Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Vi kaster et blik på Samsungs seneste topmodel, Galaxy S 4, og tester både kvaliteten og brugerfladen.  

Samsung Galaxy S 4 fremhævede specifikationer:

 • 5″ Super Amoled skærm med fuld HD (1920 x 1080)
 • 3G/GPS/WIFI/4G/NFC
 • 1,9 GHz quadcore processor
 • 2 GB RAM
 • 13 MP kamera bagpå og et 2 MP kamera foran
 • Vægt: 130g
 • Batteri på 2600 mAh
 • Corning Gorilla Glass 3  

Udseende:

Samsung Galaxy S 4 kommer i flere farver, jeg har den hvide version. Uanset hvilken farve du køber den i er materialet dog det samme…desværre.

Samsung har nemlig atter en gang valgt at følge designlinjen fra sidste års succes, Galaxy S 3,  og det vil sige at har en smartphone der mere eller mindre er pakket ind i plastik. I forhold til den hype Samsung selv har skabt op til lanceringen af Galaxy S 4, og det faktum at Samsung er verdens største smartphone-producent, så ville jeg gerne have set at designet på deres flagskib havde udstrålet lidt mere kvalitet, feks. som på HTC One.

Samsung Galaxy S 4 ligner absolut ikke en topmodel der skal præsentere en så stor koncern som samsung.

 – Samsung Galaxy Note 3 test

Bagpå har vi den aftagelige og bøjelige bagbeklædning der sørger for at der er lukket ind til det udtagelige batteri, micro SD-kortet, samt det micro-SIM du er nødt til at have for at kunne ringe fra Galaxy S 4.

Det er også bagpå vi kan sige hej til kameraet og højtaleren.

Samsung Galaxy S 4 test back

Øverst foran har vi LED-indikatoren samt sencorer og højtaleren til samtaler. Skærmen går næsten ud til siderne, og selvom at skærmen på Galaxy S 4 (5″) er større end skærmen på Galaxy S 3 (4,8″), så er Galaxy S 4 både mindre og lettere.

Galaxy S 3 er 137 mm høj imod Galaxy S 4`s 136,6 mm. Bredden på Galaxy S 3 er 71 mm og bredden på Galaxy S 4 er 69,9 mm. Vægtmæssigt vejer Galaxy S 4 3 gram mindre.

Under skærmen har vi stadigvæk Samsungs velkendte store fysiske “hjem-knap” i midten, til venstre har vi “menu” og til højre “tilbage”. 

At Samsung har valgt at bibeholde den store hjem-knap er både en designmæssig fejl, og det får også Galaxy S 4 til at fremstå mere gammeldags end den egentlig er. Google har for flere år siden været ude at sige at Android skulle være touch, og vi regnede faktisk allerede sidste år med, at samsung ville droppe de fysiske knapper. Ud over at skæmme hele produktet med sin tilstedeværelse, er hjem-knappen på Galaxy S 4 også “hård” at bruge i forhold til enheder som Sony Xperia Z, LG Nexus 4, og LG Optimus G, der alle har touch-knapper.

På siderne hele vejen rundt om er der en aluramme hvor der øverst er Jack-stikket (der hvor et jack-stik skal være), nederst er der micro USB, på venstre side volume op/ned, og på højre side har vi tænd/sluk. 

Samsung Galaxy S 4 test 1

Alt i alt er Samsung Galaxy S 4 en pæn smartphone, men sat op imod designet på andre topmodeller som førnævnte Xperia Z og HTC One, da taber Galaxy S 4 med mange længder.

Derfor, leder du efter en designperle er dette ikke din næste smartphone.

Samsung har også brugt den her designlinje på deres produkter i Note-serien, og både Galaxy Note 2 og Galaxy Note 10,1 er pakket ind på samme måde.  


Bras eller….

Galaxy S 4 virker rimelig solid når du trykker rundt omkring på den, og selvom plastik ikke er mit foretrukne materialevalg til en dyr smartphone, så har det den fordel at det er slidstærkt. Herunder kan du se hvordan samsung tester hvad en SGS3 kan holde til, og siden designet er det samme kan vi gå ud fra at det også gælder for SGS4 (Samsung Galaxy S 4).

