Samsung Galaxy Note 4 dansk pris og specifikationer

thumb samsung-galaxy-note-4

Galaxy Note 4 er blevet præsenteret ved IFA 2014. Se den danske pris, specs, samt hvornår du kan købe den i de danske butikker. 

IFA 2014 er i fuld gang og Samsung offentliggjorde i dag det seneste skud på stammen til deres Galaxy-linje, nemlig Samsung Galaxy Note 4.

Galaxy Note 4 har en 5.7″ QHD (2560 x 1440) Super Amoled skærm, 3 GB RAM, en 2.7 GHz quadcore processor (Snapdragon chip) eller (afhængig af hvor du bor) en 1.9 GHz Octa Core + 1.3 GHz quadcore processor (Exynos), og kører Android 4.4 KitKat fra salgsstart.

Det primære kamera bagpå er på 16 MP og med smart optisk billedstabillisering. På fronten sidder der et 3.7 MP kamera.

Ganske som på både Samsung Galaxy Tab S og Samsung Galaxy S5 er der fingeraftrykslæser til at forøge sikkerheden med. Der er også pulsmåler og UV sensor.

Den interne hukommelse er på 32 GB og der er mulighed for udvidelse af hukommelsen i form af micro SD kort op til 64 GB.

Batteriet er på 3.220 mAh og Samsung Galaxy Note 4 vejer 176 gram.

Galaxy Note 4 har selvfølgelig også S-Pen i forbedret udgave og det bliver spændende at se om den kan løfte arven fra sidste års Samsung Galaxy Note 3, der iøvrigt er det første produkt vi har testet der har fået topkaraktèr.

Galaxy Note 4 kan erhverves i Danmark fra oktober til en vejledende udsalgspris af 5.995 kroner.

Den kommer i farvevarianter af hvid, pink, sort og bronze. 

Det nye 16 megapixel kamera tager fantastiske billeder på takket være Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering under mørke lysforhold.

Note 4 har også nye smarte funktioner, såsom hurtig opladning, ultra-energibesparende tilstand, fingeraftrykslæser og flere mikrofoner, der giver brugeren mulighed for at optage og lytte til bestemte stemmer i en gruppesamtale.

  

S Pen er blevet forbedret for at lette hverdagen og der fokuseres på de funktioner, der ofte anvendes. Klip, indsæt, sammensæt og gem indhold helt enkelt ved hjælp af S Pen. Pennen er blevet forbedret for at skabe en følelse, der er så realistisk som muligt. Nu efterligner den, hvordan det føles at skrive på et stykke papir med en kalligrafi- eller kuglepen.

Husk:

Du kan følge os på Google + ellerFacebook for at blive holdt opdateret eller du kan se vores videoer på Youtube og billeder på Pinterest.

Mangler du hjælp kan du benytte vores forum og du kan hente vores app via Google Play.

(21) kommentarer
 1. jeg har G3 og har haft Note 3 og G3 slår Note 3 på alle måder 🙂 bedste mobil jeg ever har haft 😛

  1. Meld dig ind i et par af de største G+ forums for LG G3 hvis du ikke allerede har gjort det. Der er meget guld at hente. F.eks Accessibility – “Color adjustment” setting (ved ikke lige hvad den hedder hvis du bruger dansk som systemsprog. Slå til og sæt som jeg, og de fleste andre, cirklen over kamera app ikonet (eller hvor du ellers synes det ser pænest ud). Det ser efter min og talrige andres mening bedre ud efter dette. Vil nu overlade resten til det der faktisk har med Note 4 at gøre 😛 Kan bare ikke dy mig når jeg har nogle gode erfaringer andre kan drage nytte af 😉 Xda-developers.com er også super. Især deres anmeldelser af cases, screen protectors mv for alle mærker og modeller under solen.

