Tips og tricks til Android Lollipop på Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact (video)

thumb screenshot-xperia-z3

Se hvordan du kommer igang med Android Lollipop på Sony Xperia Z3-serien.

Samtlige produkter i Sony`s Xperia Z3 serie har modtaget opdateringen til Android 5.0.2 Lollipop, og andre enheder som Sony Xperia Z2 kan i skrivende stund også opdateres. Senere vil alle “Z” produkter også få den ventede opdatering, men her og nu er det Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact vi skal koncentrere os om.

Det forholder sig sådan at med opdateringen til Android Lollipop er der kommet en helt ny brugerflade som vi skal vænne os til, og i videoen herunder viser jeg hurtigt de ting som jeg selv mener er relevante og som har ændret sig fra Android 4.4.4 KiktKat, som var den forrige version af Android på Xperia Z3-serien. 

Da videoen skulle holdes til en spillelængde på under 15 minutter (ellers vil en del af jer nok hoppe af) er dette ikke en fuldstændig gennemgang af Android Lollipop på Z3-serien, men en kort og hurtig gennemgang.

Smid en kommentar hvis jeg har glemt eller overset noget væsentligt og husk at følge os på Facebook og Google + for at blive holdt opdateret.

Mangler du hjælp er du velkommen i Androidernes forum.

Den første video tager jer på en rundtur i Android Lollipop på Z3 serien, og videoen nedenunder viser hvordan i kommer i gang med Smart Lock, der er en ny sikkerhedsfunktion med smarte muligheder.

Android Lollipop på Z3 serien

Smart Lock i Android Lollipop

(6) kommentarer
 1. Hej Høy

  Kan det passe at batteri-levetiden på min Z3’er er blevet væsentligt forringet efter opdateringen? … Altså at Lollipop bruger meget mere strøm på en eller anden måde!?

  1. Jeg har ikke haft tid til at tjekke det grundigt ud, men jeg oplever også at batteriet ikke holder så længe efter opdatering,men jeg synes ikke at det er væsentligt forringet, men blot en anelse forringet… Men jo, det er som om at systemet bruger lidt mere saft nu, det må jeg være enig med dig i.. Er du ellers tilfreds med Lollipop?

 2. Hej Høy,
  Tak for videoen.

  Jeg kan ikke få smart lock til at virke på Z3 compact. Jeg har sat min lås til 5 min og sat smart lock til hjemme, men skal alligevel taste kode ind. Hvad gør jeg forkert?
  Skal man have gps slået til? Jeg ret ny med Xperia, så måske skal jeg have det skåret ud i pap.

  1. Smart lock fungerer kun sammen med smartwear,, så mit første spørgsmål er om du har tilknyttet et Smartwatch? Og ingen problemer, vi skal jo alle starte et sted 🙂 og velkommen til så da… Der kommer iøvrigt en video en af dagene med hvordan smart lock kan bruges..

  2. Ah jeg misforstod.. Du taler om sikre steder, ja Google skal have adgang til at må opdatere din placering.

Skriv kommentar
account_circle
email