MobilePay kan snart bruges i Dansk Supermarkeds butikker

thumb swipp-vs-mobilepay

MobilePay kan inden årets udgang bruges som betalingsmiddel i Dansk Supermarkeds butikker.

2015 bliver året hvor MobilePay rykker ind i samtlige af Dansk Supermarkeds 600 butikker som betalingsmiddel, hvilket betyder at du så kan betale for kartoflerne med din Android smartphone. 

Siden den 11. marts 2015 har det været muligt at handle ind i Føtex i Storcenter Nord i Århus og betale med MobilePay, og udrulningen af den populære app som betalingsmiddel er altså påbegyndt. 

Kenneth Nielsen, direktør for e-commerce i Dansk Supermarked, siger til Børsen at:

Vi tror, det her bliver fremtidens mobilbetalingsløsning for store kædebutikker i hele dansk detailhandel. Det er en meget kundevenlig og intuitiv løsning, hvor du får beløbet direkte op på mobilskærmen og godkender betalingen ved at swipe

Danskernes foretrukne betalingsapp

Mobilepay er med sine godt 2 millioner brugere danskernes foretrukne betalings-applikation, og det er primært private der har gjort brug af MobilePay når regningen skulle deles eller børnebørnene skulle have en lille skilling overført til kontoen.

Det sidste års tid har flere hundrede mindre danske virksomheder dog også taget betalings-app`en til sig.

MobilePay blev lanceret i maj 2013 og kunne allerede i januar 2014 fejre nummer 1 million download. Dette tal er siden steget til omkring 2 millioner.

Om MobilePay

MobilePay har siden juni 2014 kunnet bruges som betalingsløsning i Starbucks afdelinger i f.eks Bilka, og de startede i oktober 2013 med at teste betaling via MobilePay i udvalgte butikker, ligesom at også Kræftens Bekæmpelse har taget løsningen til sig. 

Den største konkurrent til MobilePay er Swipp, der i september 2014 proklamerede at de ikke længere ville være nummer 2, hvilket resulterede i at Swipp i oktober 2014 hævede beløbsgrænsen til 10.000 kroner om dagen.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


MobilePay blev iøvrigt valgt som årets ord 2014.

Du kan læse mere nyt her om danske apps og spil og husk at du altid kan få hjælp i vores Android forum hvis du har problemer med din mobil eller tablet, eller har et godt tip til en app vi skal prøve.

Skriv kommentar
account_circle
email