For at batteriet skal kunne tages ud på en brugervenlig måde er det i de fleste tilfælde nødvendigt at kunne pille bagbeklædningen af. Dette er tilfældet på Galaxy S 4, og i forhold til en smartphone hvor det hele er “skruet sammen”, da vil en smartphone med aftagelig bagklædning virke en anelse mere skrøbelig, og det med god grund. Ved tab er der nemlig en større sandsynlighed for at bagbeklædningen falder af og blotter SIM og SD-kortet. 

Jeg tror dog (uden at have testet det) at selvom bagbeklædningen sidder løs, så skal der meget til før den falder af, og jeg tror i det hele taget at SGS4 kan tåle nogle tæv før den går i stykker.

Opkald og SMS:

For en gangs skyld har vi her en mobil der kan høres i trafikken når den ringer. Desværre er lyden under samtale ikke særlig høj, og hvis modtageren skal høre hvad du siger må SGS4 ikke være særlig langt væk fra din mund.

Lyden under samatale er fin og jeg har ikke oplevet at et opkald er hoppet af eller lignende.

SGS4 opkald

Samsungs egen SMS-app er også velfungerende, desværre kan der ikke siges det samme om tastaturet der bliver benyttet til at skrive SMS`erne med.

Samsung har ellers gjort sig umage, f.eks har de gjort det muligt at tastaturet kan flyttes hvorhen du vil (ganske som på Galaxy Note 2), og de har sågar lavet en extra række med tal der skulle gøre det nemmere at skrive beskeder og mails. Det er også muligt via kameraet at smide tekst ind fra den “rigtige verden” i beskederne.

SGS4 SMS

Samsungs eget tastatur er bygget på Swiftkey`s forudsigelser via deres SDK. Nu er jeg til daglig bruger af Swiftkey (kender du ikke Swiftkey tastaturet skal du prøve det), og efter blot nogle timer installerede jeg app`en via Google Play, da jeg ikke blev bedste venner med det default keyboard. Problemet er at forudsigelserne af en eller anden grund ikke er nær så gode som hvis du bruger dansk via den originale swiftkey app.

Ud over det er tasterne meget små, ihvertfald til mine tykke fingre. 

Skærm:

Samsung Galaxy S 4 kommer med en 5″ Super Amoled-skærm med en fuld HD opløsning på 1920 x 1080 pixels. Dette giver en ppi på 440, hvilket betyder at skærmen er knivskarp at kigge på. 

Der er tale om samme skærm som er brugt på f.eks Motorola RAZR MAXX og Galaxy Note 2, og desværre ikke Super Amoled Plus som vi kun har set på Samsung Galaxy Tab 7,7 og Samsung Galaxy S 2.

Faktisk har jeg ikke lagt mine blå øjne på en bedre skærm end den her, og skærmen slår mig som værende meget afslappende at bruge (afslappende, som i at jeg ikke bliver blændet af skarpt lys og ej heller skal jeg anstrenge mig for at kigge på den), og det til trods for at den i teorien faktisk burde være “dårligere” end en LCD, da Samsung bruger pixel-arrangementet Pentile RGBG (red-green-blue-green) der kun har 2 subpixels per pixel (enten rød/grøn eller blå/grøn), og LCD (Sony Xperia Zog HTC One) har 3.

 – Super Amoled Plus vs Super Amoled vs Amoled

For at få en så høj ppi som mulig har Samsung brugt “diamant pixels” på Galaxy S 4, et arrangement der bruger to gange mere grønne subpixels end blå og rød, hvilket kan give displayet et grønligt skær. Dette er dog ikke tilfældet på den Galaxy S 4 jeg har her i hånden, og skærmen er klart en af de ting der gør at jeg ville købe en SGS4.

Billederne herunder viser Sony`s flagskib, Xperia Z til højre og Galaxy S 4 til venstre. Begge mobiler har lysstyrken skruet helt op og samme lysindfaldsvinkel. Bemærk at billederne er taget før Sony Xperia Z modtog opdateringen der kalibrerede skærmen (skærmen på Xperia Z er bedre nu og sort er sort osv).

Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z 1

Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z 2 

Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z 4

Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z 5Noget af det Amoled (som iøvrigt er udviklet af samsung) er kendt og elsket for er de skarpe farver og synligheden. På billedet herunder er det tydeligt, at hvis du kigger ind fra siden, da er skærmen på Galaxy S 4 mere tydelig end skærmen på f.eks Xperia Z.  

