Anmeldelse af Sony Xperia Z3

thumb sony-xperia-z3-test

Test af Xperia Z3 fra Sony. 

Herunder først nogle fremhævede specifikationer og derefter testen af Xperia Z3.

Sony Xperia Z3 fremhævede specs:

 • 5.2″ IPS LCD (Triluminos) skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels (ppi 424).
 • Snapdragon 801 chip med en 2.5 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU.
 • 20.7 MP kamera bagpå med autofokus og 8 x digital zoom (ISO 12800).
 • 3 GB RAM.
 • 16 GB intern hukommelse (ca. 12 GB til rådighed) som kan udvides via micro SD-kort op til 128 GB.
 • Støv og vandtæt (IP65/IP68 klassificeret).
 • Vægt: 152 gram.
 • Størrelse: 146 x 72 x 7.3 mm.
 • Batteri: 3100 mAh.
 • 4G/NFC/Bluetooth/WIFI mm. 

Siden lanceringen af Sony Xperia Z i januar 2013, der iøvrigt var den første “Xperia Z” smartphone, har artikler omhandlende Sony-relaterede ting haft en fast plads her på AppsAndroid.dk, og det har været tydeligt at Sony har ramt rigtig på mange områder med deres pænt designede vandtætte smartphones.

Det mente vi også da vi anmeldte Sony Xperia Z og Xperia Tablet Z, samt Xperia Z Ultra, men målet var i vores øjne ikke helt nået endnu og der manglede det sidste der fik os til at falde bagover.

Senere kom Sony Xperia Z1 der også fik fine kommentarer med på vejen, men det var først da Sony som de første, lancerede en smartphone med en mindre skærm, men samtidig med specifikationer der kunne måle sig med topmodellernes, at vi smed alle stjerner efter en smartphone. 

Vi taler her om Xperia Z1 Compact der endte med at få 6 ud af 6 mulige stjerner.

Efterfølgeren til Xperia Z1 blev præsenteret sidst i februar 2014 under navnet (i gætter det aldrig) Sony Xperia Z2, og her var vi også yderst imponerede over i hvilken retning udviklingen havde taget.

Sammen med Xperia Z2 lancerede Sony også Xperia Z2 Tablet.

I vores anmeldelse af Sony Xperia Z2 fik den 6/6 stjerner.

Nu er vi så kommet lidt længere frem og ved IFA 2014 fremviste Sony 3 nye produkter i Z3-serien, nemlig Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact.

I denne artikel er det Xperia Z3 vi skal koncentrere os om og det bliver spændende at se om arvtageren til Xperia Z2 kan måle sig med forgængeren. Sidder du og venter på testen af Xperia Z3 Compact kan du i mellemtiden se vores unboxing af Xperia Z3 Compact her.

OpdateretSony Xperia Z3 Compact test

Før vi går igang med anmeldelsen af Xperia Z2 kan du se vores unboxing af denne herunder og høre mit førstehåndsindtryk.

Design:

Sony Xperia Z3 kommer i flere forskellige farver og det er den kobberfarvede version vi har fået til test. Første gang jeg læste at Sony ville lancere Xperia Z3 i kobber var min første tanke at det ihvertfald ikke lige var den farve min næste smartphone skulle iklædes, men jeg tog gruelig fejl, og det er virkelig en lækker farve til en smartphone.

Kobberfarven går igen over det hele og det er kun den velkendte runde tænd7sluk knap der skiller sig ud. Den er iøvrigt placeret helt perfekt og selvom du ikke har en stor hånd kan du både tænde og slukke Xperia Z3 med én hånd da knappen er placeret midt på højre side, og altså ikke øverst på højre side som ved mange andre smartphones.

Oven over tænd/sluk knappen har vi indgangen til micro SD-kortet, samt indgangen til Nano SIM-kortet (jeps, Xperia Z3 kræver Nano SIM-kort), og under tænd/sluk knappen er der volume op/ned.

Helt nederst på højre side er den dedikerede kameraknap der kan tage dig direkte til kameraet ligemeget hvor du er i brugerfladen eller om mobilen er slukket.

