Android Lollipop til Sony Xperia Z enheder kommer snart

thumb xperia-z3-compact-vand

Android Lollipop til hele Xperia Z-serien vil blive påbegyndt udrullet i næste uge.

Sony var de første af alle producenter, efter at Google officielt annoncerede at Android L betød Android Lollipop, der bekræftede overfor deres brugere at hele deres Xperia Z linje ville modtage opdateringen til Android 5.0.

Nu er tiden så gået og alt imens at produkter som LG G3, HTC One M8 og Galaxy S5, samt enheder med Android Wear, alle er blevet forsynet med lidt godter i form af Lollipop, er der stadig ingen tegn på denne på Sony`s Xperia Z produkter.

 – Find den skjulte service-menu på Xperia Z3 og Z3 Compact 

Det ser dog ud til at ændre sig nu, og i løbet af de sidste par dage har både Sony Mobile Frankrig og Sony Mobile Indonesien via de sociale medier givet udtryk for at Android Lollipop udrulningen vil blive påbegyndt i næste uge.

Opdateret: Android Lollipop er klar til Sony Xperia Z3, Z3 Compact og Z3 Tablet Compact

Opdateret: Android Lollipop er klar til Sony Xperia Z2

Sony Mobile har tidligere oplyst om at grunden til at opdateringen trækker ud, er at de vil være sikker på at den stabil.

En anden producent, Samsung, havde så store problemer efter opdateringen til Lollipop at det endte med at de måtte stoppe opdateringen.

Vi har siden den første Sony Xperia Z blev præsenteret, haft næsten samtlige af deres Sony Xperia Z produkter til test, og Sony Mobile har generelt været ret trofaste når det kommer til at holde deres nye produkter opdateret, og personligt vil jeg hellere vente et par uger længere og få en stabil version, end at få en ustabil version i dag…så hvis du er en af de mange der bare går og venter, så kan det måske trøste dig lidt at jo længere ventetid der er, des større mulighed for at intet går galt.

 – Hvordan bruger jeg lydløs tilstand i Android Lollipop? 

Så til alle jer med Xperia Z enheder…det burde altså være i næste uge at det begynder at sne og ifølge Sony Mobile Frankrig bliver det Sony Xperia Z3 den første sne vil falde på.


Husk at du kan besøge vores AppsAndroid shop, få gratis hjælp i vores forum, hente vores gratis app til Android, følge os på FacebookGoogle + eller Twitter, eller se vores videoer på Youtube.


Lollipop kommer kun til Xperia Z enheder

Siden Sony Mobile første gang annoncerede at hele deres Xperia Z serie ville få Android Lollipop, har de ikke èn gang officielt nævnt noget om at andre af deres enheder ville modtage den ventede opdatering, så umiddelbart ser det ud til at Lollipop pt er forbeholdt til Xperia Z serien.

Vi holder jer som altid opdateret når der kommer nyt i sagen og du kan med fordel følge os på de sociale medier via links`ene (med rød skrift) herover for at få det sidste nye direkte på din væg.

Kilde 

(3) kommentarer
  1. Perfekt timing. Min HTC one M7 står for udskiftning, og der har jeg været glad for lollipop (5.0.2)

Skriv kommentar
account_circle
email