Sony Xperia Z4 Tablet specs og dansk pris

thumb Sony-Xperia-Z4-Tablet

Sony Xperia Z4 Tablet dansk pris og specs.

MWC 2015 er skudt igang og op til åbningen i går har vi både set HTC One M9 og Samsung Galaxy S6/S6 Edge, og med lanceringen af Sony Xperia Z4 Tablet tegner det sig til at blive en rigtig spændende MWC messe.

Sony Xperia Z4 tablet er det første produkt i Sony´s Z4-serie og bliver altså arvtageren til tablets som Sony Xperia Z3 Tablet Compact og Sony Xperia Z2 Tablet.

Sony Xperia Z4 Tablet er ifølge Sony verdens letteste 10″ tablet og med en kampvægt på kun 389 gram bliver dette svært at argumentere imod.

Designet er det samme som på førnævnte Xperia Z3 Tablet Compact.

Ola Lilja Mòlen, Nordisk chef for Sony Mobile, siger om den nye tablet: 

Vi har taget alle de egenskaber, som vores brugere bedst kunne lide ved tidligere Xperia tablets og forbedret dem yderligere. Bl.a. kan du rejse halvvejs rundt om jorden og se film, uden at behøve at oplade tabletten. På trods af at Z4 Tablet er verdens tyndeste og letteste 10-tommers, gør den kraftfulde hardware at tabletten kan erstatte din laptop

Sony Xperia Z4 Tablet specs:

 • 10.1″ 2K (2560 x 1440) IPS skærm med en 40% højere lysstyrke end på Xperia Z2 Tablet.
 • Vægt: 389 gram.
 • IP68 klassificeret.
 • Batteri: 6.000 mAh.
 • 8.1 MP bagpå og et 5.1 MP på fronten.
 • 2 GHz quadcore Snapdragon 810 CPU 64-bits octa-core og Adreno 430 GPU.
 • Android 5.0 Lollipop. 
 • Størrelse: 167 x 254 x 6.1 mm.
 • Bluetooth 4.1/aGPS/WIFI/og så kan der købes en version med LTE.
 • 3 GB RAM.
 • 32 GB intern hukommelse med mulighed for isætning af micro SD-kort op til 128 GB.

Der er selvfølgelig mulighed for at bruge PS4 Remote Play som vi har testet herunder i videoen på Xperia Z2/Z3 serien og du kan læse mere her om PS4 Remote Play.

Sony Xperia Z4 Tablet pris i Danmark

Den vandtætte tablet kommer i både en WIFI og i en LTE version og WIFI only versionen har en vejledende udsalgspris på 4.199 kroner og LTE-versionen en vejledende udsalgspris på 4.999 kroner.

Da vi anmeldte Xperia Z3 serien gav vi samtlige produkter topkaraktèr og det bliver spænde og se om Xperia Z4 Tablet kan klare at løfte arven fra sidste års enheder.

 – Sony Xperia E4 – unboxing af den billige smartphone

Sony har iøvrigt også netop lanceret Sony Xperia M4 Aqua.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret når den nye tablet lander på redaktørens skrivebord og du kan med fordel følge os på Facebook og Twitter for at få vores tophistorier direkte på din væg.

Har du brug for hjælp er du velkommen i vores Android forum.

(3) kommentarer
 1. Tak, det lyder godt. Jeg frygter også, at det har fjernet den. Det er en stor mangel i forhold til deres ældre modeller, synes jeg. Jeg kan ikke bruge Side View til mit fjernsyn, da det desværre er for gammelt.

 2. Synes ikke det fremgår om den har en IR sender som Z2 havde, så man kan bruge den som fjernbetjening. Det er en feature jeg bruger meget på min Z2. Er det nogen, der ved om Z4 har den mulighed?

  1. Du har helt ret. Det fremgår ikke af teksten og jeg har faktisk ikke skænket det en tanke.. tror dog ikke at den har det, men tror du skal bruge side view applikationen via WiFi, men jeg kontakter Sony for at være sikker på det før jeg udtaler mig og vender tilbage til dig 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email