På overlæggeren er Jackstikket der på trods af manglende “låg” er støv og vandtæt.

På venstre side øverst er indgangen til micro USB stikket til opladning mm, og midtpå magneterne til opladnings-standeren.

Bagpå er der kun kameraet og flashen samt et Sony logo. Kameraet flugter med resten af overfladen og stiller ikke ud som f.eks på iPhone 6 eller Samsung Galaxy S5.

Foran har vi skærmen og det eneste der ødelægger kontrasten i designet når Xperia Z3 ligger med slukket skærm på bordet er de to stereohøjtalere på hver side af skærmen, samt et Sony logo over skærmen.  

Jeg roste Sony Xperia Z2 til skyerne for dens design og jeg er helt ærligt imponeret over udviklingen på dette punkt, især med tanke på at det blot er 6 måneder siden at Sony lancerede Xperia Z2.


Xperia Z2 (5.2″): 146.8 x 73.3 x 8.2 mm. Vægt: 163 gram.

Xperia Z3 (5.2″): 146.0 x 72.0 x 7.3 mm. Vægt: 152 gram.

Galaxy S5 (5.1″): 142.0 x 72.5 x 8.1 mm. Vægt: 145 gram.

iPhone 6 Plus (5.5″): 158.1 x 77.8 x 7.1 mm. Vægt: 172 gram. 


Alle fire hjørner er lavet i hårdt gummi som er mere stødabsorberende end det metal (aluminium) som den øvrige ramme er lavet i, hvilket blot er med til at give en endnu bedre følelse af blødhed når du holder den i hånden (nej, Apple var ikke først med dette, det var Sony, ligesom at Apple heller ikke var først ude med min-iPads/tablets på omkring 7″).

Det betyder at vi har en smartphone med glas for og bag, en ramme af aluminium med buede hjørner i gummi, og med en størrelse og vægt der gør at du slet ikke tænker over at du faktisk står med en mobil med en 5.2″ skærm i hånden.

Imponeret? Jo, det er jeg virkelig og Sony har virkelig ramt plet med designet på Xperia Z3, og du kan være helt sikker på at der er flere der vil spørge dig ud om den når du står med den i hånden for det er virkelig en genistreg designmæssigt.

Udseende er èn ting, en anden ting er den egentlige kvalitet og her falder Sony heller ej igennem brædderne, da byggekvaliteten på Xperia Z3 også her formår at overgå byggekvaliteten på Xperia Z2, og hele mobilen virker meget fasttømret og solid.

Hertil kommer det at Xperia Z3 er IP68 klassificeret, hvilket betyder at den kan holde til at ligge på bunden af et halvaden meter dybt ferskvandsbassin i op til 30 minutter uden at tage skade hvis vel og mærke samtlige klapper er lukket godt til.

Brugerfladen:

Sony Xperia Z3 kommer fra salgsstarten med Android 4.4.4 KitKat og i forhold til andre producenter ødelægger Sony ikke det rene Android særlig meget ved at fylde en masse ovenpå.

Dette er selvfølgelig smag og behag, men som begynder i Android vil du nemt kunne komme igang på en Sony smartphone da brugerfladen er nem at finde rundt i.

I brugerfladen finder vi også Sony´s eget Xperia Tastatur der iøvrigt kan hentes og benyttes på de fleste Android smartphones gratis via Google Play.

Tastaturet er et af de bedre der findes og der er både mulighed for T9 tastatur, samt at indsætte masser af forskellige symboler osv. 

Herunder i videoen gennemgår jeg hurtigt Xperia tastaturet. 

I brugerfladen er der mulighed for via “små apps” at have gang i både lommeregner, valutaomregner mm på èn gang, og du kan nemt smide dem ud til siden af skærmen for senere at hive dem ind igen når du skal bruge dem. Der er ydermere mulighed for at hente nye små apps via Google Play og efterhånden er der en hel del at vælge imellem.

Screenshot 2014-09-18-11-26

Tænd/sluk knappen giver masser af muligheder ved at du holder den inde et kort sekund og det er nemt lige at slukke for lyden, genstarte mobilen eller tage et screenshot via menuen.

