Sony Xperia Z2 og Xperia Z3 serien får ny Android Lollipop opdatering (23.1.A.1.28)

thumb sony-xperia-ryd-alle-apps

Sony Xperia Z2 og Z3 serien kan opdateres.

Sony Xperia Z2, Xperia Z2 tablet, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, og Xperia Z3 Tablet Compact modtager i disse dage en lille opdatering der er en del af den nuværende Android 5.0.2 Lollipop, og efter endt opdatering er du på build-nummer 23.1.A.1.28.

Opdateringen bliver udrullet i skrivende stund via OTA, hvilket betyder at du ikke skal tilslutte din Sony Xperia til din PC for at opdatere. Vi råder altid til at opdatere via wifi grundet den data det koster at downloade opdateringerne…medmindre du selvfølgelig har masser af data af dit mobil-abonnement.

Jeg opdaterede allerede i går konens Sony Xperia Z2, min egen Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Tablet Compact, og opdateringen tager omkring 15 minutter at gennemføre, og det samme vil den gøre hvis det er en Sony Xperia Z2 Tablet eller en Sony Xperia Z3 Compact du sidder med.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Luk alle apps

Da Sony udrullede Android Lollipop til Xperia Z2 og til Xperia Z3 serien medbragte opdateringen en masse nye funktioner som f.eks muligheden for at oprette brugerprofiler, samt en af mine favoritter, det uundværlige Smart Lock, men der var også mangler i opdateringen.

Én af de største mangler, at dømme på vores brugeres kommentarer, var at muligheden for at lukke alle apps var forsvundet. Derudover var der flere der berettede om at der på deres lockscreen stod at der ikke var nogen service tilgængelig til trods for at der var dækning.

Efter opdateringen har du altså atter mulighed for at lukke de apps du vil ved blot ét enkelt tryk på den runde knap nederst til højre på din skærm (se billedet nederst i artiklen).

Har du problemer eller brug for hjælp i forbindelse med opdateringen eller andet, så kan du hoppe over i vores Android forum og få dette.

Sidder du med en Sony Xperia Z er der også snart Android Lollipop til dig.

Jeg har nu kørt i 16 timer med den nye opdatering og den er stabil, så har du fået en notifikation om at der er en opatering tilgængelig, så kan du rolig installere den.

Begge førnævnte fejl er blevet rettet i denne opdatering og changelog kan ses herunder:

– Ensured the lock screen / notification bar doesn’t indicate “no service” when the device has coverage

– Added a Sony feature; bringing back the “close-all-button” in the activity menu, so you can easily close all apps at once

– Unblocked devices with server policies (such as Exchange Active Sync for e-mail), to enable the new Lollipop lock-screen notifications

– Ensured the LED light is lit across all sound modes – and no longer offset by “silent”

– Made the necessary fixes to enable the easy movement of content from internal memory to external microSD card (something we saw affecting a few devices)
Improved messaging functionality in Ultra stamina mode – some conversations could not be opened before in Ultra stamina mode

Husk: Vi har tilbud på Sony panserglas og beskyttelsesfilm via AppsAndroid shop, og du kan her læse vores test af Panzer panserglas og skærmbeskyttelse til Sony Xperia.

Relaterede sider:

 –  Smart Lock i Android Lollipop – hvordan kommer jeg i gang med Smart Lock?

 – Hvordan opretter jeg brugerprofiler i Android Lollipop?

 – Tips og tricks til Android Lollipop på Sony Xperia Z3, Z3 Compact, og Z3 Tablet Compact (video)

xperia-z3-update

(9) kommentarer
 1. Ved i om denne opdatering også kommer til os der har en Xperia z3 dual sim tlf?
  Savner virkelig at få fikset problemerne med exchange servere og lockscreen notifikationer

 2. jeg har fået sort skærm på min Z3 nogen bud på hvad jeg kan gøre? jeg har ikke opdateret den.

  1. Du åbner ind til micro SD kortet og trykker på den firkantede knap (gul) i 5 sekunder og din telefon genstarter igen. Jeg har selv benyttet mig af dette én gang og det virker glimrende 🙂 lad mig høre når du har prøvet det..

  2. det har jeg osse prøvet og det duer fint hvis du har sort skærm. telefon genstarter bare og så kører du derudaf igen 8)

 3. Enig med Anika 8) den mulighed mangler jeg rigtig meget men det bliver da bedre og bedre i det mindste 😛

 4. Et par gode ting via den….
  Mangler dog stadigvæk at kunne bestemme mere over topmenuen – mangler virkelig at kunne slå auto lys til og fra (men så er der jo alternativer)

  1. Jo i statusbaren mener du, jo du har helt ret.. den er flyttet til indstillinger (regner med at det var det du mente med alternativer) Jeg har gjort det at være har smidt en genvej til skærm indstillinger ud på min startskærm, det gør det en anelse nemmere.

Skriv kommentar
account_circle
email