Se den officielle teaser-video for LG G4 + billeder

thumb lg-g4

LG har offentliggjort en teaser-video af LG G4.

Samsungs seneste flagskibe, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, stjæler for tiden folks opmærksomhed fra andre topmodeller, så mon ikke at nogle af producenterne er ved at omrokere lidt på deres markedsførings-strategi? Det tror vi, og dette er muligvis også tanken hos LG da de i løbet af den sidste uges tid har gjort et ihærdigt forsøg på at holde os til ilden op til lanceringen af LG G4 senere på måneden, nærmere betegnet den 28. april.

 – LG G4 pris i Danmark

De har nemlig lidt efter lidt lækket lidt info om LG G4, og vi har f.eks både set på kameraet og på brugerfladen.

Denne gang skal vi kigge lidt på QHD skærmen (IPS Quantum display) i LG`s nyeste teaser-video for LG G4, og i videoen får vi bla. oplyst at der er 25% mere lys i skærmen. Der bliver ikke oplyst om det er i forhold til forgængeren eller andre smartphones, men mere lys i skærmen er lige med at vi lettere kan se hvad der sker på skærmen når vi opholder os i lyse omgivelser.

Det betyder på den anden side også at batteriet hurtigere bliver drænet.

I videoen bliver der også oplyst at der er 20% mere farver, og at “forskellen er en selvfølge” (The difference is obvious).

Videoen bliver sluttet af med LG´s slogan for LG G4: “See the great, feel the great”.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Hvis tidligere rygter og læk holder stik vil LG G4 blive lanceret i forskellige versioner lavet i forksellige materialer. Der skulle således komme 3 farver at vælge imellem hvis du vil have en plastik-udgave af LG G4, 6 forskellige farver hvis du vil have rigtig læder bag på din G4, og selvom billedet herunder, der er lækket billede, ikke viser en metal-version af LG G4, så er der ikke nogen grund til ikke at tro at der ikke vil komme en sådan.

LG-G4-leather

Det forventes at G4 vil have 3 GB RAM, en Snapdragon 810 chip og et 16 MP kamera med optisk billedstabillisering. Ganske som LG præsenterede på LG G2 vil navigationen via knapperne foregå på bagsiden.

Vi forventer at skærmen er på 5.5″ og med en opløsning på 1440 x 2460 pixels. Der vil være 32 GB intern hukommelse og mulighed for isætning af micro SD kort op til 128 GB.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret via vores app og på Twitter når vi har mere info om den kommende smartphone.

Du kan herunder se den nye video samt videoen om kameraet på LG G4.

Tilbud på LG tilbehør: Husk at vi har tilbud på skærmbeskyttelse til LG og vi har også LG covers i vores AppsAndroid shop, og du kan allerede bestille beskyttelsesfilm til LG G4 og panserglas til LG G4

Du kan iøvrigt også se og læse vores test af Panzer panserglas og se vores guide til påføring af skærmbeskyttelse.

 LG G4 teaser

 LG G4 kamera

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email