Læs tilbudsaviser direkte på din Android smartphone og tablet

eTilbudsavis AndroideTilbudsavis har fået en større overhaling, og understøtter nu læsning af tilbudsaviser, samt er den blevet optimeret til tablets. 

Den danske gratis app, eTilbudsavis, er blevet endu mere brugbar i dagligdagen end den var i forvejen. Nu kan du nemlig tjekke tilbudsaviser direkte på mobilen, en feature der ifølge brugere (og mine børns mor) af eTilbudsavis er meget eftertragtet.

Det er nu muligt at bladre igennem tilbudsaviserne, og du kan trykke dig ind på varerne og få mere info.

 – Anmeldelse af eTilbudsavis

Noget af det jeg har benyttet mig af i eTilbudsavis, er muligheden for at søge efter tilbud i nærheden af hvor jeg er. Du kan nemlig selv bestemme hvor langt fra dig eTilbudsavis skal finde tilbud via en slider i bunden af app`en.

Denne funktion er blevet bibeholdt under den nye fane med tilbudsaviser, og du kan derfor bestemme at du kun vil læse tilbudsaviser fra butikker der f.eks ligger under 3 kilometer fra hvor du står. 

Med tanke på miljøet er dette intet mindre end genialt.

App´en er også blevet optimeret til tablets så det nu er muligt at søge, samt er der kommet et par småforbedringer.

eTilbudsavis tilbyder også indkøbsliste og det er muligt via Google Maps at blive navigeret hen til de forskellige butikker.

Du kan downloade eTilbudsavis via Google Play.

Christian Birch, CEO og co-founder, skriver til mig at de netop har ansat en Android udvikler, så Androiderne kan blive tilgodeset endnu mere i fremtiden…sådan Christian Birch og Morten Bo android-smile

eTilbudsavis-tilbudsaviser

(9) kommentarer
  1. Jeps, den er sgu da i orden. Har læsr herinde dagligt efter jeg fandt jer og har aldrig set at der var anmeldelser af apps 😳

  2. har brugt den siden sidste år og den er en af mine mest brugte apps. fandt mit nye fjernsyn via etilbudsavis 🙂

  3. virker rigtig godt.skide smart at jeg kan sidde her i Århus og så bare vælge at jeg kun vil læse tilbudsaviser in en diameter af 5 kilometer hvor jeg bor.

  4. det er mest min hustru der bruger den på sin htc men ifølge hende er har den sparet os mange penge på kaffe 🙂

  5. Kan man leve uden. Jeg har indtil videre fundet omkring 10 julegaver billigere end jeg regnede med, så tak for denne fede app %: %: %:

Skriv kommentar
account_circle
email