Sony Xperia Z4 er annonceret i Japan

thumb Xperia-Z4

Sony har annonceret Xperia Z4 i Japan.

Vi har det sidste stykke gået og glædet os over flere nye topmodeller som f.eks Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og den sidste uges tid har vi så vendt øjnene imod LG G4 og Sony Xperia Z4.

Japanerne har dog snydt os lidt med hensyn til sidstnævnte da de i al stilhed har annonceret Xperia Z4 i Japan. Vi er dog sikre på at den også vil komme ud internationalt, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke noget om hvordan og hvornår.

Vi ved dog at de billeder af Sony Xperia Z4 der i de forgangne uger er blevet lækket ser ud til at holde stik, og der er altså (som før rygtet) ikke tale om en smartphone i ren metal og med fingeraftryks-læser.

 – Sony Xperia Z4 Tablet – dansk pris og specs

Udseendemæssigt ligger Xperia Z4 nemlig tæt op af Xperia Z3, et design vi iøvrigt rigtig godt kunne lide i vores test af Xperia Z3, og der er tale om glas på for og bagside, samt aluminium på siderne.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Som i kan se på billedet øverst i artiklen er de frontale stereohøjtalere flyttet helt ud til siderne, ganske som på Sony Xperia Z2. På Xperia Z3 læner de sig mere op af skærmen.

 – Smartwatch 3 test

Umiddelbart tænker jeg at dette er en fordel i forhold til lyden under f.eks filmafspilning, da jo længere højtalerne kommer ud til siderne, des bedre surround lyd giver det, også selvom der kun er tale om 2 cm (dette er kun en tanke).

Sony har valgt at bibeholde den 5.2″ 1080p skærm, og dette har de højst sandsynlig gjort for at kunne forlænge batteritiden. des højere opløsning en skærm har, des mere batteri sluger den.

Designet på Xperia Z4 er en anelse mindre end designet på Xperia Z3 (der har samme størrelse skærm), og Xperia Z4 måler 146 x 72 x 6.9 mm imod Xperia Z3´s 146 x 72 x 7.3 mm, så der er tale om en tyndere enhed med en intern hukommelse der er dobbelt så stor.

Der er ydermere mulighed for at udvide hukommelsen med et micro SD kort op til 128 GB.

Xperia Z3 havde 16 GB intern hukommelse og dette tal er altså fordoblet til 32 GB på Xperia Z4.

Sony Xperia Z4 kommer med en Snapdragon 810 chip, 3 GB RAM, og et 5 MP frontkamera med en 25 mm bredvinkels-linse. Vægten er 144 gram og batteriet er på 2930 mAh.

Det primære kamera vil være på 20.7 MP, ganske som på Xperia Z3, og du kan f.eks optage fuld HD videoer med 60 fps.

Der vil være Android 5.0 Lollipop installeret fra start og mulighed for at tilkøbe tilbehør som bordlader og Style Cover med vindue, som også kan erhverves til Xperia Z3/Z3 Compact. Du kan her læse vores test af Sony Style Cover Window eller hoppe til Youtube og se vores danske anmeldelse af coveret.

Som altid, når der er tale om topmodeller fra Sony, er Xperia Z4 vandtæt/vandafvisende og herunder i videoen kan du se med når vi smider forgængerne, Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact i en balje med vand.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret via vores app og på Twitter, og vil tilføje Sony Xperia Z4 under vores Sony produkt-test når dette bliver muligt.

Kilde og kilde

(4) kommentarer
  1. Vil hellere have lang batteri tid og mindre opløsning end omvendt det er jo næsten ikke til at se forskel alligevel sys jeg 😛

Skriv kommentar
account_circle
email