Anmeldelse af Sony Style Cover Window SCR24 til Xperia Z3

thumb xperia-z3-style-cover

Test af Sony Style Cover Window til Sony Xperia Z3.

Style Cover Window SCR24 til Sony Xperia Z3 har været sat på en prøve og står du og mangler et cover til din Xperia Z3 kan det godt anbefales.

Coveret kan erhverves i forskellige farver og via temaer der kan hentes gratis via Google Play kan du personliggøre din Xperia Z3 så den passer til din smag.

Med i salgsæsken er der ud over Style coveret også en holder til den magnetiske trådløse bordoplader, hvilket betyder at du kan oplade din Sony Xperia Z3 med Style coveret på i opladeren (hvis du en sådan).

20141203 132115Coveret er lavet af plastik og du skal sætte din Sony Xperia Z3 fast på coveret via en slags tape der sidder på coverets bagerste flap.

Det er lidt indviklet at få Xperia Z3 til at passe perfekt i coveret, men når den først sidder fast virker det til at den sidder fast nok til at den ikke vil falde ud mm.

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

Foran på coveret er et vindue med en hinde, og det er dette vindue der gør Style coveret rigtig spændende, da du via vinduet kan se dine beskeder og mails, tjekke klokken og vejret, samt kan du tilgå kameraet og knipse billeder, gennemgå billederne bagefter og gå tilbage, og det uden at lukke coveret op.

 – Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact? 

Du kan også svare på indkommende opkald uden at åbne coveret.

Åbnes coveret tændes telefonens skærm helt automatisk og omvendt når du lukker det.

appsandroid anbefaler ikon-01

Konklusion

Jeg er vild med coveret. Jeg havde dog håbet på at Sony Xperia Z3 skulle knipses fast, men efter at have brugt coveret i 2 dage har jeg ingen indvendinger på det punkt.

Hvis ikke telefonen sidder helt præcist vil du få besvær med at bruge vinduet når coveret er lukket så dette er næsten det vigtigste når du bruger det.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3

For at forbinde coveret med Xperia Z3 bruges der NFC og dette gik ganske smertefrit og uden problemer og jeg blev lidt imponeret over hvor mange apps der er understøttet af vinduet i coveret.

I begyndelsen (som ses i videoen) skal man lige vende sig til at coverets vindue ikke har samme følsomhed som skærmen på mobilen, så der skal trykkes lidt hårdere end du er vant til.

For at det skal se pænt ud skal du regne med at pudse vinduet ret ofte, især hvis du klapper coveret sammen da, når du bruger din Sony Xperia Z3 med èn hånd, din håndflade rører ved indersiden af vinduet.

 – PS4 Remote Play på Android – hvordan virker det og hvordan bruger jeg det på min Sony Xperia? (video)

Style Cover Window SCR24 koster imellem 250 og 299 kroner og har du først haft det på din Sony Xperia Z3 kan du ikke undvære det igen.

Bemærk: Selvom du bruger kode på din låseskærm kan du tjekke din mail-widgette og se afsender mm, og det via vinduet i coveret og uden at skulle låse mobilen op. Mails`ene kan dog ikke læses for hvis du trykker for at læse en mail bliver koden påkrævet.

 – Test af Panzer panserglas og skærmbeskyttelse

Det er hermed anbefalet.

I videoerne herunder kan du se hvordan du bruger coveret. Den første video er på dansk og den anden video er på engelsk.

Dansk video

 English video

(5) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email