Som noget helt nyt kan du optage skærmen imens mikrofonen er tændt, hvilket jeg allerede nu har svært ved at undvære.

Presser du på “hjem” kan du ved at slide op til højre hurtigt tilgå Google Now og til venstre er det Sony´s egen “News” der dog er til mere irritation end gavn.

Der er også apps som “Movie creator” der lader dig redigere dine videoklips, samt “Skitse”, der er Sony´s egen tegneblok (ideel til børn iøvrigt).

Herunder i videoen har jeg brugt “optag skærm” funktionen og videoen giver dig en hurtig gennemgang af dele af brugerfladen på Xperia Z3, samt lidt tips og tricks.

Brugerfladen på Xperia Z3

Walkman er navnet på Sony`s egen musikafspiller-applikation og den indeholder ikke blot en fed brugerflade, men også mulighed for både at oprette mapper og playlister, samt musik fra andre enheder. Logger du på f.eks Facebook kan du dele musik med vennerne.

Der er selvfølgelig fuld integration af Sony´s egen musiktjeneste, Music Unlimited, og uanset om du bruger tjenesten eller ej kan du hente album-covers til de sange der måtte mangle dette.

En anden musik-relateret Sony appliaktion er “Track ID” der hurtigt finder ud af hvilken sang du lytter til. Desværre genkender den ikke sange når de kommer ud af din mund, men du er altså nødt til at hive Xperia Z3 hen til en højtaler.

Gratis album-covers

En anden meget brugbar funktion er PS4 Remote Play der gør at du kan spille dine Playstation 4 spil direkte på din Sony Xperia Z2/Z3 enhed.

PS4 Remote Play

Skærmen:

Xperia Z3 kommer med en 5.2″ IPS LCD skærm i fuld HD-opløsning (1080 x 1920, ppi 424) og med Triluminos-teknologien til at forbedre oplevelsen. Derudover har du mulighed for at slå “X-reality for mobile” til og fra, samt en udvidet tilstand der giver ekstra stærke farver.

Til trods for at Sony er kendt for deres BRAVIA skærm-teknologi til fjernsyn har de siden lanceringen af den første Xperia Z smartphone kæmpet lidt med at give samme gode skærmoplevelse som konkurrenter som f.eks Samsung, men de er nu nået dertil hvor de kan være stolte af udviklingen på skærmfronten.

Skærmen på Xperia Z3 har realistiske farver og ikke meget genskær, og med en lysstyrke på hele 600 nitz, der gør det muligt at bruge mobilen udendørs, er det nok den flotteste skærm jeg til dato har set i en smartphone.

Her er det værd at bemærke at imens at konkurrenterne er begyndt at bruge QHD-opløsning på deres nye topmodeller, er det en bevidst handling fra Sony´s side at bibeholde den fulde HD opløsning, da batteritiden ellers ville blive betydeligt forringet.

Ganske som på forgængeren, Xperia Z2, tager skærmen ikke alt for meget imod fedtfingre, men du skal dog stadig forvente at have pudsekluden op af lommen en gang imellem.

Der er understøttelse af 10-finger multitouch og et nyt tiltag sørger for at justere kontrastforholdet på skærmen i forhold til hvor lyst eller mørkt omgivelserne er der hvor du bruger Xperia Z3, hvilket er med til at gøre det lettere at se hvad der sker på skærmen.

Der er også cachehukommelse på skærmen hvilket betyder at der kun bliver sendt post til GPU`en (Adreno 330) når skærmbilledet bliver ændret.

Herunder er det Xperia Z2 og Xperia Z3 ved siden af hinanden i en skærmtest.

Kamera:

Sony Xperia Z3 kommer med et 20.7 MP kamera (1/2.3″ Exmor RS) med en 25 millimeter vidvinkellinse og det er første gang nogensinde at en smartphone understøtter ISO 12800, som giver mere lys på billeder taget i omgivelser med knap så meget lys.

Når du tager din nye Xperia Z3 i brug for første gang står den til at tage billeder via den automatiske indstilling der knipser billeder i 8 MP i 16/9 format. Den automatiske indstilling genkender mere end 36 motivtyper der spænder fra objekter i nærheden af kameralinsen til direkte sollys. Et ekesempel er et nærskud af en Xperia Z3 Compact. Læg mærke til at telefonen bliver fremhævet og baggrunden sløret.

