Zerved og mobilpungen Paii slår pjalterne sammen

thumb Banker mobilbetaling

Zerved og Paii vil kapre tørstige bargæster i nyt samarbejde og gør fælles front imod kort og kontanter.

Den danske app, Zerved, og mobilpungen Paii har netop indgået et nyt samarbejde hvor de gør fælles front imod kort og kontanter.

Til den nye læser er Zerved en dansk-udviklet applikation der blev lanceret sidste år og iøvrigt vandt IVÆKST-Born Global prisen.

Via Zerved er det muligt at betale og bestille f.eks drikkevarer og billetter, ligesom at du også kan springe køen over på udvalgte steder.

Paii er et resultat af de fire store teleselskabers sammenslutning, 4T (Telia, Telenor, 3 og TDC), og er et firma der er oprettet netop for at have fokus på kontantløs betaling i Danmark.

 – MobilePay er hentet over en million gange

Paii blev lanceret i februar som mobilpung, og giver mulighed for at betale med mobilen via online butikker, foretage SMS-køb, samt overføre penge fra telefonnummer til telefonnummer.

Zerved og Paii slår sig sammen

Nu annoncerer Zerved og Paii så et samarbejde der åbner helt nye muligheder idet det nu er muligt at godkende betalinger fra andre apps, i dette tilfælde Zerved, via Paii.

Det betyder at du kan godkende en bestilling i Zerved og betale via paii, helt uden at skulle have kreditkortet op af lommen.

Martin Willer Tychsen, medstifter af Zerved, har store forventninger til samarbejdet og siger:

Det er det første samarbejde af sin art i Danmark, og vi kan allerede nu se, at Paii bliver brugt flittigt som betalingsmiddel i vores app. Samtidig er der en stor interesse fra erhvervsdrivende for nemme løsninger, der kan løfte salget. Så vi satser på at få løsningen implementeret på en lang række caféer, fastfood-steder og kulturvenues.

Det smarte er, at har man allerede installeret og opsat Paii-app’en hjemmefra, så har telefonen allerede adgang til ens kreditkort. Så er det bare at bestille i Zerved, godkende betalingen i Paii og nyde sin ordre uden ventetid. Helt uden at have plastikkortet op af lommen.

Du kan hente Zerved gratis via Google Play og det samme med Paii.

Når begge apps er installeret kan du blandt andet slippe for barkøen og bruge dem her:

 • DR Koncerthuset
 • Det kongelige teater
 • Parken
 • Brøndby Stadion
 • Betty Nansen Teateret
 • CPH Buisness Academy
 • Danmarks Tekniske Universitet, DTU
 • Kaffekværnen
 • SoupaNatural 
 • Folke Teateret
 • En lang række gymnasier og universiteter over hele landet

(9) kommentarer
 1. blir cool når måtten bar ka hiv mobilos op af lommen og brue løs af fars kontanter 🙁 så er det sgu slut med at købe mobil en gang om året for måtten har tømt pungen 🙂

 2. Men det er jo langtfra god endnu så længe jeg ikke kan betale i fakta for mine fredags pilsner er det ikke godt nok 😛

 3. tror sgu at zerved og paii har fat i den lange ende selvom jeg selv er flittig bruger af MobilePay 🙁 Som jeg har forstået det så bruger (når den kommer) Mobilepays betalingsmetode NFC og det udelukker en god del iPhone-brugere da iPhones ikke har NFC (blandt andet) 8) 8)

  1. ikke enig. begge parter har fordele og ulemper og det er kun sundt for konkurrencen at der er noet at vælge imellem.

 4. paii kan bruges og det samme kan zerved i danske butikker og barer og så videre og det kan mobilepay ikke endnu så paii er et skridt foran i den retning 🙂

 5. men hvorfor bruge Paii når nu mobilepaii fra danske bank er mere udbredt? hvad kan paii og zerved som mobilepaii ikk ka?

Skriv kommentar
account_circle
email