Samsung Galaxy S 4 vs Sony Xperia Z 3Til tider kan skærmen godt blive varm under brug, den køler dog hurtig af igen.

Lysstyrken på skærmen kan ikke skrues højt nok op, hvilket betyder at er du udenfor vil du have sværet ved at se hvad der sker på skærmen uden at skulle anstrenge dig. Jeg håber at Samsung kan klare det problem med en opdatering for det er virkelig synd.

Slår du automatisk lysstyrke til går det helt galt, og skærmen er hele tiden lige en tak for mørk.

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

Som alle andre skærme tager den rigtig godt imod mine friturefingre, men jeg syntes egentlig at den klarer sig godt i forhold til andre smartphones. Jeg behøver ikke at pudse konstant på skærmen og den er rimelig nem at få til at se pæn ud efter en gang børnefingre.

Samsung Galaxy S 4 har en funktion du kan aktivere under indstillinger og skærm, der gør det muligt at benytte mobilen selv om du har handsker på. Dette er afprøvet og virker nogenlunde.

Browser og internet:

SGS4 (forkortelse for Samsung Galaxy S 4) kommer med Android 4.2.2. Det betyder at den kommer med Google Chrome preinstalleret, og Chrome til Android har på de forrige to produkter vi har anmeldt imponeret mig (langt om længe).

 – Wifi test: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

Det gør den også på SGS4 hvor den både er stabil og driftsikker, og jeg har endnu til gode at den crasher eller forcecloser.

Android-google-chrome-SGS4

 

Samsung har valgt at bibeholde den default browser i Android (efter Android 4,1 er det Google Chrome), og det har de nok gjort fordi at der indbygget i SGS4 er en bevægelses-sencor /airview)der opfanger bevægelser uden for skærmen, og med den kan du scrolle bla. i browseren uden at røre skærmen, men blot ved at vinke op og ned. Du kan se herunder hvordan det virker (sammen med luftvisning).

Det er også muligt at scrolle i browseren via dine øjne og uden at røre skærmen. Dette virker hvis du laver et lille nik med hovedet samtidig. Du bruger dog mere tid på at få det til at virke end det ville have taget dig at scrolle med fingeren (så hvis du ser en mand i toget der sidder med en SGS4 foran og ser ud som om at han er ved at forstrække en muskel i nakken/eller lege struds, så ved du hvorfor).

Browser-oplevelsen er klart bedre på Chrome end på Samsungs egen browser. 

SGS4 holder forbindelse til internettet stabilt, og deer er ingen problemer med hverken 4G/3G eller WIFI. Der er ikke den store forskel på om der bliver brugt 4G eller 3G, men det er nok udbyderen (Telia) og ikke SGS4 der skal have skylden for det.

Medier:

Kameraet er nok et af de bedste jeg har prøvet på en smartphone og det kan nemt måle sig med det der sidder på Xperia Z. Billederne er gode og skarpe og den eneste ulempe er at den ikke er så hurtig til at tage et billede som jeg godt kunne have ønsket.

Samsungs brugerflade i selveste kameraet er super nem at bruge, og du kan “live” skifte tilstand på billederne før du tager dem.

Brugerflade i kameraet/video-optager

SGS4-kamera-1

Her skifter jeg tilstand før jeg tager billedet 

SGS4-kamera

Kameraet understøtter billeder op til 13 MP men hvis du vil have i widescreen format kan du max tage et billede med med en størrelse på 4128 x 2322 (9,6 MP).

Tryk på billederne herunder for at se dem i original størrelse og kvalitet:

thumb Samsung Galaxy S 4 kamera billeder 1

thumb Samsung Galaxy S 4 kamera billeder 2 

thumb Galaxy S 4 billede fra kamera 

thumb SGS4 billede kameraet

thumb 20130523 143424Det er nemt at skifte til frontkameraet som iøvrigt er rigtig godt, og du kan indsætte et billede af dig selv i en popup imens du tager et billede hvis du ønsker det.

I galleriet kan du via luftvisning holde en finger hen over et album og der kommer en popup med nogle af billederne inde i albummet. dette fungerer fint, galleriet i sig selv er dog noget af det langsomste jeg har oplevet til at loade billeder ind.