Vil du knipse billeder i mere end 8 MP skal du bruge den manuelle mulighed hvor du kan tage billeder i 16/9 format på 15 MP.

Vil du have billeder på 20.7 MP bliver de i 4/3 format.

Jeg bruger mest den automatiske indstilling der tager billeder på 8 MP og jeg er lidt imponeret over hvor gode billederne, og jeg vil gå så langt og sige at Xperia Z3 kommer med det bedste kamera set i en smartphone indtil videre.

Billederne bliver knipset hurtigt og selv personer eller køretøjer i bevægelse bliver i de fleste tilfælde fanget uden streger på billedet. Et eksempel er billedet af denne kørende bus, der på billedet næsten ser ud til at holde stille.

Du kan se billedet taget med Sony Xperia Z3 her (åbner i nyt vindue).

I lav belysning er der heller ingen tvivl, Xperia Z3 løber fra konkurrenterne igen og jeg har kun været utilfreds hvis der skulle tages billeder i næsten mørke da blitzen overskruer billederne. Her kan man så istedet bruge fill-blitz der iøvrigt også egner sig til lidt lysere omgivelser.

Kameraet byder på rigtig mange muligheder og du kan installere nye applikationer direkte i kameraet hvis ikke de installerede applikationer dækker dit behov.

F.eks har du mulighed for at optage video fra forskellige vinkler ved at oprette forbindelse fra Xperia Z3 til andre enheder, eller du kan tage billeder med lyd, eller optage video i slowmotion.

Timeshift slowmotion

Muligheden for at optage video i 4K er der også, men du skal være opmærksom på at det fylder utroligt meget på din interne hukommelse, og kameraet har det med at lukke ned da det bliver for varmt hvis du optager i 4K i mere end 3 minutter.

Optagelse i 4K

Har du børn vil de elske Sony´s AR-funktioner der både kan få Spiderman og store dinusaurere til at gå rundt i stuen i dine videoer og på dine billeder.

Da kameraet på Xperia Z3 præsterer som det gør er der ingen grund til at du har et ekstra kamera med i lommen.   

Batteri:

Da Xperia Z3 kommer med en Snapdragon 801 chip er der tale om en sensor co-processor (jeps, som Apple har fået meget omtale for at bruge), også kaldet et “sensor sub-system”  der indsamler data i baggrunden uden at bruge selveste applikationsprocessoren (hovedprocessoren) før der er brug for det.

Dette er med til at minimere strømforbruget markant.

Derudover er der som før nævnt også cachehukommelse på skærmen, så når skærmbilledet ikke bliver ændret bliver der ikke sendt data til GPU`en, hvilket også sparer strøm.

Der er ydermere ekstra muligheder for at spare på det dyrebare batteri i brugerfladen og muligheden hedder STAMINA der er Sony´s egen strømsparefunktion.

Via Stamina kan du vælge at WIFI og mobilnetværket ikke skal have forbindelse til internettet når skærmen på Xperia Z3 er slukket, og du kan vælge om der er nogle applikationer der skal være undtaget denne regel.

En helt ny mulighed der hedder “STAMINA-ur” er til dig der ofte benytter din smartphone til lige at tjekke hvad klokken er ved hurtigt at tænde og slukke den og altså bruge uret på låseskærmen.

2014-09-19-06.29.15

En anden funktion der viser ret nyttig når det kommer til at spare strøm er “placeringsbaseret WIFI” der automatisk aktiverer WIFI når din Xperia Z3 er i nærheden af et gemt netværk.

Du kan også sætte baggrundsdata i kø så det bliver sendt i intervaller og ikke tilfældigt.

Der er selvfølgelig også mulighed for at lave en “lav batteri-mode” så du deaktiverer forskellige ting når f.eks batteriet er nede på 30%.

Xperia Z3 (3100 mAh) har et batteri der er en anelse mindre end det vi ser på forgængeren, Xperia Z2 (3200 mAh), det betyder dog intet bemærkelsesværdigt i praksis og batteritiden på Xperia Z3 overgår faktisk den på Xperia Z2.

