Sony Xperia E4 – dansk pris, videoer og specifikationer

thumb sony-xperia-e4

Se hvad Sony Xperia E4 koster i Danmark og hvilke specs den kommer med.

Sony har netop annonceret Xperia E4, en low-end Android smartphone, og du kan se den danske pris og dens specs under den officielle promo-video som ses herunder.

En anden promo-video kan findes i slutningen af artiklen.

Sony Xperia E4 

Sony Xperia E4 kommer med en 5″ qHD LCD skærm med en opløsning på 540 x 960 pixels. Under motorhjelmen sidder der en MediaTek MT6582 chip med en 1.3 GHz quadcore CPU og ARM-Mali-400 MP2 GPU.

Der er 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse, samt muligheden for at udvide hukommelsen via micro SD-kort op til 32 GB.

Bagpå finder vi et 5 MP kamera og på fronten et 2 MP kamera og der er mulighed for at optage videoer i fuld HD (1080p) via kameraet bagpå, og i 720p via kameraet på fronten.

 – Sony Xperia M2 Aqua test

Størrelsesmæssigt snakker vi en smartphone der vejer 144 gram og måler 137 x 75 x 10.5 mm, og den har Android Lollipop installeret fra start.

Ydermere er der 3G og WIFI, og Sony Xperia E4 er den første smartphone fra Sony (ihvertfald som vi kender til) som kommer med Bluetooth 4.1.

Batteriet er på 2300 mAh og ifølge Sony kan Xperia E4 holde strøm i 2 dage og op til en uge hvis Ultra Stamina mode er aktiveret.

Hvis det viser sig at sidstnævnte holder stik, så kan Xperia E4 holde strøm lige så lang tid som flagskibet Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact, der med Stamina (Sony´s egen batterispare-app) aktiveret har den nok bedste batteritid jeg har set på en smartphone.

 – Sony Smartwatch 3 test

Om dette holder stik i virkeligheden må vi se når vi tilføjer Xperia E4 til vores Sony produkt-tests.

Sony Xperia E4 dansk pris

Xperia E4 er med sine specifikationer ikke noget flagskib, og den kan vel placeres i middel-klasses segmentet. Til trods for at det ikke er en high-end smartphone blev jeg dog alligevel lidt overrasket over prisen der må siges at være ret reel.

Når Sony Xperia E4 bliver tilgængelig i løbet af den næste måneds tid i farverne sort og hvid, kan den nemlig erhverves i de danske butikker til en vejledende udsalgspris af 799 kroner, så er du på udkig efter en rigtig billig smartphone er dette måske noget for dig.

 Sony Xperia E4

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email