Videoafspilleren er klart godkendt, den æder lidt af hvert og den afspiller film uden fniller og fnaller. Samsung har til afspilning af video tilføjet Smart Stay der kan sætte videoen på pause når du kigger væk. Den holder øje med dine øjne således at mobilen ikke slukker skærmen sålænge du kigger, og den kan også ændre visningsretning afhængig af øjnenes position.

Som sådan virker det fint, det er bare ikke noget jeg bruger til dagligt.

Filmstreamings-tjenester som Netflix og HBO virker glimrende.

Lyden i højtaleren når du hører musik er godkendt. Den er ikke særlig god, men i forhold til lyden på andre smartphones syntes jeg at den er i den bedre ende.

Brugerfladen: 

Samsung introducerede ved sidste års lancering af Galaxy S 3 deres Nature UX Touchwiz brugerflade. Den videreudvikler de selvfølgelig, og især efter Android Jelly Bean 4.1.2 er de kommet godt med.  

F.eks er det supernemt at tage et skærmdump.

Ligesom på Galaxy Note 2 har de valgt at give os en sidebar i venstre side af skærmen som vi hurtigt kan hive ud og ind. Ideen med en sidebar er rigtig, men da det er Samsung der har valgt hvilke apps vi kan vælge at have i sidebaren går det gode lidt væk. Der er nemlig kun et lille udvalg af apps og de fleste af dem bruger jeg ikke. heldigvis kan et longpress på tilbageknappen få den gemt af vejen igen.

SGS4 sidebar

I bunden har du dine mest brugte apps (formentlig da), og du kan skifte dem ud med hvad du vil. Du kan sågar oprette mapper hvor du kan smide genveje til kontakter eller apps ned i.

Der er stadig ikke en ordentlig person-widget på Samsungs mobiler og tablets, hvilket er ærgeligt når man kan se hvor meget HTC gør ud af deres brugerflade. 

SGS4 widgetsSamsungs lockscreen er genial, takket være nye muligheder i Android. Se herunder en lille video af nogle af funktionerne.


 

Statusbaren/rullegardinet/notifikationsbaren er også ret lækker efterhånden. Øverst har du widgets og du kan selv arrangere dem i den rækkefølge du vil have dem og du kan scrolle og flå flere vist. 

SGS4 statusbar screenshot 

Det er også her du har genvejen til dine indstillinger. Trykker du på ikonet øverst til højre eller trækker statusbaren ned med to fingre, åbner du alle widgets (se billede herunder).

For at komme direkte ind til hver widgets indstillinger longpresser du blot på ikonet.

SGS4 hurtig genveje

Samsungs egen noteblok kalder de S-memo, og den fungerer glimrende. Det er hurtigt og nemt at indsætte billeder og filer, og den er klart godkendt.  

S memo SGS4 

Samsung har også integreret muligheden for at hvis du f.eks er motionist, at du med din Galaxy S 4 kan holde styr på nogle af dine aktiviterter og madplaner. Ved at have din SGS4 i lommen måler den dine skridt og det fungerer faktisk glimrende.

Gangmakker-SGS4

Praksis:

Samsung Galaxy S 4 er en stor smartphone og før du vælger om det skal være din næste mobil skal du gå ned og prøve at have den i hånden.

Trods at det er en stor mobil har jeg ingen problemer med at have den i lommen da den er meget slank.

Sony har ganske genialt på deres flagskib Xperia Z, placeret tænd/sluk midtpå siden. Under tænd/sluk har de så placeret volume op/ned, og det giver mulighed for at selv personer med små hænder kan tænde for den, samt styre lyden uden at bruge begge hænder.

Desværre har Samsung ikke efterlignet dette, og jeg oplever tit at når jeg ser film i sengen eller skal tage et billede med kameraet, at jeg kommer til at trykke på volume op/ned. I det hele taget er den for mig ikke særlig behagelig at bruge på langs (landscape-mode), da den er lidt “svær” at holde i længere tid.

Ydermere skal jeg anstrenge mig en anelse når jeg skal bruge knapperne for at navigere rundt (under skærmen). I forhold til hvor min hånd hviler er skal jeg virkelig strække mig for at kunne bruge kun èn hånd. Efter 14 dage har jeg dog vænnet mig til dette.