Sony har selv lavet nogle strømtests på begge enheder, og ifølge dem lander Xperia Z2 på godt halvandet døgn og Xperia Z3 lander på 2 døgn.

Dette er med mit forbrug ikke muligt i den virkelige verden, og ved at ligge begge enheder ved siden af hinanden med samme lysstyrke og samme synkroniserede kontier, og med Netflix kørende i fuld HD, er min konklusion at batteritiden på de to produkter er meget lig hinanden.

Sony Xperia Z3 hàr en bedre batteritid end Z2, men det er ikke alverden til forskel.

Med mit forbrug har jeg strøm til hele dagen, og det med 3 timers Netflix, både Smartwatch 2 og Smartband tilsluttet via Bluetooth, samt lysstyrken på 70% automatisk, og ved siden af dette besvarer jeg omkring 20 mails dagligt via mobilen, tjekker Facebook, spiller lidt spil med sønnike, og surfer rundt og tjekker nyheder.

Tunge spil kan den klare i omkring 5 timer og Netflix via Tunnelbear napper omkring 10 – 12% af batteriet i timen med en høj lysstyrke, så du kan ihvertfald Netflixe den i omkring 8 timer i streg uden at skulle oplade.

I den sidste ende har jeg ikke haft en smartphone i hånden med så lang en batteritid før og Xperia Z3 giver konkurrenterne baghjul på dette punkt.

Standby-tiden er også imponerende og med Stamina slået til, samt WIFI og 3G (Telmore dækker ikke med 4G indenfor her hvor jeg bor), bliver der på 8 timer kun spist 2 – 3% af batteriet.

Læs også:

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

 – Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

Opkald:

Sony giver her mulighed for både at gøre oplevelsen bedre for personen i den anden ende ved at kunne eliminere baggrundsstøjen der hvor du står og snakker, men du har også mulighed for via en equalizer at gøre stemmen på personen du snakker med lidt bedre.

Lyden går klart igennem og jeg har ikke oplevet at et opkald er blevet afbrudt eller at stemmen er forsvundet.

Lyden under opkald kan blive forholdsvist højt og det samme med ringetonen når et indgående opkald skal høres i trafikken.

En rigtig brugbar funktion er at Xperia Z3 kommer med indbygget telefonsvarer der er noget mere brugervenlig at arbejde med i det daglige end den du kender fra din teleudbyder.

Under længere opkald bliver bagsiden ret varm til tider.

Lyd:

Ganske som Xperia Z2 har Xperia Z3 to stereohøjtalere på hver side af skærmen foran, således at du ved filmafspilning får lyden som er tiltænkt.

Dette betyder måske ikke så meget for os alle, men for en som mig, der bruger meget tid på at se film via min smartphone, er der en verden til forskel om lyden kommer ud af en mono-højtaler bagpå eller om lyden kommer ud via to stereohøjtalere på fronten.

Du har mulighed for at bruge en equalizer der virker på alle de tjenester jeg har prøvet (netflix, telmore musik, HBO, C More Play osv), og der er mulighed for at aktivere surround sound for både de interne højtalere, samt hørebøfferne.

 – Anmeldelse af Sony Style Cover Window SCR24 til Xperia Z3

Bruger du hørebøffer fra Sony kan du få en bedre lyd ved at gå ind i indstillinger og vælge dem på en liste.

Iøvrigt var Xperia Z2 verdens første smartphone der understøttede 5 pins Jackstik, og dette gør Z3 selvfølgelig også. 

Lyden fra de interne højtalere vil jeg betegne som god, og selvom HTC One M8 stadig er en anelse foran når det kommer til fylde i lyden, så har Xperia Z3 flere lydindstillingsmuligheder at vælge imellem, og jeg er sikker på at du ikke bliver skuffet over lyden.

Xperia Z3 understøtter desuden afspilning af lyd i høj opløsning.

Konklusion:

Sony har med Xperia Z3 skabt et unikt produkt der opfylder alle mine krav til en smartphone til top-point på alle områder, og de har samtidig formået at pakke det ind på så elegangt en måde at folk helt sikkert vil spørge ind til den.

