Asus Zenfone 2 er lanceret – video og specs

thumb Asus-ZenFone-2

Asus har på CES 2015 lanceret næste generation af deres Zenfone. 

CES 2015 er igang og vi har bla. set en ny variant af Smartwatch 3 fra Sony, et nyt infotainment-system til bilen fra Parrot, og en ny app fra bil-producenten Huyndai.

Nu er turen så kommet til Asus der har præsenteret næste generation af deres Zenfones, og Asus Zenfone 2 har set dagens lys.

Asus Zenfone 2 kommer med en 5.5″ fuls HD IPS skærm med en ppi på 403, 4 GB RAM, Intel´s seneste quadcore 64-bits understøttede CPU, et 13 MP kamera på bagsiden og et 5 MP kamera på fronten, og så kommer den med Android 5.0 Lollipop fra start med Asus`Zen UI lagt ovenpå.

 – Asus Memo Pad 8 LTE test

Designet, der er produceret i børstet plastik, har volumeknapper bagpå som vi så første gang på LG G2, dog har tænd/sluk knappen ikke kunnet finde vej dertil og den har Asus valgt at placere på toppen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Af intern hukommelse bliver det muligt at vælge imellem enten 16/32/64 GB og det med mulighed for udvidelse af hukommelsen med micro SD kort op til 128 GB.

Batteriet er på 3000 mAh og kan ikke tages ud.

Der er selvfølgelig 4G ombord ligesom at muligheden for dual-SIM også er at finde på Asus Zenfone 2.

Asus Zenfone 2 har et kurvet design med en tykkelse på 10.9 mm og er blot 3.9 mm tynd i hjørnene og har en bezel på 3.3 mm, hvilket gør at skærmen optager 72% af overfladen.

Den vejledende udsalgspris i USA er 199 dollars hvilket omregnet er omkring 1180 danske kroner. Den danske pris er dog endnu ikke fastsat.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email