalingsløsning til de danske butikker vi måske får at se inden udgangen af 2013. 

Danske Banks applikation, MobilePay, er dagligt basis for at danskerne sender 2.5 millioner kroner rundt til hinanden i Danmark.

Aplikationen har mere end 500.000 brugere hvoraf de 57% ikke er kunder i Danske Bank.

 – MobilePay får opdatering med nye funktioner

Ifølger Mobilsiden.dk er der ingen oplysninger om, om MobilePay kommer til at spille en rolle når vi i fremtiden skal betale for vores varer i butikkerne, eller om det bliver en NFC-baseret løsning som 4T arbejder på.

Betalingsløsningen kan muligvis allerede bruges på denne her side af nytåret.

Betaling via mobilen er det næste store og hvilken løsning der kommer til at dominere det danske marked bliver en spændende udvikling at følge.

For ikke så lang tid siden skrev vi om en anden dansk løsning hvor du derhjemme kunne bestille mad og drinks for derefter komme i en hurtig-kø i barer og teatrer via Zerved

(5) kommentarer
  1. Mobilepay er meget bedre end swipp. Det bliver så fedt når jeg kan betale i butikken og mine kammerater ikke kan 😛 de har nemlig iPhones :E:

  2. MobilePay er virkelig enkel og utroligt nem at bruge, og det er genialt, at man ikke behøver at være Danske Bank kunde. Det bekræftes også ved, at der på rekordt tid, allerede er mere end 500.000 brugere.

  3. Ja den er rigtig god er den 🙂 Har prøvet den der swipp men der er ikke nogen der har den så jeg er gået over til MobilePay 😛

  4. efter min mening er NFC det smartest og man kan vel lave en combo til de mindre bemidlet iphone bruger som ikke har NFC

Skriv kommentar
account_circle
email