Xperia Z3 er uden sammenligning den bedste smartphone vi har anmeldt.

Faktisk er jeg så imponeret over Z3 at jeg ikke kan få armene ned og vi kan herfra kun kraftigt anbefale et køb af denne, og den skal selvfølgelig have vores “anbefaler-badge” som ses herunder. 

appsandroid anbefaler ikon-01

De eneste klager jeg har er at skærmen skal pudses en gang imellem (tjaa, det er vel at forvente) og at den til tider bliver varm bagpå.

Jeg ville også gerne have haft et par hørebøffer samt en ladestation med i salgspakken, men det er småting.

OBS: Ladestationen fra Sony Xperia Z1, som kan bruges til Xperia Z2, kan ikke benyttes til Z3. Du kan derimod, med lidt nørklen, godt bruge den til Sony Xperia Z3 Compact.

Alt andet spiller sammen og det er ikke blot en enkelt ting der gøres bedre på Xperia Z3 end hos konkurrenterne, det er flere ting.

Sony har med Xperia Z3 overgået sig selv…og alle andre.

F.eks er designet det pæneste jeg har hidtil har lagt mine hænder på, både når det kommer til at se på det med øjnene, men også følelsen af Xperia Z3 imellem hænderne. En ting vi ej heller skal forglemme er at designet er vandtæt og som jeg viste jer øverst i artiklen har Sony formået at både holde størrelse og vægt nede. Faktisk vejer Xperia Z3 kun 7 gram mere end Galaxy S5, og det til trods for at Xperia Z3 er lavet i glas og metal (Galaxy S5 er lavet i plastik), Xperia Z3 har mere RAM og et større batteri, og så buler kameraet ikke ud på bagsiden som på SGS5, og det selvom at Xperia Z3 er 0.8 mm tyndere end SGS5.

Dernæst har vi batteritiden, der til trods for at den ikke er meget forbedret siden Xperia Z2, dog stadig er forbedret og nok den bedste batteritid jeg har oplevet på en topmodel.

Kameraet består også testen og du behøver som sagt ikke investere i et ekstra kamera når du skal på ferie.

Skærmen er bare blevet bedre og bedre, og selvom Samsungs Super Amoled stadig har den bedste synsvinkel, er skærmen på Xperia Z3 kanonflot at se på og en del forbedret i forhold til forgængeren.

Lyden kommer fra to frontale stereohøjtalere og her er det kun HTC der tilbyder noget lignende, men med muligheden for 3D Surround der faktisk virker rigtig godt ved at kaste lyden om bag ved dig, samt muligheden for at afspille musik i “high definition” og bruge støjreducerende headphones, kommer Sony også her ud som nummer 1.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Tablet Compact

En funktion derhelt sikkert vil glæde jer er at Sony Xperia Z3 nu understøtter et cover med vindue i midten, og du kan se herunder i videoen hvordan det fungerer.

GPS, WIFI, 4G,NFC, Bluetooth mm fungerer fint og det samme gør skærmspejling fra Xperia Z3 til TV`et.

Jeg har uden problemer haft både Smartwatch 2 og Smartband tilsluttet til Xperia Z3 via Bluetooth i test-perioden.

Når man scroller igennem menuerne og startskærmene er der ingen lags eller hakkeri og jeg har ikke oplevet at mobilen er gået i sort eller lignende.

Præstationsmæssigt i benchmark klarer den sig også glimrende.

Med andre ord..hvis J.K Shin (Samsungs CEO) stadig har en SGS5 i bukselommen kan det kun være grundet stædighed…

Sony Xperia Z3 har en vejlednede udsalgspris på 4.999 kroner og da den er alle pengene værd fortjener den 6/6 mulige stjerner.

Der kan iøvrigt tilkøbes et vinduescover til Xperia Z3.

