Nu kan du få digitale kvitteringer i Bilka og Føtex

At gemme kvitteringer efterindkøb er vel noget de fleste af os kender til, og du har sikkert også været ude for at kvitteringerne er blevet væk, eller at du ikke lige gad og tage papirsstrimlen med i pungen.

Det vil Dansk Supermarked lave om på, og allerede nu er det muligt via app`en Kvittering.dk, at modtage en digital kvittering efter du har handlet i Bilka, Føtex, salling, og Starbucks. Netto vil komme til senere på året.

For at kunne modtage digitale kvitteringer skal du installere Kvittering.dk app`en via Google Play, og når du så, efter at have oprettet dig og tilknyttet et betalingskort på denne hjemmeside, logger ind er den klar til brug næste gang du er ude at handle.

Via app`en kan du finde alle de kvitteringer du via det tilknyttede kreditkort har samlet og det er også muligt at scanne gamle papirboner og gemme som digitale kvitteringer (via hjemmesiden  tak Uffe).

Det vil sige at du betaler som normalt med dit kreditkort i butikken (du betaler ikke via app`en), og lidt efter kan du finde kvitteringen for det du lige har købt ved at åbne app`en.

Vi har ikke afprøvet app’en. 

Kristine Fibæk Salmonsen, digital projektleder, siger:

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde den her service til vores kunder. Vi håber, det vil være en god hjælp, at kunderne ikke længere risikerer at smide en vigtig kvittering væk.

Relaterede artikler:

 – Paii – teleselskabernes mobilbetaling er lanceret

 – MobilePay er hentet over en million gange

 – Hold orden i dine kvitteringer med ny dansk app

 – Garanti Hotel app til Android gemmer dine garantibeviser

 – Zerved – spring køen over i baren med ny dansk app

(20) kommentarer
 1. Fik et svar fra DS, efter at have skrevet til dem.

  “Hej,
  Upload af ’gamle’ eller andre kvitteringer skal ske via hjemmesiden kvittering.dk, ved at du logger dig ind på sin konto og anvender funktionen ’Upload’.

  Med venlig hilsen

  Kirsten Fajstrup Gasbjerg
  Receptionen
  Dansk Supermarked A/S”

  Men så er det jo heller ikke en funktion i appen for hulen da.
  Det skal lyde så skide godt i nyheden..

 2. Når de skriver at den også kan scanne ind, men den ikke kan, og det heller ikke er nævnt i Google Play Store, så tænker jeg straks, fusk, bras, lort og falsk markedsføring. Jeg fortryder at jeg har haft opgivet mine kort oplysninger.
  Så er det meget muligt at den virker fint for nogen, men når de skal lyve om hvad den kan, kan man så stole på dem… Ikke i min optik.

  1. Giver jo ingen mening at skrive noget der ikke passer. Dansk supermarked er en ret stor virksomhed så der er kun to muligheder. enten lyver de og ellers har de ikke tjek på tingene 😛

   1. Det er jo ikke Dansk Supermarked, der har udviklet apppen, men “kvittering.dk”, men bortset fra det, vil det nok være lidt naivt, hvis man tror, at “at det Dansk Supermarked, de gør, det er nok det rigtige”.
    Tilbage står vi med en app, der ikke opfylder nogle basale krav til en sådan app.

    1. jeg mener at en stor kæde som dem (ved godt at det ikke er dem der har udviklet app) går ind i sådan et projekt så burde de da vide hvad det drejer sig om. Jeg nægte at tro at de med vilje vil snyde nogen 🙂

     1. Det handler jo ikke om, hvorvidt nogen vil snyde nogen, idet det bemærkes, at det er en gratis app, men at vi forsøger at forholde os til om denne app er velfungerede eller ej, og især, om den indeholder de faciliteter, som en sådan app bør have.

      Og, ja, hvis man nu har forventet en velfungerende app med de nødvendige faciliteter, og den så slet ikke lever op til forventningerne, så kan nogen vel med en vis rimelighed godt føle, at det måske ikke var så god en idé at registrere sit betalingskort.

      Forøvrigt, er du ansat ved Dansk Supermarked?

     2. Tror vi snakker forbi hinanden og nooe, jeg arbejder ikke for dem 🙂 gør du 😛
      Jeg kan got forstå vis noen er nervøse min pointe er bare at jeg nægter at TRO på at der er noget at være nervøs over!

 3. Virkelig elendig app!
  Mappen “Topdanmark”, der ligger som fast mappe, kan ikke slettes.
  Der kan ikke oprettes nye mapper fra appen.
  Der kan ikke fra appen switses til camera eller scanner, så der kan tages foto eller scanning af kvittering, der kan gemmes i en mappe.
  Ikke bedre end eKvittering appen, og den er også elendig.
  Man kan hverken via appen eller hjemmesiden se, hvilke forretninger, der er med, medmindre det “kun” er de 7 forretninger inkl. TOPDANMARK, der er nævnt på hjemmesiden.

 4. Jeg har brugt den et par år, man tager et foto og gemmer derved sin kvittering, så kan du printe den når det er nødvendigt, det sidste der kom til for et par mdr siden er at man også kan gemme kvittering når man handler på nettet, super god app

 5. Forresten du kan trykke på linket i bunden af artiklen der hedder “kilde” og læse hvad de skriver.

 6. I skriver at man også kan scanne boner og hente ind i appen. Hvordan gør man det? Jeg kan ikke finde nogen funktioner eller menuer til at importere eller hente scannede/billeder.
  Men super god nyhed, og håber det bliver udvidet og brugt af flere og flere butikker.

  1. Vi må være dig svar skyldig, vi har ikke afprøvet app’en, men blot beskrevet hvad der bliver skrevet i pressemeddelelsen. Jeg undersøger det i løbet af de næste par dage og vender tilbage til dig, det kan godt være os der har misfortolket noget 🙂

 7. bor i vejle lissom du os gør Høy 8) og har spurgt på strøget i føtex men de anedet ikk hva jeg snakket om 🙁

  1. enig.jeg gør da tit mine kvitteringer væk og har næsten lie været ud for at sku brue en kvittering så jeg ku få min kaffemaskine ombyttet men ak og ve 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email