Kategori: Sikkerhed/backup

 • VIRUSfighter

  ViIRUSfighter er en dansk gratis anti-malware app til din mobil eller tablet.

  Sikkerhed/backup 21. marts, 2012
 • Norton Tablet / Mobile Security 2,5

  Vi har af Norton Symantec fået mulighed for at lave en fortest af Norton Mobile Security/Norton Tablet Security 2,5..

  Sikkerhed/backup 7. november, 2011
 • Norton mobile security 2,0

  Jeg er blevet bedt om at prøve den fulde version af Android antivirus-app`en Norton mobile security, og efter en måned med Norton kommer dommen.

  Sikkerhed/backup 8. juli, 2011
 • Wavesecure

  Wavesecure til Android er en app hvis funktion er at beskytte dine oplysninger, samt at få din mobiltelefon eller Android Tablet tilbage hvis den er blevet væk/stjålet.

  Sikkerhed/backup 10. marts, 2011
 • AVG Antivirus

  Den gratis udgave af antivirus-programmet , AVG Antivirus til Android er det mest downloadede antivirus fra Android market. I skrivende stund er der programmet blevet hentet 6.788.869 gange.

  Sikkerhed/backup 27. januar, 2011
 • Mybackup pro

  Mybackup pro til Android giver dig mulighed for at tage backup af næsten alt, som f.eks sms èr, kontakter og dine Android apps. Jeg mener at det er en app vi er nødt til at kigge nærmere på, så jeg har købt den og prøvet den.

  Sikkerhed/backup 24. november, 2010
 • OI safe

  OI safe til Android er en “sikkerhedboks”, som kun de der kender koden til kan komme ind i. OI safe er gratis og kan hentes ved at scanne koden længere nede på siden..

  Sikkerhed/backup 20. oktober, 2010
 • Super security

      Jeg har testet Super security , et antivirus program til din Android mobiltelefon. Super security scanner din mobiltelefon for malware, og giver dig herefter besked om hvad der er af uønskede ting og sager. Det er gratis og er baseret på folks indberetninger og henvendelser.

  Sikkerhed/backup 15. september, 2010
 • Norton mobile security (beta)

  Norton mobile security til Android er et antivirus program til din Android mobiltelefon, og kan prøves gratis i 60 dage. Nu er jeg jo stor tilhænger af Nortons produkter, og da jeg så denne application måtte jeg bare have den. Nu er Norton jo ikke hvem som helst, men lever deres mobil version af deres antivirus […]

  Sikkerhed/backup 8. september, 2010