Sony Xperia Z4 lækket på billeder

thumb wpid-wp-1428317859047

Sony Xperia Z4 er lækket på en billede-serie.

TIl MWC 2015 lancerede Sony næste generation af deres vandtætte tablets, Sony Xperia Z4 Tablet, men det blev ikke til en smartphone-udgave af denne på daværende tidspunkt.

Nu begynder der dog at tegne sig et billede af at en lancering af Sony Xperia Z4 ikke er er alt for langt væk, da lækkede billeder begynder at dukke op på nettet.

Billederne i denne artikel er de hidtil bedste af slagsen, og du kan se den kommende Sony Xperia Z4 fra mere eller mindre alle vinkler, og det på billeder i en rimelig kvalitet.

Designet minder meget om designet på Sony´s nuværende topmodel, Xperia Z3, hvilket i vores øjne er positivt da vi i testen af Xperia Z3 roste designet meget.

 – Tips og tricks til Android Lollipop på Xperia Z3 serien

Som noget nyt ser det ud til at der ikke skal åbnes ind til micrp USB porten for at oplade Xperia Z3, og netop dette vil helt sikkert glæde en del af jer.

Vi regner med at Xperia Z4 kommer med en 5.2″ LCD skærm med QHD opløsning (1440 x 2460), en Snapdragon 810 chip, og 3 eller 4 GB RAM. Der vil være 16 GB intern hukommelse og mulighed for isætning af micro SD kort op til 128 GB, og så tror jeg at tiden er inde til at Sony bruger et af deres kameraer med optisk billedstabillisering som f.eks Samsung har gjort i Galaxy Note 4 (jeps det er et Sony kamera der sidder i denne).

Der vil være Android 5.0.2 Lollipop installeret fra start.

Sony Xperia Z4 vil selvfølgelig være vandtæt og lavet i glas og aluminium og du kan med fordel følge os på Facebook for at blive holdt opdateret når tiden er inde til at den bliver lanceret.

Husk at vi har masser af Sony covers og skærmbeskyttelse til Sony i vores AppsAndroid shop, og har du brug for hjælp til din smartphone eller tablet er du velkommen i vores Android forum.

 Via Xperiablog

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email