Kort og godt er designet ikke tilfredsstillende lavet.

Skærmen kommer du til at elske, og selvom SGS4 godt kunne have brugt lidt mere lysstyrke når du sidder i solen er skærmen superlækker og nok den bedste skærm jeg nogensinde har prøvet.

Samsung Galaxy S 4 test 3

SGS4 kommer med det nyeste hardware og den nyeste version af Android, nemlig 4,2,2. med det i tanke burde det hele bare køre smooth, det er bare ikke tilfældet. Nogen gange når du åbner apps og programmer, som f.eks browseren, så hakker den en smule. Jeg har været nede i 3 for at tjekke om det skulle være min testmodel der bare har influenza, men problemet (efter min egen vurdering, så det er ikke sikkert at det holder stik), er at finde på flere enheder.

Vi snakker her om Samsungs topmodel 2013…..det er ikke okay Samsung. En opdatering burde kunne løse det, men jeg har hevet den første opdatering ned og det er ikke løst endnu.

Internet virker altid og jeg har ikke en eneste gang oplevet at nettet er hoppet af eller lignende. Jeg har heller ikke oplevet at SGS4 er crashet eller har lavet et forceclose.

Batteritiden er ganske fin, og jeg kan klare mig fra 7.00 til 17.00 uden at komme i nærheden af en lader, men så er batteriet også helt dødt. Der skal siges at jeg bruger min smartphone RIGTIG meget.

Som vi har været inde på før har Samsung i SGS4 afprøvet nyt software som f.eks at kunne scrolle med hænderne og øjnene uden at røre skærmen. For sådan en som mig der ofte viser andre folk når jeg kommer ud, hvad Android kan, da er alle de her funktioner fede. For den almindelig bruger er de kun interessante den første uge og det er grunden til at jeg ikke har brugt så meget tid på at vise og skrive om dem her i anmeldelsen. Softwaren kræver nogle år endnu før den er så god at du kan bruge den uden problemer.

Funktioner som Air View, og Smart Stay, samt deres translate-aoo (et program der fungerer rigitg godt du kan oversætte alt til engelsk) er dog meget nyttige, og dem vil jeg savne når jeg skal sende SGS4 tilbage til Samsung, ligesom at skærmen vil blive savnet også. 

Galaxy-S-4-skjulte-sencorer

Konklusion:

Samsung Galaxy S 4 er et af de bedste bud på en 2013 smartphone. Der hvor den halter mest er på designet og der er ingen tvivl om at de nærmeste konkurrenter, Sony Xperia Z og HTC One, har en stor fordel designmæssigt.

Plastik er holdbart, men det giver ikke et godt grib når du holder om telefonen og man har ikke samme kvalitets-følelse som ved andre topmodeller. Fordelen er at Galaxy S 4 er meget let at håndtere.

Batteritiden er ikke overvældende, men den nærmer sig noget af/hvis ikke det bedste jeg har prøvet i en Android smartphone, og skærmen er nok den bedste jeg har haft i hænderne.

Der er lidt hakkeri hist og her i brugerfladen og det til trods for at der sidder ret godt godt hardware og helt ny Android under huden på Galaxy S 4.

Umiddelbart er min første tanke at Samsung kun har brugt tid på at udvikle deres nye funktioner, og det er ærgeligt når vi snakker verdens største smartphone-producents flagskib anno 2013. Funktioner som at du kan scrolle med øjnene er fede nok, men når du sidder i bussen på vej til Haderslev ser det faktis ret ikke sejl ud at du sidder der og prøver at få det til at virke og nikker med hovedet som en anden pinociodukke.

Der er ingen tvivl om at vi til enhver en tid vil anbefale Galaxy S 4 og havde vi tjent guld på at skrive anmeldelser kunne vi sågar overveje et køb.

Til den almindelige slutbruger derude vil jeg dog umiddelbart sige at i også skal tjekke Sony Xperia Z og HTC One (test kommer snart), eller den billige LG Optimus G før i vælger at bruge de omkring 4700 DKR den koster.

Til dig der bare vil have den smartphone med de bedste specs, køb køb køb (den version vi har i Danmark kommer med en 1,9 GHz processor).

