VIRUSfighter

ViIRUSfighter er en dansk gratis anti-malware app til din mobil eller tablet.

Jeg er blevet kontaktet angående at anmelde VIRUSfighter, og vanen tro når vi anmelder danske apps, beder vi om lille beskrivelse/indledning. Anne Bergløv har sendt mig denne:

“VIRUSfighter Android er en antivirus app til din Android telefon, der virker på alle Android enheder (2.1.1 eller højere).

Der kommer konstant flere og flere trusler mod Android enhederne, derfor er det vigtig med den helt rigtige beskyttelse mod virus, spyware, keylogging og lign. ondsindet malware, så ens personlige filer og data på ens telefon er 100% i sikkerhed.

VIRUSfighter Android er designet til at beskytte din telefon bedst muligt med opdateringer flere gange dagligt og er din komplette beskyttelse på din android enhed”!

 

Funktioner og indstillinger:

Der er 4 muligheder når du åbner VIRUSfighter:

  • Hurtig scanning.
  • Fuld scanning.
  • Opdatér databasen.
  • Om os.

 Det kræver blot et tryk efter at du har åbnet app`en at foretage en af overstående handlinger.

Praksis og brugervenlighed:

Selvom jeg er stor tilhænger af diverse muligheder som SMS-kommandoer, som vi ser i Norton Mobile/Tablet Security, så er det faktisk rart at åbne en app hvor du ikke skal tænke. VIRUSfighter er virkelig nem at bruge, og jeg har næsten brugt mere tid på at finde ud af hvad jeg skulle fylde artiklen ud med, end med at skrive den. 

Virusfighter-Android-apps

 

VIRUSfighter scanner både dine apps, dit SD-kort, samt din interne hukommelse. Jeg har testet med Eicar filerne, og VIRUSfighter har fundet dem alle 3 uanset hvor på mobilen jeg har smidt dem.

Når der er fundet malware eller vira bliver du tilbudt at VIRUSfighter skal fjerne dem. 

I de 9 dage jeg dagligt har brugt app`en har der ikke været et eneste forcecloce eller lignende, hvilket er ret flot da jeg kører Ice Cream sandwich.

Der bliver faktisk kun brugt batteri når der scannes efter malware, når app`en ikke er i brug tager den et minimum af dit batteri. På billedet nedenunder kan du se søjlen hvor den scanner, og ellers kan du slet ikke se at den bruger noget. Ikke noget jeg kan måle ihvertfald. Der bliver brugt meget batteri i de 5 minutter en scanning tager, næsten 30% af fuld ydelse.

Virusfighter-batteritest

 

Brugervenligheden er simpelthen i top, og bla. Fenris her fra siden bruger den på sine børns mobiler (tak Fenris).

Android-penge  Gratis 

google-play  Virusfighter 

Eller scan koden med din Android:

Virusfighter_QR


Konklusion:

VIRUSfighter er en anti-malware app, og må ikke forveksles med andre Android antivirus apps som AVG Antivirus og Super security der har flere funktioner. Meningen er at den skal scanne din mobil for uønskede ting, og der gør den et rigtig godt job, endda uden at bruge alt for meget batteri.

Den fandt alle Eicar-filerne, ligemeget hvor de var.

Jeg er svær at imponere når det kommer til det her med apps, men jeg er imponeret. VIRUSfighter er virkelig nem at bruge, den er gratis, og den leverer varen. Står du og mangler en antivirus-app kan jeg kun anbefale VIRUSfighter

VIRUSfighter fungerer både på Android tablets og mobiler.

En så simpel, men stadigvæk brugbar app skal have gode karakterer. Flot stykke arbejde….

Den ryger selvfølgelig på vores liste over de fedeste gratis applikationer til Android, samt på listen over de bedste Android apps til din tablet.

Min vurdering: 4/5

Testet version: 1.0.9  

 Tryk for at zoome

Virusfighter-Android-antivi Virusfighter-test

Din vurdering af VIRUSfighter: 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email