MobilePay er hentet over en million gange

thumb Mobilepay danske bank

Den danske gratis app der kan bruges til at overføre penge med, samt til at betale med i udvalgte butiiker, har netop rundet en million downloads.

MobilePay, den gratis app fra Danske Bank der kan bruges af alle uanset hvilken bank de har, vandt i sidste uge en award ved Danish App Awards og blev årets app.

Det satte nok lidt smil på læberne ved Danske Banks ansatte, og nu smiler de atter en gang (hele vejen hen til banken), for MobilePay har netop rundet èn million downloads fra Google Play og Apple appstore tilsammen.

MobilePay er oprindeligt beregnet til at overføre penge med via smartphonen. Et eksempel kunne være hvis du var ude at spise og i skulle splejse om regningen, da hiver den ene af sit Dankort frem og du kan så hurtigt overføre halvdelen af beløbet til vedkommendes konto via MobilePay.

Danske Bank har siden lanceringen den 7. maj 2013 tilføjet flere funktioner, og i oktober påbegyndte de via nogle udvalgte butikker at teste betaling via MobilePay i praksis i Danmark. Meningen er at vi med tiden kan bruge Mobilepay som betalingsmiddel (flere steder end nu).

MobilePay er ifølge Danske Banks Facebookside gratis at benytte frem til 2016, trods at de for nogle måneder siden annoncerede at når de nåede èn million brugere af MobilePay, ville det koste 10 øre per transaktion.

Du kan hente app`en via Google Play, og imens du er der kan du lige så godt installere AppsAndroid.dk`s app også.

Fakta:

  • Den ældste bruger af MobilePay er 94 år.
  • I alt er der overført 922.505.266.13 kroner.
  • Der er over 33.000 overførsler hver dag.
  • Den er gennemsnitlige overførsel er på 210 kroner.
  • iPhone brugere udgør 67% af brugerskaren, imens Android kun udgør 30%.
  • 36% af brugerne af MobilePay er kunde ved Danske Bank, de resterende 64% er kunde andetsteds.

At så mange procent af brugerne har iPhone er måske lidt overraskende i forhold til at Android sælger dobbelt så godt som iPhone i Danmark, og hvis der bliver brugt NFC til at betale med i butikker kan førnævnte ikke bruge funktionen.

 – 15 fede ting som iphone 5S og 5C ikke kan, men Android kan

Alt det og mere til kan du læse mere om inde på danske Banks hjemmeside eller du kan læse mere nyt om danske Android apps og spil.

(8) kommentarer
  1. RINGE app, som er dårlig programmeret. Hvordan kan en app blive årets app, når man ikke engang kan indtaste sit navn i den, men skal bruge et andet…, når det f.eks har “ü” i dit navn.

  2. Enig i at det bare virker og vi bruger den omkring 2 gang om ugen. Jeg har ikke været ude for at den er gået ned så jeg kan varmt anbefale mobilepay.

    1. Du oprette en Google konto og logger ind på Google play og så trykker du bare når du finder noget du gerne vil have 8)

Skriv kommentar
account_circle
email