Et par store fordele (hvis man er til det) er at der både er udtageligt batteri og understøttelse af micro-SD. Bemærk at det ikke er muligt at flytte data fra apps og spil til SD-kortet. Du kan læse mere om hvorfor i brugerne til Samsung: Vi vil have apps til SD-kortet og Samsung til brugerne: Derfor kan i ikke flytte apps til SD.

Min vurdering: 4/5

Til prisen: 4/5  

Samsung Galaxy S 4 test 2 

(59) kommentarer
 1. Så er den bestilt til far her og jeg kommer fra en sgs2 så jeg glæder mig meget til at se hvor stor en forskel der er på 2 års udvikling 🙂

 2. Rigtig lækker smartphone. en ven har lige købt den og det er lidt blæret at den kan styres med øjnene 😛

 3. Svært svært, men tak for en god gang læsestof der i det mindste kan bruges. Kan godt lide din oprigtighed og humor i dine tekster, bliv ved med det….jeg aner bare ikke hvilken mobil jeg skal vælge………….

 4. Jeg er virkelig uenig med dig her Høy og det plejer jeg ikke at være. En mobil af den kaliber burde have den højeste score muligt og det får den sikkert også på andre sider. Ærgerligt at du vælger at ødelægge mit ellers gode syn på dig 🙁

  1. Det beklager jeg 🙂 men jeg regner med at du hellere vil have min ærlige mening om et produkt frem for en mening der ikk er reel?

 5. En af mine klassekammerater har SGS4 og jeg er ikke så vild med design på den men den kan nogle fede ting 🙂 han kan styre den med øjnene og uden at røre den.

 6. Jeg tjekkede den i går og er slet ikke enig i at designet er så ringe som i fremlægger det. Den virker solid og let samtidig og den passer perfekt til håndtering med én hånd. HTC one er for lille og tynd til en mandehånd i forhold til 😛

 7. Også pil op fra mig. I kommer godt rundt og jeg har en fornemmelse af, efter endt læsning, at jeg har fået det at vide om SGS4 som er nødvendigt.

 8. Nu glemte jeg at kritisere jer 🙂 det er før blevet nævnt at jeres hjemmeside er uoverskuelig. Nu har jeg to gange henvist en veninde og de har begge gange vendt tilbage og sagt at de ikke fattede noget 😮
  Et råd fra mig ville så være at gøre det mere simpelt så selv mine venner kan finde rundt herinde :E:

 9. God gennemgang som altid. Kan se at i har fået rigeligt med ros til det næste halve år så i må jo gøre et eller andet rigtig.

  Hvor langt væk kan du gå fra router med sgs4? Jeg har nemlig altid et problem med WiFi når jeg sidder ude på terrassen 🙁

 10. Goddag HR Høy. Vi har været i kontakt via mail og du lovede at du ville give mig besked så snart anmeldelsen af Samsung Galaxy S 4 var klar 😉
  Jeg kan regne ud at du har haft travlt og du nok har glemt det (og det er helt okay) så jeg ville lige fortælle at jeg har set anmeldelsen. Jeg har også sendt dig en mail 🙂

 11. Jeg vil have sgs4 men må ikke for mine forældre 🙁 jeg er helt forfærdeligt forelsket i den 🙂

 12. Også lige lidt ros her fra mig. Jeg er ny herinde men efter hvad jeg kan se er der ikke andre danske android websider der skriver så meget. Vil sige at jeres side er lidt forvirret at overskue som ny.

 13. Holder mig til min HTC One 🙂 Jeg ville gerne have SGS4 men tog så One alligevel. Jeg havde svært ved at håndtere SGS4 da den er et lille smule større i bredden.

 14. Jeg har lige bestilt den og har afprøvet på min kærestes inden jeg bestilte og den kører som min kærestes p.. i lille Lise 🙂 det siger han ihvertfald 8)

 15. Skønt med et sted hvor der er en positiv atmosfære. Utroligt at der ikke bare kan være det over det hele. Det er som om at der bevidst bliver skrevet smører kun med det formål at der skal diskuteres. Jeg har ikke læst hele anmeldelsen for det gider jeg sgu ikke 😛
  Jeg vil bare sige at det er dejligt at se at der stadig findes steder hvor man kan kommentere uden at få hovedet bidt af 🙂 vuf

  1. Min søster har den og hun siger at den ikke er for stor. Jeg har prøvet den og jeg er vant til en iPhone og jeg mener den er meget stor.

