Samsung dominerer Android markedet mere og mere

At Samsung dominerer Android markedet er ikke noget nyt, men tjek lige den nyeste statistik ud og se hvor meget de egentlig dominerer…

For at starte herhjemme i lille Danmark har Samsung i løbet af det første halve år af 2013 solgt 130.000 flere mobiler end Apple, og på verdensplan ser det endnu bedre ud.

 – Android sælger dobbelt så godt som iphone i Danmark

hvis du kigger øverst i artiklen kan du se at Samsung nu sammenlagt har en markedsandel på hele 63% af alle de Android mobiler og tablets der er i verden. Det er næsten det dobbelte af hvad alle andre producenter har tilsammen…hvilket må siges at være ret imponerende.

 – Så mange SGS4`ere har Samsung solgt 

Herunder ses de 10 mest populære Android smartphones og Samsungs produkter står for de 80%, altså 8 ud af 10. I kan se på procentsatsen i de blå søjler hvor stor en procentdel vi snakker om.

Det er kun HTC One og Droid RAZR der ellers har klaret at komme med på listen.

Som i kan se, trods at den stadig er en forholdsvis ny mobil, er Samsung Galaxy S4 den anden mest solgte, og lige før den Samsung Galaxy Note 2.

Disse tal ser måske anderledes us om et halvt år når stastitikken for LG G2 og Sony Xperia Z1 er med, men jeg tvivler på at Samsung kommer til at miste grebet om kongekronen lige foreløbig.

android-smartphone-share

På tablet-markedet ser det også godt ud og Samsung står her for halvdelen af de mest solgte Android tablets, og en tablet som Sony Xperia tablet Z er slet ikke med på listen, men det er derimod den ældre Samsung galaxy Note 10,1.

Samsung har mange produkter i mange prisklasser, og især på tablet-markedet bæres der præg af at folk køber de billige tablets, og altså ikke de dyrere tablets som f.eks Xperia Tablet Z.

android-tablet-share

Kilde (artikel oprindelig fra 2013)

(7) kommentarer
  1. Samsung laver nu osse gode produkter. Alt hvad vi har herhjemme er Samsung og noget af det har været brugt i 8 år og det kører endnu.min Galaxy s kører osse endnu 😛 :E:

  2. jeg har haft Apple for mange år siden og vil ikke skifte tilbage til dem. Bare ting som NFC og DNLA er helt umuligt på en iphone medmindre den er jailbreaket 🙁

  3. jeg har en Sony Xperia Z1 og er super glad for den, men havde da en Samsung Galaxy S2 før, det blev kun udskiftet fordi den ikke kunne så godt holde batteri mere og ville have et med bedre kamera da jeg tager mange billeder og film som jeg deler på f.eks instagram og youtube
    Men har været helt tilfreds med min Gamle Samsung Galaxy S2, plejede førhen næsten at skifte telefon 1-2 gange om året men min Samsung Galaxy S2 havde jeg da i lidt over 2 år

    1. Holder mig nemlig til Android produkter da de mere er mig og nemmere kan arbejde sammen, er ikke så vild med apple produkter, selvom de sikkert er helt fine er de ikke noget for mig

Skriv kommentar
account_circle
email