Mybackup pro

Mybackup pro til Android giver dig mulighed for at tage backup af næsten alt, som f.eks sms èr, kontakter og dine Android apps. Jeg mener at det er en app vi er nødt til at kigge nærmere på, så jeg har købt den og prøvet den.

Har du prøvet at returnere(3 HTC Desire for mit vedkommende) en telefon fordi den var defekt, eller købe en ny? Så har du også prøvet at sidde med den der irriterende følelse når du skal til at “bygge” den op igen fra bunden. “Hvilke Android apps var det nu jeg havde”, eller ” hvordan var det lige mit skrivebord så ud?”.

Hvis du kan nikke genkendene til overstående så læs videre for Mybackup pro til Android skulle løse det problem i fremtiden.

Funktioner og indstillinger:

Du kan hente den gratis version af Mybackup pro længere nede og se om det er noget for dig. Den gratis version understøtter ikke automatisk backup og et par andre få ting.

Når du åbner Mybackup pro er der følgende funktioner at vælge imellem:

 • Backup.
 • Restore (gendanne).
 • Manage (hold orden i dine backups).
 • View (se dine backups).
 • Schedule (indstil hvornår der skal tages backup).

Du har mulighed for at tage lagre dine backups to steder:

 • Online.
 • SD kortet.

Hvis du vælger online skal du vide at du har 50 mb til rådighed. For ca. 6 kroner om måneden kan du få 250 mb, og for 12 kroner 1 gb online lagerplads. Du har mulighed for at tage backup af:

 • Applications.
 • Data.

Hvis du vælger at tage backup af dine apps, kommer der en liste hvor du skal sætte hak ved dem du ønsker at kunne gendanne. Vælger du derimod Data, er der disse muligheder:

 • Contacts
 • Call log
 • Bookmarks
 • SMS
 • MMS
 • System settings

Mybackup pro kan integrere med mange forskellige Android apps. Grunden til at OI safe og Note everything pro er med på listen, er at de er installeret på min Android mobiltelefon.

Hver gang du tager en backup, får du en PIN-kode som su skal skrive ned eller vælge at få sendt over e-mail. Uden den er der ingen backup.

Brugervenlighed: 

Når du åbner app èn ved du hvad du skal gøre. Det kræver ikke den store snilde at tage en backup, da der hele tiden kommer popups der spørger hvad du vil. Det der mangler er en popup der fortæller at det altså koster lidt data-trafik at uploade og downloade. Det er nok noget de fleste efterhånden er klar over, men ikke alle tænker over det (vel mor? som for 14 dage siden skulle afprøve om Google maps virkede på hendes nye HTC Desire i Tyskland android-smile). Heldigvis var der ingen netværksforbindelse uden at jeg dog kender taksten i Tyskland.

At gendanne data eller apps er også nemt. Det kræver blot et par tryk, og Mybackup pro klarer resten for dig.  

 


Her kan du hente den gratis 30 dages prøve version:

 

AndroidMarket_ikon_50  Mybackup Android market
Android_market_PC  Mybackup Android market
appbrain_ikon_48  Mybackup Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Mybackup_QR_Android_apps


Praksis: 

Jeg har haft app èn nogle uger, og har løbende prøvet at gendanne henholdsvis sms, kalender og kontakter. Det synes jeg er gået rigtig fint. Det tager ikke lang tid at indtaste PIN-kode og password (du opretter en konto når du henter Mybackup, og der også et kodeord). Derefter et tryk på restore og wupti. Jeg kører Android 2,2 Froyo, og der er ingen problemer or what so ever. Jeg har enda opgraderet min konto til 250 mb online plads. Jeg har læst at andre har haft problemer med at gendanne deres data, men det var i en ældre version.

Konklusion:

Mybackup pro er med på listen over de bedste Android betalingsapps, og det af den grund, at det er blevet noget nemmere for mig at gendanne apps og data. Det, at den kan intergrere med en masse andre apps er rart. Hvis ikke lige du kan finde lige præcis den rigtige app på listen, så er der mulighed for at tilføje nye. Det kræver at du finder app èn på Android market, skriver e-mail adressen ned, og indsætter den i feltet dertil i Mybackup pro. Med hensyn til sikkerheden, må jeg sige at med en 14 tals PIN-kode som adgangskrav føler jeg mig rimelig sikker på at mine oplysninger er sikret så godt som mulig.

