Samsung Galaxy S5 kan opdateres til Android 5.0 Lollipop via Kies i Danmark

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Android 5.0 Lollipop er tilgængelig via Samsung Kies til Galaxy S5.

Sidder du med en Samsung Galaxy S5 i hånden til daglig og spændt har gået og ventet på at udrulningen af Android 5.0 Lollipop ville komme til Danmark, så er ventetiden nu ovre.

SGS5 kan nemlig opdateres med det samme via Samsung Kies til PC, hvilket betyder at du skal tilslutte din SGS5 til computeren og åbne Kies. Ifølge Torben Linneman der har sendt os billederne her i artiklen, tager opdateringen omkring 30 minutter, afhængig af hvor hurtig dit internet er.

 – Samsung Galaxy S5 bliver varm og dræner batteriet efter opdatering til Android Lollipop, hvad kan jeg gøre?

Har du ikke Kies installeret kan du hente det gratis og ellers kan du vente i omkring 14 dage og installere den via OTA.

Du kan læse mere om hvad Android Lollipop vyder på af nyheder her.

SGS5 via Kies

SGS5-Android-Lollipop-DK

Ifølge Samsung vil der nemlig gå omkring 14 dage før Android 5.0 Lollipop vil blive tilgængelig via OTA.

Sæt gerne telefonen på Autoopdatér under Min enhed > Softwareopdatering, så kigger den automatisk selv efter opdateringer, og giver besked når der er en, der ligger og venter. 
Lollipop kan i første omgang dog kun installeres via Kies. Det er en meget stor opdatering, så i første omgang vil vi sikre at opdateringen går så smidigt som muligt, og begrænser derfor adgangen til kun Kies. Den kan hentes direkte på telefonen ca. 2 uger efter opdateringen kommer ud på Kies.

Herunder et par screenshots af Galaxy S5 med Android 5.0 Lollipop. Artiklen fortsætter eunder billederne.

sgs5-danmark-lollipop

sgs5-android-lollipop

2015-01-12

2015-01-12 1

1469935 486292341508499 831631920553935848 n

Android Lollipop til Galaxy S5 Mini, Note 3 og 4 mm?

Lige nu er der kun tale om at udrulningen er påbegyndt til SGS5, men ifølge Samsung Danmark vil produkter som Galaxy S5 Mini, Galaxy Note 3 og 4, Galaxy Alpha mm også modtage opdateringen. Der er dog ingen tidsramme på hvornår dette sker.

Lollipop kommer også til S5 mini. Vi har fået bekræftet, at S5, Note 4, Note 3, S4, Note Edge, S5 Active, S5 mini, ALPHA og Note 2 alle får Lollipop. Vi har dog endnu ingen datoer for opdateringen til dem, da det helt afhænger af hvordan arbejdet med opdateringen skrider frem, og hvor mange problemer, vi støder på undervejs. Det er dog lige på vippen om Galaxy S5 når at få opdateringen i år, og de andre følger så efter

NB: Har du problemer efter opdateringen kan en genstart nogle gange afhjælpe disse og ellers er en nulstilling i rigtig mange tilfælde en mirakelkur.

Tak til: Dojofixogfærdig fra vores Facebookside for tip og billede, samt til Trane, Kim Rieneck og Jan Knudsen for tippet og tak til Torben Linneman for billederne. 

Relaterede artikler om SGS5: 

 – Samsung arbejder stadig på Android Lollipop til Galaxy S5

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

 – Find den gemte service menu på Samsung Galaxy S5, Note 3, og S4

 – Hvor er menu-knappen på min Samsung Galaxy S5?

 – Hvordan deaktiverer jeg “Mit tidsskrift” på Galaxy S5?

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

(15) kommentarer
 1. Har også kun haft problemer efter opdatering 🙁 Hopper hele tiden af nettet – både telefonens eget og vores wifi + det med ikke kunne sætte den på almindelig lydløs 🙁 Kan man ikke skette/annullere opdateringen?

 2. Har ikke andet haft problemer siden opdatering.
  Scrolldown menuen fortæller kun den ikke kan få information til data ved eventuelt en sms eller andre beskeder som mail eller snaps.
  Samme tid med kan jeg kun slå lyden til og sætte på vibration men ikke lydløs.. Irritere mig mega meget! Er det muligt at genoprette tidligere system?
  Den seneste ligner jo noget forældet pis. .

  1. har du opdateret kies? kender ikk den fejl godt nok men er din sgs5 købt i udlandet? der skulle gerne står NEE til slut men du kan måske slet ikke noget som helst?

  1. 🙁 har også opdateret til lollipop dog over ota men har også det problem at telefonen overopheder og bliver så varm at den ikke er til at røre ved samtidig med at den så dræner batteriet totalt hver gang den leger radiator

 3. Jeg vil gerne trække min kommentar tilbage. Jeg har ikke haft andet end bøvl efter 5.0. Jeg kan nu 48 timer efter opdatering ikke få forbindelse til telefon netværket. Den er overophedet et par gange efterfulgt at genstart. Den er også frosset en del gange efterfulgt af genstart mm. Nu har jeg også problemer med at oprette forbindelse til Kies.

 4. Jeg har lige opdateret min SGS5 og efter opdateringen kan jeg ikke oprette forbindelse til telefonnettet eller datanetværket. WiFi fungerer fint. Jeg har telmore som udbyder.
  ^Bare som advarsel 😉

Skriv kommentar
account_circle
email