 2. Tung og KUN 64gb kort. Næ, jeg fortryder ikke min LG G3 jeg købte for en måned siden til 4400,- (til jer der ikke vil bruge en formue på en telefon) – til november. G3 ligger meget bedre i hånden end Note serien, er markant kortere (kan sidde i bilen med den i jeanslommen UDEN at den presser på hoften), Ingen irriterende Home knap og knapper på siden der aktiveres når jeg hiver den op af lommen. Er endelig fri for de tegneserieagtige farver, den ringe synlighed udendørs og især Touch Wiz som er det nok mest åndssvagt designede til dato. Først gang jeg ikke føler mig kaldet til at smide en custom ROM på med det samme som på S2, Note og Note 2. Jeg fortsætter bare med mit virkelighedstro voksent udseende interface, bedste kamera til dato og mit 128GB SD kort (750kr) . Trådløs G3 oplader til 180kr. Første kurvede telefon jeg har haft og de lyver ikke når de siger at den ligger super godt i hånden. Det er mig en gåde hvorfor den kun understøtter 64GB. I det mindste har de droppet den afskyelige forkromede plastikkant der skaller af efter et halvt år og kun hører hjemme på en discount deodorant. 3 firmware updates (alle med batterioptimiseringer) på en måned. Har hørt at LG ikke var de hurtigste med opdateringer men de har tydeligvis fået has på nu. Note 4 går i den rigtige retning designmæssigt men jeg skal aldrig have en telefon uden Knock code eller lign for det er bare genialt. Mon ikke Samsung “låner” den ide engang i fremtiden. Det er de jo gode til 😉 Brugte alligevel aldrig den der S Pen, men det er jo en smagssag. Glad for at LG har lavet multiwindow som på Note 2 & 3. Læste andetsteds om Note 4 men så intet om trådløs opladning. Sikkert noget man skal betale ekstra for med et nyt bagcover som på S5. Pudsigt at se at designet af den hvide model, med de tynde striber er en kopi af den hvide LG G3 som jeg har, men det ser jo også pænt ud og man kan vel næppe tage patent på striber 😛

  1. Det er netop skærm der gør samsung galaxy populære og hvis du tjekker noen af de display test de har lavet her på siden så slår amoled til hver en tid ips og hvis ikke du gider alle de farver kan det slåes fra så det er mere normalt at se på sys da netop at skærmen er virkli flot på samsung men det er vel os en smagssag 😛 har haft G3 i 5 dag og skærmen er flot men jeg ku ikke forenede med at sort ikke er sort og hvid ikke er hvid men 6000 mokka for en telefon er dælm mang penge

   1. Sony Xperia Z2 har fået 6 opdatering siden den blev frigivet i Danmark og det samme med S5 det kommer LG aldrig i nærheden af 🙂 har haft G2 og var godt tilfreds men de sender længe ikke så mange opdateringer ud som Sony gør.

    1. Øh, Z2 er altså ca. 1 år gammel. S5 er vel ca. et halvt år gammel. 3 opdateringer (1 out of the box og 2 mere på 3 uger, så LG har så lige 5 mdr til kun at lave 3 mere så jo, det kommer de snildt i nærheden af og sikkert også over. Da crapware er minimalt er der dog mindre at rette. Det var netop baseret på nys om G2 at jeg sagde at de vist haltede lidt bagefter før i tiden, og at de tydeligvis har maks styr på det nu. Høy siger Sony er rigtig hurtige med opdateringer, men jeg kommer aldrig nogensinde til at købe en mobil uden udskifteligt batteri, bl.a da batterier holder i 2 maks 3 år før de sakker bagud og jeg er også “heavy user”. 8) Elsker alle mine Sony (favoritfabrikant overall) ting og der kommer f.eks rigeligt med opdateringer til Smartwatch 2. De laver i øvrigt også de mest holdbare fjernsyn læste jeg for nylig (fejl% efter et antal år jeg ikke lige kan huske: Samsung ca. 18, LG ca. 15, Sony ca. 5). Der er en grund til at Sony’s er dyrere. Google evt Samsung TV Planned Obsolescence og Class action suit (i USA). Interessant læsning ligesom DR Kontant udsendelsen om samme (damn, sidespor igen 🙁 )

