Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact dansk pris og specs

thumb xperia-z3

Sony har præsenteret 3 nye modeller i den nye Z3-serie.

IFA 2014 slår snart dørene op, og alt imens vi venter er forskellige producenter ved at vise nye produkter frem.

Samsung har f.eks netop i dag vist Samsung Galaxy Note 4 frem for verden og Sony har lanceret et hav af nye produkter, hvoraf vi i denne artikel (bare rolig, der kommer flere) vil fokusere på den nye Z3-serie der nu består af Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact.

Vi starter med modellen på billedet øverst i artiklen der for Sonyfans nemt kan genkendes som værende et Xperia produkt, og der er selvfølgelig tale om Sony Xperia Z3, der er efterfølgeren til nok den bedste smartphone vi til dags dato har testet, nemlig Sony Xperia Z2.

Xperia Z3 har en 5.2″ fuld HD IPS skærm (1920 x 1080), med Triluminos og X-Reality teknologierne, 3 GB RAM, en Snapdragon 801 chip med en 2.5 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU.

Bagpå er kameraet på 20.7 MP, og der er 16 GB intern hukommelse der kan udvides med 128 GB via micro SD kort.

Batteriet er på 3.100 mAh, og der er selvfølgelig både 4G, WIFI, Bluetooth og GPS.

Som noget nyt understøtter både Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact PS4 Remote Play, der gør det muligt at koble dem til din Playstation 4 og er TV`et i stuen optaget kan du via dit trådløse netværk fortsætte med at spille på mobilskærmen.

Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact har aluminiums-design med hærdet glas for og bag og begge enheder er IP 68 klassificeret, hvilket i praksis betyder at de kan tåle støv og vand.

Sony Xperia Z3 kan købes i Danmark fra den 3. oktober til en vejledende udsalgspris af 4.999 kroner og kommer i farverne hvid, sort, kobber og silvergreen.

 – Sony Xperia Z2 overlever 6 uger på bunden af havet

Synes du at en 5.2″ skærm er lige i overkanten har Sony også tænkt på det, og faktisk var Sony den første producent der var ude med en 4.3″ Android smartphone i form af Sony Xperia Z1 Compact, der kunne stå side om side uden at tabe ansigt med topmodellerne når vi snakker specs.

Xperia Z3 Compact

xperia-z3-compact

Det kan den netop præsenterede Xperia Z3 Compact (på billedet herover) også på mange områder, og med en 4.6″ IPS Triluminos skærm (1280 x 720), 2 GB RAM, en Snapdragon 801 chip med en 2.5 GHz processor og Adreno 330 GPU, er der tale om ganske spændende mobil.

Kameraet er på 20.7 MP, og ganske som Xperia Z3 er den vand og støvtæt, og tilbyder ellers samme funktioner og mængde hukommelse som den lidt større Xperia Z3.

Sony Xperia Z3 Compact kan erhverves i Danmark fra den 3. oktober i farverne hvid, sort, orange og grøn, til en vejledende udsalgspris af 3.899 kroner.

Nøgleegenskaber for Z3 og Z3 Compact:

– Batteritid i op til to hele dage, som enkelt kan forlænges yderligere
ved at bruge Battery STAMINA-tilstanden.

– Vandtæt (IP68) – det højest opnåelige vandtætte niveau ned til 1,5
meter. Forside og bagside er af hærdet glas, med en ramme af
aluminium.

– Første smartphone i verden med ISO 12.800. Videooptagelse i 4K.
Højtopløseligt 20,7-megapixelkamera med Sony G-objektiv, Exmor
RS™-sensor til mobil (1/2,3”) og BIONZ™billedprocessor til mobil.

– Indbygget Digital Noice Cancellation-teknologi til støjreducering.
Kræver specifikke høretelefoner fra Sony.

– Verdens mest lysstærke display blandt ledende smartphones i
premium-segmentet.

– TRILUMINOS™-display med X-Reality™ til mobil og Live Colour LED,
samt IPS-skærmteknologi for bedre synsvinkel.

– 4G og Snapdragon 801 Quad core-processor, 2,5 Ghz med 3GB
RAM til Xperia Z3 og 2GB RAM til Xperia Z3 Compact.

– Simpelt skifte fra din gamle smartphone. Hurtig og problemfri
overførsel af indhold fra din Android eller iPhone til din nye
Xperia™ med hjælp af Xperia™ Transfer-app.

Side om side med de to nye smartphones har Sony også præsenteret Xperia Z3 Tablet Compact, der i forhold til Sony Xperia Z2 Tablet henvender sig til dem der ikke behøver, eller vil have, en skærm på over 10″.

Xperia Z3 Tablet Compact (se billedet nederst i artiklen) har nemlig en skærm på 8″ (1920 x 1200), og med hærdet glas for og bag, samt afrundede hjørner i rustfrit stål, er dette også et produkt vi slet ikke kan vente med at teste.

Da Z3 Tablet Compact kun er 6.4 mm tyk og har en kampvægt på blot 270 gram må man sige at den lever op til navnet.

Bagpå sidder der et 8.1 MP kamera med autofokus og på fronten et 2.2 MP kamera.

Den har 3 GB RAM, en Snapdragon 801 chip med en 2.5 GHz quadcore processor og Adreno 330 GPU, og kommer med Android 4.4 KitKat fra start.

Den interne hukommelse er på 16 GB og et micro SD-kort kan udvide hukommelsen med op til 128 GB.

Som sine brødre er Xperia Z3 Tablet Compact også vand og støvtæt og kan ligeledes kobles til din Playstation 4 trådløst.

Batteriet er på 4.500 mAh.

Tabletten har desuden den højeste lysstyrke i en tablet nogensinde fra Sony, hvilket betyder at den er nemmere at bruge udenfor.

Den kommer til Danmark til efteråret og kan fåes med WIFI eller LTE i farverne hvid og sort. Vi har i skrivende stund ikke en vejledende pris. 

xperia-z3-tablet

(8) kommentarer
  1. så er spørgsmålet vel bar om det skal vær Xperia Z2 eller z3? står og skal ha ny mobil til november så hvis i ku ha en test klar inden vil jeg blie glad 🙂

  2. Men batteri er da ikke meget forbedret i forhold til Xperia Z2 fra i foråret 🙁 tror jeg venter og beholde Z2 og køber smartwatch 3 istedet for 🙂

  3. Yes så snakker vi fed mobilos hvornår får i dem til test? jeg var ellers ret lun på den nye note 4 men 6000 kroner er fandme mange penge for en smartphone 😛

Skriv kommentar
account_circle
email