Zerved app vinder IVÆKST-prisen 2013, Born Blobal

thumb Zerved

Den danske bestillings-app, Zerved, vandt i går IVÆKST-prisen 2013 i kategorien Born Blobal.

Den danske bestillings-app Zerved, som gør, at man kan bestille og betale for forfriskninger i baren på kendte steder som Parken, Brøndby Stadion, DR Koncerthuset og mange andre steder, vandt i går IVÆKSTprisen 2013 i kategorien Born Global.
 
Vi har tidligere fortalt om Zerved, som er en dansk udviklet app, der gør det muligt at springe ventetiden over i baren, ved at bestille og betale direkte på mobilen. Når personalet går i gang med bestillingen, modtager man automatisk en push-notifikation om, hvor man kan afhente sin bestilling.
 
 
Teamet bag Zerved har tænkt internationalt fra dag 1, og I går vandt de så Årets Born Global til IVÆKSTprisen 2013 uddelingen, der foregik ved Deloitte i København, hvor bla. Huxi Bach var konferencier.
 
 
Google-Play-Download-ikon-A
 
God modtagelse på det udenlandske marked
 
Foruden det stabile fodfæste Zerved har opnået i Danmark – bla. med kunder som Parken og DR Koncerthuset samt en lang række andre kendte steder – så har teamet formået at få fodfæste på et langt større marked i England, Spanien og Sydafrika.
 
Lee Bartlett, som er virksomhedens engelske salgsdirektør, har bragt Zerved på alles læber i London, hvor app’en allerede kan benyttes på flere sushi-kæder og snart byens største teaterkæde, hvor mere end 3 millioner besøgende om året nu får mulighed for at forudbestille forfriskninger til pausen direkte på mobilen.

 
Gode fremtidsudsigter
 
Ifølge teamet bag, som tæller 9 personer spredt over europa og Syd Afrika, ligger der mange muligheder i fremtiden. Prominente steder som Det Kongelige Teater har valgt at komme på Zerved, og store kendte fastfood-kæder samt europæriske stadions overvejer også at lade deres gæster få glæde af Zerved.


App-udvikler?
 
NB: Pga. interessen og væksten, er Zerved alitd på udkig efter dygtige folk i branchen – og lige nu står teamet og søger en talentfuld app-udvikler. Dette kan du læse mere om ved at trykke her.
Zerved-app

(6) kommentarer
  1. jamen tillykke med det da 🙂 det er da ret fedt. for de så nogle penge til at videreudvikle eller noget eller det 2bare” prisen de vinder?

Skriv kommentar
account_circle
email