Vores vurdering: 6/6

appsandroid bedømmelse 500px-02

 

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

DSC 0549

(57) kommentarer
 1. Efter 3 dage med Xperia Z3 er dommen klar : alt hvad der gjorde Xperia Z2 til verdens bedste smartphone er bar forbedret på Z3 så jeg er fuldstændig tilfreds med købet 🙂

 2. Kanon telefon. Fik min i går og det er nok den bedste mobil jeg har haft nogle sinde så i kan bare købe løs.

 3. skøn hjemmeside i holder jer her jeg har bestilt en z3 og har haft en z i snart et år og er ritig glad for sony de er vandtææte deres produkter så jeg ser frem til z3 🙂 8)

  1. jeg er stadig i forhandlinger med chefen (læs konen) og da Xperia Z3 ikke kan vaske op er det endnu uvist om jeg bestiller 🙂 Men den står på ønskelisten ihvertfald.

 4. argg kan næsten ikk vente mere nu 😛 men på søndag burde jeg sidde med xperia z3 og jeg har ryddet hele kalenderen den dag 8)

 5. jeg vil osse gern vide hvornår i tester smartwatch 3 smartband talk. ved ikke helt om jeg skal købe Z3 og smartband talk eller sgs5 og det nye gear så pleeaasse hurry ud folks 😛

 6. hamrende helt fantastisk anmeldelse af Z3 virkelig godt skåret ud der venner. Jeg har lige forudbestilt den ved Telmore så jeg er i trippehumør indtil den kommer. Hvad med smartband Talk hvornår tester i dette?

  1. jeg har det første smartband og bruer det hver dag så jeg ser os frem til at i tester smartband talk bliver så fedt at vade rundt på strøget og snakke med armen som i star trek 😉

 7. tak for en go gennemført gennemgang det eneste der mangler er at du viser det cover man kan få til z3 det cover er sammen med din anmeldelse nemlig grunden til jeg vil have z3 det er første gang jeg skal ha sony så jeg er lidt spændt på det 🙂

  1. har det på sam måde 🙁 alle i min klasse har en fed telefon undtagens mig så jeg vil gern ha en ny telefon der kan bruges til at sende mail med 😛

 8. kanon anmeldelse af Z3 som forventet her inde …puha så skal jeg til at plage konen igen 🙁 Nogen der har erfaring med at få fortalt på en fornuftig måde hvorfor Z3 er nødvendig for ens livskvalitet til den bedre halvdel?

  1. Bare sig at næste gang er det hendes tur til at få en ny tørretumbler så er den hjemme og du kan bestille i dag 😛

  2. eller gør som jeg. Vær sød og rar så ka det vær at der ik er noen problems 8) fed test foresten jeg tror jeg vil bestille den men jeg vil gern vide om smartwatch 3 funker sammenmed z3 inden jeg bestiller???

 9. eddermame en fed telefon den der 8) jeg har sådan en ældre Ericsson og vil gerne ha en rigtig smartphone men de er for dyre til mit budget om 2 år er jeg udlært så jeg venter til der 🙁

 10. Lidt off topic, har en z1 compact med tilhørende lade station, men efter at jeg prøvede at oplade med et magnetisk usb kabel,sat i computeren (telefonen blev lynhurtig varm og jeg måtte afbryde)Kan jeg ikke oplade telefonen i den originale opladestaion. Nogen der kender problemet og muligvis har en løsning?
  Glæder mig til test af Z3 compact, Z3 er lidt for stor til mig.

  1. Magneterne er simpelthen ødelagt på en eller anden måde? Jeg tror at testen af Z3 compact kommer i næste uge mindes at Høy skrev det et eller andet sted 😛

   1. Det tror jeg er grunden og det må så være til skræk og advarelse for alle, køb ikke uoriginale magnetisk opladerkabel, øv 🙁
    Men god søndag 🙂

    1. Jesper, jeg fik Z3 compact til at virke i standeren, men jeg prøver lige efter igen for at være sikker på at det er en holdbar løsning…

     1. Jo Z3 Compact kan fint oplade i standeren til Z1, ligesom at den også kan bruges til Z2, men men Z3 Compact er en multimillimeter for bred, den passer fint ned, men om den bliver ridset ved jeg ikke. Jeg har nu prøvet at sætte i og ud nogle gange og det ser ikke ud til at den bliver ridset men hav det i mente 🙂

     2. Tak Høj så er der jo ikke andet for at købe Z3 Compact, havde jeg nu også regnet med alligevel, men lidt trist at Z1 C holdt så kort bare på grund af et dumt uoriginalt kabel. Z3 ser hammer godt ud i kobber 😛

     3. hej Jesper-64….jeg er enig i samtlige punkter 🙂 du spørger bare hvis der er noget specifikt du gerne vil vide om Z3 Compact…er midt i testen nu og håber at have den færdig i løbet af weekenden, senest mandag.

