Samsung arbejder stadig på Android Lollipop til Galaxy S5

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Samsung arbejder stadig på Android Lollipop til Samsung Galaxy S5.

Før jul bekræftede Samsung Danmark hvilke Samsung produkter der ville blive opdateret til Android Lollipop, og på det tidspunkt lød det fra dem at:

Kim, ja, Lollipop kommer også til S5 mini. Vi har fået bekræftet, at S5, Note 4, Note 3, S4, Note Edge, S5 Active, S5 mini, ALPHA og Note 2 alle får Lollipop. Vi har dog endnu ingen datoer for opdateringen til dem, da det helt afhænger af hvordan arbejdet med opdateringen skrider frem, og hvor mange problemer, vi støder på undervejs. Det er dog lige på vippen om Galaxy S5 når at få opdateringen i år, og de andre følger så efter 🙂

Nu er ugerne så gået og vi er kommet ind i et nyt år hvor vi grundet CES 2015, hvor f.eks Asus har lanceret Asus Zenfone 2, Sony har fremvist et Smartwatch 3 i metal og Parrot er klar med nyt infotainment-system til bilen, slet ikke har haft tid til at tænke på Android Lollipop til Galaxy S5.

Android Lollipop til Galaxy S5

Heldigvis er i gode til at tippe os og denne gang er det Lars Dalgaard (tak lars) der har været en smut forbi Samsung Danmarks Facebookside, og til spørgsmålet om hvornår de nuværende enheder vil blive opdateret til Android 5.0, svares der:

Vi er i fuld gang. Android Lollipop til Galaxy S5 står først for tur, men opdateringen er endnu ikke god nok til at vi vil være bekendt at sende den ud. Der er endnu ingen leveringsdato på den, da det helt kommer an på, hvor mange problemer vi støder på undervejs.
Sæt gerne telefonen på Autoopdatér under Min enhed > Softwareopdatering, så kigger den automatisk selv efter opdateringer, og giver besked når der er en, der ligger og venter.
Lollipop kan i første omgang dog kun installeres via Kies. Det er en meget stor opdatering, så i første omgang vil vi sikre at opdateringen går så smidigt som muligt, og begrænser derfor adgangen til kun Kies. Den kan hentes direkte på telefonen ca. 2 uger efter opdateringen kommer ud på Kies. 

Så ifølge Samsung Danmark er der stadig lidt arbejde der skal gøres før det hele er perfekt, men de arbejder altså på opdateringen, og med tanke på at Galaxy S5 ejere i Korea, Polen og Spanien allerede har modtaget den længe ventede opdatering, så tror jeg ikke at der går særlig lang tid inden den er klar til de danske brugere. 


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Opdateringen vil de første par uger kun være tilgængelig via Samsung Kies, og herefter vil den blive rullet ud via OTA, altså så du kan opdatere direkte via din SGS5 uden brug af ledninger eller computer. 

Relaterede artikler om Galaxy S5:

 – Samsung Galaxy S5 test

 – Samsung Galaxy Note 4 test

 – Find den gemte service-menu på Samsung Galaxy S5

 – Hvordan tager man screenshot på Galaxy S5?

(3) kommentarer
  1. Venter utålmodigt på 5.0 Håber i udgiver den i næste uge, så jeg kan stoppe med at søge efter opdateringen, mindst 5 gange hver dag 😛

Skriv kommentar
account_circle
email