Parrot RNB6 – infotainment til bilen med understøttelse af Android Auto og Apple CarPlay

thumb parrot-rnb6

Parrot har lanceret en ny infotainment-løsning til bilen der kører Android Lollipop. 

Årets CES-messe er ved at tage form og Parrot er som altid til stede for at fremvise nye produkter, og èt af disse er en ny infotainment-løsning til bilen, der ligesom deres Asteroid-produkter også er baseret på Android, nærmere betegnet Android 5.0 Lollipop.

Den nye generation af indbyggede løsninger til bilen er blevet offentliggjort under kodenavnet “RNB6”, og bliver integreret i din bils instrumentbræt hvorefter du har mulighed for nye smarte funktioner og Parrot RNB6 er bla. kompatibel med både Apple CarPlay og Google Android Auto.

Parrot RNB6 er et 2-DIN infotainment system og kommer med en 7″ multitouch skærm og har som før nævnt Android Lollipop installeret fra start.

 – Huyndai lancerer smartwatch app

I den tilsendte pressemeddelse skrives der at Parrot RNB6 både er væsentligt tyndere og lettere end standard 2-DIN systemer, hvilket betyder at det nemt kan integreres i bilen.

 

Parrot RNB6 er et 2-DIN infotainment-system med Android 5.0 og udstyret med en 7’’ multi-touchskærm. Da Parrot RNB6 er halvt så dyb og væsentlig lettere en standard 2-DIN-systemer, integreres det nye system nemt i bilen.Med Parrot RNB6 kan brugeren tilgå indhold og funktioner via systemets mange forskellige tilslutningsmuligheder og sensorer, som giver en god og sikker køreoplevelse: et integreret navigationssystem, kørselsvejledning, håndfri telefoni og stemmestyring af apps, musik, radio og navigation.Derudover kan Parrot RNB6 integreres med Apple CarPlay og Google Android Auto for at få adgang til indhold på iOS- og Android-smartphones.

 

Parrot RNB6 kan kobles til bilens diagnostik (OBD2) og vise bilens tekniske informationer i realtid såsom aircondition, bilens dæktryk, parkeringssensorer, eller dato og notifikationer vedrørende bilens vedligehold.

Sidst, men ikke mindst, er Parrot RNB6 udstyret med et trafiksikkerhedskamera (kamera på instrumentbrættet), som automatisk filmer og optager vejen på dens flash-hukommelse.

 

Parrot RNB6 vil blive tilgængeligt i 2015 og der er endnu ikke fastsat en vejledende udsalgspris, men bliv venner med os på Facebook eller Google + og vi vil holder dig opdateret. 

Herunder kan du se den officielle promovideo for Parrot RNB6.

Skriv kommentar
account_circle
email