 11. du plejer fandeme da altid at være så skide kritisk hr høy 😛 man bliver måske lidt blødere med alderen 😀

 12. men problemet er at sony kyler den ene mobiltelefon ud efter den anden og vi kan som forbrugere ikke nå at føle os glade for vores nye mobiltelefon for inden den er kommet ind ad døren og er blevet pakket ud så bliver en ny mobiltelefon med beder specifikationer lanseret og man sidder lidt tilbage med en følelse af at vør blevt snydt 🙁 ikke andre der har det på samme måde? ellers en go og grundig test og jeg giver jer ret i at appsandroid er toppen af isbjerget i lille dk.så lidt vrøvl og lidt ros fra mig…

 13. ikk for at vær uhøflig men alle sier bar at samsung er de bedste til at lave mobiler så er det da underlit at xperia z3 kan være den bedste 🙁 det giver ikk mening i mit univers 🙁 🙁

 14. hey al sammen.jeg har en z1 nu men er bleven lun på z3 og hvis man ka tro på det de skriver er den en go telefon.mit spørsmål er om det kan betal sig at skifte min z1 ud med en z3 når den kommer til danmark?

   1. det samme son Brian Dixen 😛 specifikationer på z3 taler for sig selv.hvis jeg var dig vil jeg helt sikker opgradere til z3 🙂

 15. noen af de nadre danske techsites har allerede haft en test ude i 4 dage.hvorfor har i ikke osse det? ingen kritik i mit spørgsmål i er det bedste test-site i danmark men det ærgre mig bar at i ikk også er de første til at udgive anmedler 🙂

  1. Helt og aldeles enig. AppsAndroid skriver helt for sure de bedste test på dansk jord. og den her test beviser det bare igen 8) ros skal i sgu ha når i fortjener det 😛

  2. Tak for roserne. Grunden til at vores test af Xperia Z3 “først” kommer nu, er fordi vi har en politik om at vi tester produkter i mindst 8 dage før vi kommer med en vurdering af dem. Vi mener ikke at vi kan levere en grundig anmeldelse baseret ud fra mindre dages brug af en smartphone så derfor har vi lavet et minimum antal dage hvor vi skal bruge produktet i det daglige. Håber det gav dig svar på dit spørgsmål.

  3. Nu har Høy jo allerede svaret på hvorfor, men alligevel … Min tanke, da andre danske mobil sites kom med anmeldelser af Z3, var, at det da ikke kunne være særligt grundige gennemgange og test, og at jeg glædede mig til Høy’s mere grundige gennemgang 8)

   1. @janAA jeg tænkte presiso det samme 🙂 både Appsandroid og mobilsiden (ved ikke om man må nævn navn) og meremobil lave unboxing på samme tid som Appsandroid og så går der 4 dag og så konkurrere de nærmest om at komme først med en anmeldelse.jeg kan godt se at det gælder om vær hurtigt ude for der er mange der venter på anmeldelser af de nye mobilos men hatten af for det 🙂 sys sgi helr ikke at det er helt ok at teste en dyr mobil som den her på nogen dage men glad for at det ikke kun er mig der har tænkt det 😛 men rigtig fed anmeldelse Høy jeg venter bare på testen af Z3 compact hvorn er den klar?

   2. i har en pointe der androidfans.

    Lade godt mærke til at nogen af de andre teksider allerede nogen dage efter de lavede en unboksing udgivet en anmeldese.

    det er bar ikke okey og som en af jer påpege så er det en mobil til 5000 kjroner. sony betaler vel for at få mobilerne testet så kan de godt forlange at de bruger mere tid 8)

Skriv kommentar
account_circle
email