 16. Jeg er og har de sidste par år været forbi nogle gange om ugen og du er om nogen vokset med opgaven (til Martin Høy). Jeg mener helt seriøst at de anmeldelser du skriver er blandt de bedste i Danmark. Fortsæt på den måde.
  Det eneste negative jeg har at sige er at i nogle gange skriver for korte nyheder. Der er altid et link til kilden men det kunne være rart hvis man ikke en gang imellem var nødt til at bruge linket. Så bliver vi jo også herinde og det ønsker i vel i den her branche. Tak for en god side ihvertfald.

 17. Endnu en magisk anmeldelse…. Imponerende at du kan blive ved med at holde samme gode standard, mobil efter mobil 😉

 18. Enig herfra i at anmelderen har skrevet en god anmeldelse men jeg er ikke enig i scoren. En mobil som galaxy s 4 burde have den højeste score ligesom den sikkert har fået alle andre steder.

  1. Det gør den så ikke, mobilsiden.dk giver den 4 ud af 6 stjerner….
   Bare fordi den er ny, med top specs., så bør den vil ikke få fuld valuta for pengene!!

   Det er jo det som gør det hele så fantastisk, at der er en “top” model til os alle, da vores kriterier er vildt forskellige 8)

   1. Nå okay da 🙂 har kun læst et par sider fra udlandet og der roser de den. Jeg undrer mig bare altid over at anmeldere kan være så uenige om det samme produkt. Hvis det er godt er det jo godt ikke 😛
    Det ville være nemmere for os hvis de var enige jo.

 19. Jeg venter på den nye vandtætte galaxy s4 istedet. Så får Sony konkurrence tror jeg 😛

 20. God anmeldelse og jeg forstår ikke hvorfor der er nogle der er uenige? Den får 4 ud af 5 mulige, det er da en god score. Jeg går selv og vakler lidt imellem de nye smartphones men jeg har altid haft Samsung og ender sikkert op med Samsung igen 😛

 21. Som jeg har nævnt tidligere har jeg bestilt sgs4. Den er så god og batteri er det bedste jeg har haft i en telefon. Helt mærkeligt at jeg ikke skal lade to gange om dagen 🙂 Jeg kan anbefale den hvis nogen er i tvivl.

   1. Størrelse er fin til en fyr men damen siger den er for stor (telefon) og skærmen er rigtig god. Jeg kan nemt bruge den udenfor i solen.

 22. Hej Høy. God test og du kommer fint rundt. Hvis du skulle vælge imellem Xperia Z og sgs4 hvilken ville du så vælge?

 23. Ja i må meget undskylde men i har altså været ret så længe om at komme med den her test. Der er faktisk nogle af os der går og venter på at få at vide om vi skal købe den eller ej. Det må i meget gerne tage til jer.

  Det var så det negative. Det positive er så at i som sædvanlig ikke skuffer med jeres anmeldelser og tak for en god og forståelig artikel.

 24. Til jer der er i tvivl om HTC One og SGS4 kan jeg kun sige at HTC One er alle pengene værd. I bliver ikke skuffet.

 25. Kan ikke beslutte mig for om det skal være Xperia Z eller sgs4 eller HTC One. Hvornår er test af HTC One færdig? Jeg hælder mest til HTC One men Xperia Z er også ret nice.

  1. Samme problem her. Har læst og læst og er ikke blevet klogere og har haft penge til at købe en ny mobil i snart 14 dage nu %:

   JJeg hælder mest til Xperia Z. Den har fået god omtale her på AppsAndroid.dk og de fleste andre steder der har anmeldt den. Det jeg ikke kan lide er at skærmen “kun” er 4,7 tommer medmindre man ser film på grund af de touch knapper der er på skærmen. Da giver SGS4 fuld skærm. Skærmen på HTC one er også kun de der 4,7 tommer og det gør alligevel lidt. Jeg tror jeg ender op Xperia Z men nu hvor jeg har læst anmeldelsen af Sgs4 trækker den lidt mere i mig. Skide irriterende 🙂