   2. Ja, den sorte er ikke kulsort det vil jeg give dig. Ikke noget jeg ligger så meget mærke til. Jeg har skiftet firmwaren på mine Samsung Galaxy telefoner mindst 100 gange i tidens løb så kender den i alle ender og kanter. Ja, kun de helt grønne ved ikke det med Screen Mode (altid sprog sat til engelsk, gør også brug af xda-developers 100 gange mere anvendeligt) men selv sat på Photography er skærmen overmættet. Problemet er at folk vænner sig til tegneserierne så de ender med at synes at virkeligheden er farveløs. De blå subpixels i amoled slides hurtigere end de andre og skærmen bliver dårligere med tiden, sådan er nu engang naturen for amoled skærme men det sker langsomt og gradvist så ikke noget de fleste opdager eller de har solgt den inden det sker. Vil give dem at synsvinklen er bedre på f.eks Note 2 og 3, men den bliver muligvis lidt mindre fantastisk med QHD som på G3 hvor lysstyrken falder. Det er en telefon så jeg vender den altid mod ansigtet så er ligeglad med om den er flot i 170 graders vinkel. Giver vel egentligt lidt mere privatliv at sidemanden har sværere ved at læse med. Mere seriøs fotoredigering bør derfor IKKE laves på en amoled skærm, men på computeren. Super amoled+ med skysovs eller hvad de kalder det i denne uge. Udover kontrast så har amoled en ringere (unaturlig) farvegengivelse. Det er dokumenteret via måleudstyr til den slags. Note 3 er stadig (dybest set) pentile så ifølge So Ein Ding så er sandheden at der ikke er så god en opløsning som de vil have os til at tro, hvilket gælder andre producenter også, der ikke bruger full RGB. For dem af os der følger mere end almindeligt med i mobilverdenen er det velkendt at Samsung blev taget med fingrene i kagedåsen, da de fuskede med Note 3 ved at ligge software ind der giver en kunstig høj score ved bl.a. at tvinge processor mm. op i et højere gear, når man kører benchmarking apps, så se bort fra den slags. Der mistede jeg sgu respekten for foretagenet, udover deres meget langsomme firmware opdateringer. Forstår godt dem der køber Nexus modellerne. Slutter med en lille informativ bid: “Like LG’s previous panels, this will be an IPS display with a full RGB stripe subpixel layout. This increases effective pixel density, because there are actually substantially more subpixels in a full RGB stripe layout as opposed to other methods (like PenTile, or Samsung’s proprietary striping patterns).” Til dem der køber Note 4 vil jeg anbefale Casemate Tough Case. Det er noget der dutter – og selvfølgelig en Tempered Glass Screen Protector, der sikrer mod slag og ikke kun ridser som dem af plastik. Once you go glass you never go back. 8) PS: At fatte sig i korthed er ikke min største styrke – sorry 😛

    1. shit @joachim hahahaha syns jeg mindes en gang at ha brugt mere tid på at læs kommentarer til en historie om smartwatch 2 en jeg brugte på historien om smartwatch 2 og så var det jeg så dit navn 😀 intet ondt ment i det 8)

     1. hov og ja den er go nok hva link skriver at Z2 kun er knap 6 måneder gammel Sony smider to topmodel ud om året de andre kun én.

     2. Ja, det havde jeg helt glemt. Der er en del der ikke er så glade for at have den gamle topmodel kun et halvt år efter 😉 De spytter dem ud på samlebånd. S5 blev vist annonceret for goft et halvt år siden måske lidt mindre men der plejer at være ca. et halvt år imellem S serien og Note serien. Om den så har taget lang tid om at komme til Danmark det er meget muligt. Jeg interesserer mig ikke for små skærme 😉 men de arbejder jo også på opdateringer længe inden den kommer her til landet, så det giver i dansk kontekst indtryk af flere opdateringer på kort tid en tilfældet er.

     3. også en rigtig go artikel om smartwatch2 du har skrevet.jeg har brugt den op til flere gange 🙂

     4. None taken 😉 Jeps. Det var pga mine mange indlæg at jeg blev opfordret til at skrive en rigtig anmeldelse, som så heller ikke var kort 😛

 3. er det ikke en ringe forbedring af galaxy note 3?samme ram og næsten samme størrelse batteri. og så koster den 6000 kroner det er jo helt vildt 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email