MobilePay understøttes nu også af Kræftens Bekæmpelse

thumb mobilepay

Vil du gerne støtte de indsamlende mennesker i gadebilledet fra Kræftens Bekæmpelse men ingen kontanter har er det ikke et problem.

En tur i Føtex Vejle på gågaden blev til inspiration til denne artikel, da en vis chefredaktør ikke har fået med at MobilePay nu også kan benyttes til at støtte Kræftens Bekæmpelse via de frivillige mennesker du en gang imellem støder ind i på handleturen.

Dette er et godt tegn på at kontantløse betalingsmetoder som MobilePay, Paii, og Zerved, er ved at få deres indpas i vores dagligdag.

 – Betaling med mobilen breder sig

MobilePay er en dansk gratis applikation der er udviklet af Danske Bank, men kan bruges af alle uanset hvilken bank de tilhører.

Via MobilePay kan du overføre penge til vennerne, og sidst i 2013 påbegyndte Danske Bank en test-periode med udvalgte butikker i Danmark hvor MobilePay kunne bruges som betalingsmiddel via vores smartphone.

Flere af slagsen

MobilePay er dog ikke den eneste spiller på markedet om mobilbetaling i Danmark. De fire store teleudbydere har nemlig for et stykke tid siden lanceret Paii, som iøvrigt er gået i samarbejde med Zerved.

 – Zerved via Google Play

 – Paii via Google Play

 – MobilePay via Google Play

Måled med Paii er at mobilpungen med tiden bliver udbredt herhjemme i så stor stil at vi kan bruge den i butikkerne, og i TDC´s egne butikker burde det være muligt at betale med Paii allerede.

Indtil videre er MobilePay foran med antalleret af downloads, og det bliver spændende at følge udviklingen og se hvor den bærer hen, og om danskerne helt fravælger den ene betalingsmetode osv….men næste gang du ikke har kontanter på dig og løber ind i de hjælpsomme indsamlere fra Kræftens Bekæmpelse er der altså ikke nogen undskyldning.

Læs mere nyt om danske apps og spil her.

(4) kommentarer
  1. Self er de skrækindjagende historier rundt omkring lavet kun for at gøre os bange. Har aldrig kendt noen der har haft en virus eller lignende 😛

  2. Jeg bruger mobilepay fordi jeg har tiltro til min bank som er danske bank og med alle de skræk historie jeg læser rundt om kring tør jeg næsten ikke bruge andet. hvad har i at sige til det?

    1. Du kan roligt bruge applikationer som paii og zerved. de er begge sikre og de fleste af de skræk historie du taler om er sikkert fabrikeret af antivirus udviklere 😛

Skriv kommentar
account_circle
email