UPDATE: Jeg gendannede hele min Desire(alt). Alle apps var hvor de skulle være. Tid: 3 timer.

Min vurdering: 4/5 

Testet version: 2.5.6  

Android-penge  Cirka 27 kr.

AndroidMarket_ikon_50  Mybackup pro Android market
Android_market_PC  Mybackup pro Android market
appbrain_ikon_48  Mybackup pro Appbrain. com  

Eller scan koden med din Android mobiltelefon: 

Mybackup_pro_QR_betalings_app


Mybackup_pro_1 Mybackup_pro_2
Mybackup_pro_3 Mybackup_pro_4

Brugervurdering: 

(13) kommentarer
 1. Hvad med Sprite eller Titanium backup? Ved du om de kan gendanne apps også ? og hvad med brugevenligheden ?
  EDIT: Fandt ud af at Sprite ikke laver bacups af apps -ud med dem. Men har Mybackup også alle settings til apps med ?

 2. Mms er muligt. Jeg har ikke brugt det i lang tid, men der er garanteret kommet flere funktioner. Hav dog i mente at det tager op til 4 til 5 timer at gendanne mobilen.

 3. Er det stadig et ok program eller er der kommet et bedre ?
  Betyder det noget om apps ligger på sd-kortet ?
  Hvad med diverse opsætninger til mail, mms osv ?

 4. Høy…….. tænkte lige på en ting 🙂
  Har du prøvet at bruge backupen, til at kopier kalender, kontaktpersoner osv. med, for flytte det fra en Desire til f.eks. Desire HD (nu tænker jeg mest på, mellem Desire og Sensation) :-))
  Umiddelbart tænker jeg nemt og smart, men har ikke prøvet det…..

  1. Jo, jeg har gendannet alt på 4-5 timer. Jeg har prøvet det to gange, og den ene gang manglede der 5 kontaktpersoner og sms. har du tænkt på Wavesecure? Du kan finde den under Sikkerhed/backup her på siden. den virker også fint. Udover det kan jeg ikke hjælpe dig yderligere da jeg ikke kan læse hvad der står i parantesen, men jeg regner med at du snakker om at gendanne det til din nye HTC Hero 😉
   Jeg synes at den mest sikre måde med kontaktpersoner er at synce med Google, eller tage en backup til dit SD kort. Det tager også kun 3 minutter at gendanne. Du må glæde dig rigtig meget til at få din Hero…kan næsten ikke vente med at høre hvad dy synes efter du har brugt den i et stykke tid 😆

   1. Glæder mig, Naaaaaa… kun lidt 😛

    Høy, you are my Hero… but not my Sensation 😀

    Tror bare jeg beholder Mybackup pro, som jeg købte tidligere… og jeg har lavet backup, bla. på SD kort, samt lagt det på min Pc…. af skade bliver man klogere, da jeg nemlig pt mangler min hjemme pc, pga harddisken er gået og så er det jo godt, at man har en ekstern harddisk, som jeg jævnligt opdaterer 😉

     1. Hahahahahahahahahahaha. Det er sgu lige før jeg også glæder mig på dine vegne. Hvornår forventer du at have den i hånden?

     2. Lang tid at vente når det er en ting som man bare er vild efter at få i hænderne 😥

 5. Super – tak!
  Ville jo bare lige se, om jeg kunne finde backup filen, og undrede mig så over, hvor dælen den var blevet lagt.

 6. Hvis ikke du har omdøbt den, så kig i den mappe der hedder “rerware”. Jeg har aldrig haft problemer med at gendanne mine backups, men bare så du ved at det godt kan fejle. Det jeg vil frem til er at du ikke må stole 100% på nogle af backup programmerne.

 7. Nu har jeg downloadet og prøvet (gratis versionen, mens jeg lige tester) – men hvad hedder backup filen, der burde ligge på mit sd-kort?

Skriv kommentar
account_circle
email