  2. Jeg har prøvet alle 3 og syntes de er gode på hver deres måde men i min verden vandt Htc one altså, men det vil jo altid være smag og behag hva man syntes 🙂

 26. Tak for god læsning. Jeg er overhovedet ikke enig med jer på mange punkter men hvis vi alle havde samme mening ville det jo være lidt kedeligt ikke 😛
  Min kører uden problemer og mener den burde have 5/5. Min makker har købt HTC one og den er langtfra ligeså hutig til at åbne apps som min galaxy s4. Designet :jeg vil hellere have en holdbar smartphone end en smartphone der er pæn. Jeg kan ikke forestille mig at HTC one ser særlig godt ueefter en gang på fortovet men det tager galaxy s4 ikke skade af.

  1. Der tager du fejl. Jeg har tabt min HTC One på vores stengulv i badeværelset og den har knap en skramme.

 27. God allround test og jeg besluttede mig for et øjeblik siden at den skal det være. Nu vil jeg bestille den og glæde mig til at den kommer 🙂 nogen der ved hvor den er billigst?

 28. Vil da lige rose jer for en god anmeldelse. Min egen opfattelse af SGS4 er den samme som jeres. Jeg har haft den i en uge nu og kan holde strøm i to dage på en enkelt opladning. Design er jo hvad man selv gør det til og jeg er okay med designet på sgs4.

 29. Tnsfdk kan godt se din pointe men så er det for ringe af Samsung at de ikke sørger for at den kører bedre. Alle siger bare til mig at den kører super.

 30. S4 er da sikkert en glimrende mobil. Men at Samsung sender HTCSung udgaven til DK er jeg ked af. Jeg ville personligt hellere have haft den med 2x Quadcore istedet for den handikappede version,

  Hvorfor gjorde de ikke bare som med S3. Solgte 3g modellen og så kunne Telia/etc selv tage 4g modellen hjem derudover :(. Jeg springer den over.

 31. Dejligt med en test der går lidt tæt på ting som andre ikke gør men jeg havde troet at den ville få en bedre ponit end i gav Galaxy Note 2. er der ikke noget galt i regnskabet så 😛 Det er ikke negativt ment.

  1. Jo der er da noget galt. Om de får penge fra HTC ved jeg ikke men at kun at give den 4 ud af 5 har ændret mit syn på den ellers bedste androidside i dk. desværre findes der ikke andre der opdaterer dagligt men så må man jo finde noget i udlandet. helt ærlig her høy. jeg har mange venner og de siger samtlige af dem at det er den bedste mobil de har prøvet. det giver jo ingen mening at du så ikke er enig 😮

   1. Moe Joe,

    Scoren er jo Høys vurdering af den. Du vil altid kunne finde folk der ikke er enige i den score som en site giver en given enhed/udstyr. 4 ud af 5 point er da ikke ringe, men kan ske at den opfører sig på en måde hvorved at Høy ikke synes at den fortjener 5 point.

 32. Endelig kommer den 🙂 har bare gået og ventet på jeres vurdering af min kommende mobil og nu skal den hjem til far så hurtig som mulig 8) 8) jeg vender tilbage når jeg har haft den i et stykke tid.

 33. Imponerende anmeldelse og i er ved at være rigtig gode til det her. jeg har en anke, i mangler en video-optagelse i testen 😛

 34. I har altid været mit foretrukne anmeldersite her i Danmark men jeg har selv Galaxy S 4 og den test jeg lige har læst afspejler altså ikke min oplevelse med den. Der er intet hakkeri og det er altså den bedste smartphone der findes. alle mine venner siger også at min er meget bedre end deres så i burde give den 5 ud af 5. Det kan jo ikke passe at den kun får 4 ud af 5 når det er verdens bedste smartphone. hvis ikke i retter den karakter bliver jeg meget skuffet 🙁

 35. Rigtig flot test som jeg har ventet længe på. Nu vil jeg gå ind og bestille en SGS4 🙂

 36. Kanon anmeldelse atter en gang. tak for god læsning.jeg har haft den i hånden og den virker lækker selvom det er plastik men du har ret i at i forholt til blandt andet htc one og xperia z da er den lidt bagud på designsiden.

Skriv kommentar
account_circle
email