Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

thumb screenshot-xperia-z3

Hvordan får jeg Google-søgebaren tilbage på min startskærm og hvorfor skal jeg bare lade den være? 

Sidder du med (eller sidder du snart med) en Sony Xperia Z3 eller en Xperia Z3 Compact imellem hænderne, og skal til at omrokere dine hjemmeskærme (en af fordelene ved Android), så læs lige med her.

Det er nemlig sådan at Sony i deres Android 4.4.4 har placeret en Google-søgebar øverst på samtlige startskærme, hvilket er glimrende til de af os der bruger den.

De af jer derude der hellere bare vil åbne Google Chrome og søge overvejer nok at smide søgebaren i skraldespanden, men før du går dette er der et par ting du skal vide.

 – Sony Xperia Z3 test

Det er nemlig sådan at hvis du smider søgebaren væk og vil have den tilbage er du nødt til at rydde dataene i “Xperia startskærm”, hvilket medfører at startskærmen bliver nulstillet og kommer til at se ud som da du tændte din Xperia Z3 eller Xperia Z3 Compact første gang…hvilket godt kan være lidt træls hvis du har brugt en masse tid på at personliggøre startskærmene.

 – Sony Xperia Z3 Compact test

En anden ting er at det tomme spot hvor du før havde Google søg, og måske håbede på at der kunne du fint placere et par applikationer, desværre ikke kan bruges til andet end Google søg, hvilket betyder at du har et tomt spot øverst på dine startskærme som ikke kan bruges til noget.

Hvordan?

Har du allerede gjort det kan du få søgebaren tilbage ved at gå til indstillingerAppsAlle appsXperia startskærmRyd data.

Du har nu nulstillet din startskærm og den ser ud som ny.

 – Hvordan tager jeg et screenshot på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

 – Find den skjulte service-menu på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact

 – PS4 Remote Play på Android – hvordan virker det og hvordan bruger jeg det på min Sony Xperia? (video)

Du kan se herunder i videoen hvordan du får søgebaren tilbage og husk at du kan følge os på Facebook og Google + for at blive holdt opdateret, og du kan få hjælp i vores Android forum, samt se vores videoer på Youtube.

(5) kommentarer
  1. tak for informationen.

    ærgerligt at man ikke kan bruge pladsen til noget andet.

    hvad er det for et ur du har på din android ?

    hvordan har du fået de der små prikker op i toppen ?

  2. Tak for tippet hr Høy ka ikk vente mere nu har bestilt Z3 og fik at vide at jeg kunne ha den på lørdag så tiden er laaaang 8)

Skriv kommentar
account_circle
email