Sony Xperia E4 – unboxing af den billige smartphone (video)

thumb sony-xperia-e4-unboxing

Unboxing af Sony Xperia E4, der kun koster 799 kroner i Danmark.

Sony Xperia E4 blev lanceret for knap 3 uger siden og vi har modtaget den for et par dage siden her redaktionen og er nu klar til at unboxe den sammen med jer.

Sony Xperia E4 er en low-end smartphone med Android 4.4.4 Kitkat installeret fra start, og med 1 GB RAM, 8 GB intern hukommelse, en 1.3 GHz quadcore CPU, et batteri på 2300 mAh, et 5 MP kamera bagpå og et 2 MP kamera på fronten, samt med en 5″ IPS skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels, så er dette ikke et førstevalg hvis du er ude efter en mobil med topnotch specs og den virker umiddelbart ikke så spændende ved første øjekast.

Det gør den så derimod når man har fået prisen oplyst. Den danske vejledende udslagspris på Sony Xperia E4 er nemlig kun 799 kroner, hvilket ikke er mange penge hvis vi sammenligner med topmodeller som Sony Xperia Z3 og Samsung Galaxy S5 der koster imellem 4.000 – 5.000 kroner.

Brugerfladen er dog den samme som på topmodellerne og du kan via tænd/sluk knappen både tage screenshot samt optage skærmen på Xperia E4, ligesom at Stamina-mode (Sony´s egen strømbesparelses-applikation) også er at finde.

Der er også indbygget telefonsvarer og er de 8 GB intern hukommelse ikke nok kan du udvide hukommelsen med et micro SD-kort op til 32 GB.

Designet er i plastik og mit første indtryk, som du kan høre mere om i videoerne herunder, er at Sony Xperia E4 bestemt er et kig værd til prisen.

Dansk unboxing af Sony Xperia E4

Engelsk unboxing 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email