Danish App Award 2013, og vinderne blev…

thumb Mobilepay Danske Bank

Danish App Award er løbet af stablen og selvom alle apps ikke kan erhverves til verdens mest udbredte mobile operativ-system, så tager vi et kig på hvilke apps der vandt alligevel.

Èn gang om året bliver der afholdt “Danish App Award”, et arrangement som er stiftet af softwarehuset Shape, og vi skriver selvfølgelig en lille klumme hvis der er apps der kan erhverves til Android (chefredaktøren er syg så jeg har frie hænder de næste par uger).

 – 30 nye danske apps og spil fra 2013

Der er nemlig rent faktisk er et par apps der også kan bruges på Android der er blandt vinderne, hvilket jo også ville helt urimeligt andet da Android jo som bekendt er verdens mest udbredte operativsystem til mobiler, og bare i danmark blev der i første halvdel af 2013 solgt dobbelt så mange Android mobiler som Iphones.

 – 15 seje ting iphone 5S og 5C ikke kan, som Android kan

 – Android sælder dobbelt så godt som iphone i Danmark

Vinderne er (bemærk at både “Haze” og “Minibar” både kan erhverves til Android og iOS, men har intet med hinanden at gøre):

Games & Entertainment
TinkaMaker – Guld

Sport & health
Min Hovedpine – bronze

Leisure & Lifestyle
Minibar – guld

Tools & Utilities
Haze – sølv

Business & Finance
Mobile Pay – guld

Children & Education
Nabby – guld

Shopping & E-commerce
Lauritz.com – sølv

Navigation & Transport
Everplaces – guld

Events & Tourism
Distortion 2013 – sølv

News & Reference
Den Danske Ordbog – bronze

Årets mest innovative app – Aller Innovation Award
Everplaces

Best User Experience
Nabby

Best Functionality
Mobile Pay

Best Design
Winnie-The-Pooh

Årets App
Mobile Pay

Årets danske app blev MobilePay der blev lanceret først i maj 2013, for senere i oktober at påbegynde at teste mobilbetaling med udvalgte butikker, hvilket nærmest har givet dem verdensdominans i DK.

Artiklerne om MobilPay har vi også kunnet mærke var populære, og en af dem klarede sågar at komme på listen over de 30 mest læste artikler i 2013, hvilket er ret flot da vi normalt skriver 3 til 6 artikler om dagen.

Via “Ted1957” i Androidernes forum og iPhoneguide 

(9) kommentarer
  1. Alle kan da beskrive hvem vinderne var, men når “Tulle” kommer med et relevant spørgsmål omkring integritet og favorisering i Danmarks største app award uddeling så ignoreres det. Giv DAA en grundigere journalistisk gennemgang og se hvad I finder frem til. Trifork, Shape og Robocat stiller med nogle apps, der synes at have fået en noget tvivlsom nominering og kåring..
    Men der kan ikke rokkes ved at MobilePay, Everplaces og nabby er gode produkter/services der fortjener deres hæder.

  2. Der er noget der ikke hænger sammen. Over halvdelen af de apps der har vundet priser der er udviklerne de samme som sidder i juryen 😳 og click a taxi vandt sidste år men har været nomineret igen i år. det lugter langt væk af noget grimt. og Aller media ligger lokaler til men det koster 650 kroner at overvære showet det er da til grin eller hvad?

    1. # Tulle : Det er Selskabet Shape A/S der er et firma der udvikler App, der afholder arrangementet, og der er nok kun App udvikler branchen der er den største deltager segment, og for dem betyder 650,- ikke rigtigt noget. Det er ikke beregnet for menig mand.

Skriv kommentar
account_circle
email