Swipp vs Mobilepay – Swipp hæver beløbsgrænsen til 10.000 om dagen

thumb swipp-vs-mobilepay

Swipps har et nyt trumfkort i ærmet der træder i kraft fra den 8. oktober 2014. 

Mobilbetaling i Danmark er på vej, og selvom det godt kan lade sig gøre at købe kaffe på udvalgte steder, er vi endnu ikke der henne hvor det er interessant nok for os i det daglige trummerum.

For at det skal blive dette skal det gøres nemt og sikkert og hurtigt, og så skal det være muligt at betale i de store supermarkeder via mobilen. 

Der er vi endnu ikke kommet til, men imens kan giganterne jo fint kæmpe om at få vores tillid.

 – Dansk Supermarked er klar med mobilbetaling via MobilePay

Netop dette er nemlig sagen i denne artikel og i resten af landet, da der på den danske scene indenfor mobilbetaling lige nu er to store udbydere af denne service der kæmper om at blive nummer 1. Det er selvfølgelig Swipp og Mobilepay vi her taler om, og MobilePay har længe været danskernes foretrukne mobilløsning når der skaulle overføres penge eller en regning i baren skulle splittes.

Dette vil den nye direktør ved Swipp lave om på og det kan du læse mere om ved at trykke på linket herunder.

 – Swipp vs MobilePay – Swipp vil ikke længere være nummer 2

Et af de tiltag der skal sikre at swipp bliver danskernes foretrukne mobilpung er at beløbsgrænsen fra den 8. oktober bliver hævet fra de nuværende 3.000 kroner om dagen til 10.000 kroner om dagen.

Dette giver Swipp et forspring i forhold til brugernes ønsker da MobilePay´s nuværende restriktioner gør at beløbsgrænsen er på 1.500 kroner om dagen og 50.000 kroner årligt.

 – MobilePay kan nu bruges i udvalgte butikker

Grunden hertil er at de ikke kan identificere alle deres brugere og dette kan udnyttes af kriminelle der f.eks vil hvidvaske penge.

Swipp har i øjeblikket 450.000 brugere imod Mobilepay´s 1.5 millioner brugere. Mobilepay er udviklet af Danske Bank imens Swipp er en sammenslutning af 81 banker.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email