LG G4 kommer til Danmark – se dansk pris og tilgængelighed

thumb lg-g4

Se den dansk pris på LG G4.

LG G4 blev lanceret sidst i april og tiden er nu inde til at LG´s nye smartphone kommer til Danmark.

Fra og med i dag (den 13. maj 2015) kan LG G4 nemlig forudbestilles hos de danske forhandlere, og Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist ved LG Electronics i Mobile Communicatin, siger om LG G4: 

LG G4’s forgænger, LG G3, var vores bedst sælgende smartphone i Norden gennem tiderne, og vi ser frem til at slå denne rekord med LG G4, siger Kristoffer Ejebro, nordisk produktspecialist i Mobile Communications LG Electronics. LG G4 er den perfekte kombination af fantastisk hardware og eksklusivt design, så det er naturligvis fornøjeligt og lovende, at der er meget interesse blandt forbrugerne.

 LG G4 specs:

 • Android Lollipop 5.1 med LG UX 4.0 ovenpå.
 • Vægten er 155 gram.
 • Størrelse på LG G4: 148.9 x 76.1 x 9.8 mm.
 • 5.5″ IPS LCD qHD skærm med en opløsning på 1440 x 2560 pixels (ppi 538).
 • 16 MP primært kamera med optisk billedstabillisering, og laserforkus (f/1.8 optik med 1/2.6″ sensor).
 • 8 MP kamera foran til selfies.
 • Snapdragon 808 chip, hexacore – 2 x 1.8 GHz og 4 x 1.5 GHz CPU (64-bit) med Adreno 418 GPU.
 • 3 GB RAM.
 • 32 GB intern hukommelse (med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD kort op til 128 GB).
 • Batteriet er på 3.000 mAh og kan udskiftes.
 • Der er ydermere 4G, Bluetooth 4.1, NFC, WIFI, A-GPS mm.

Bliv ven med os på Google + og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


LG har under udviklingen af LG G4 haft stor fokus på bagsiden, og på det danske marked vil LG G4 kunne erhverves i seks forskellige versioner hvoraf de tre af dem har ægte naturfarvet læder bagpå.

Læder-versionerne af LG G4 kommer i farverne sort, brun, og rød, og med pyntesøm i læderet, og derudover kommer der 3 versioner til Danmark med metal-look mønstrede bagsider i plastik i farverne hvid, grå, og guld.

Opdateret: Se den danske unboxing af LG G4

LG G4 dansk pris

LG G4 kan som før nævnt allerede nu forudbstilles ved de danske forhandlere, men du er nødt til at vente til den første uge i juni hvis du vil ned og tjekke LG G4 ud i butikkerne da det er der den rammer Danmark.

Husk: Vi har tilbud på Panzer panserglas til LG G4 i vores AppsAndroid shop, ligesom at du også kan finde beskyttelsesfilm til LG G4 i shoppen.

Læderversionen af LG G4 har en dansk vejledende udsalgspris på 5.489 DKK (ink. et ekstra “Shiny Gold” bagstykke) og metal-look versionen af LG G4 har en vejledende udsalgspris på 4.989 DKK.

LG G4 skal konkurrere imod produkter som Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, og vi tester selvfølgelig G4 for at se om den kan leve op til dens forgængere, samt om den kan konkurrere med de nuværende topmodeller, når vi på et tidspunkt får et test-eksemplar af denne.

Har du spørgsmål vedrørende din smartphone eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

(4) kommentarer
 1. Den sorte ser lidt kedelig ud i forhold til den brune, så den eneste grund (for mig) til at gå efter den skulle være for at kunne give den lidt sort skosværte, hvis man kommer til at ridse bagsiden. Det er i hvert fald en telefon, der er bedst tjent men en bumper case (læderudgaven).

  Det er dog cool at man får en normal bagside med, så kan bruge læderet hjemme på gulvtæppet og så smide plastik + case på, når man er på farten. Kunne godt forestille mig at læderudgaven, især med den der syning, ikke spiller alt for godt sammen med en alm. case, medmindre det er en blød en af slagsen.

 2. Ingen tvivl det er min næste smartphone 8) men skal nok li mærke i butikken om det skal vær med læder eller uden læder for umiddelbart tiltaler en bagside af læder mig ikke 😛

Skriv kommentar
account_circle
email