Parrot ASTEROID er klar til bilen i Danmark

Parrot-Asteroid-smart

Med Parrot`s nye ASTEROID-serie af produkter med Android kan du nu downloade apps til bilen. Der er 17 apps klar i Danmark. 

Parrot`s nye internetforbundne produkter med Android til bilen består lige nu af disse følgende 3 produkter (se video nederst i artiklen):

Parrot ASTEROID MINI:

Parrot ASTEROID Mini har en 3,2” farveskærm og installeres på bilens instrumentbræt. Den leveres med en gps-antenne og en trådløs fjernbetjening, der kan monteres på rattet.

 

Parrot ASTEROID Mini kobles til internettet vha. en 3G/4G-nøgle eller internetdeling med en mobiltelefon via Bluetooth eller USB. Derefter har brugeren adgang til ASTEROID Market og kan downloade apps og andre tjenester såsom et forenklet gps-system, musik, etc.

 

Tilgængelig: fra maj 2013 hos CARSound.dk, MKL Montering, Autobixen.dk

Vejledende udsalgspris: DKK 2.299,- 

parrot asteroid mini 01 home 

Parrot ASTEROID Tablet:

Parrot ASTEROID Tablet har en stor 5” kapacitiv multi-touch farveskærm med integreret gps-antenne. Den installeres let på bilens instrumentbræt eller i forruden takket være en fleksibel fod.

Som på en tablet betjenes menuen ved hjælp af den berøringsfølsomme skærm. En trådløs fjernbetjening med berøringsfølsomt panel gør det også muligt for føreren at betjene funktioner såsom håndfri telefoni, valg af musikkilde samt musiksøgning ved stemmestyring.

 

Ud over internet via 3G/4G-nøgle, mobiltelefon eller tablet med internetdeling kanParrot ASTEROID Tablet også tilsluttes til et wi-fi-netværk i nærheden. Det vil gøre det muligt at downloade en gps-løsning og et stort udvalg af applikationer fraASTEROID Market. Slutteligt tilbyder Parrot ASTEROID Tablet mange lydindstillinger ved hjælp af de to systemer Virtual SuperBass2 og Sound Spatializer.

 

Tilgængelig: fra maj 2013 hos CARSound.dk, MKL Montering, Autobixen.dk

Vejledende udsalgspris: DKK 3.199,- 

parrot asteroid tablet 01 home2 

Parrot ASTEROID Smart:

Med den brede 6,2” multi-touch farveskærm, er Parrot ASTEROID Smart en fuldendt multimedieenhed til bilen. Systemets 2DIN-format passer ind i den midterste søjle på instrumentbrættet i rigtig mange køretøjer.

 

Betjeningen af menuen på Parrot ASTEROID Smart foregår via den berøringsfølsomme skærm. Parrot ASTEROID Smart er udstyret med en gps-antenne og indeholder et komplet navigationssystem.

 

Adskillige applikationer er tilpasset skærmstørrelsen på Parrot ASTEROID Smart og dens specifikke funktioner. Applikationerne kan downloades på ASTEROID Market via 3G/4G-nøgle, internetdeling med en mobiltelefon eller tablet via Bluetooth/USB, eller ved at tilslutte til et wi-fi-netværk i nærheden. Disse applikationer inkluderer radio og podcast fra hele verden; kørevejledning; turistinformation mm.

Parrot ASTEROID Smart er udstyret med forskellige tilslutningsmuligheder (6 RCA med video-input og video-output) og kan derfor kobles til et bakkamera eller til et AV-system på bagsædet.

Tilgængelig: fra maj 2013 hos CARSound.dk, MKL Montering, Autobixen.dk

Vejledende udsalgspris: DKK 4.899,-

parrot asteroid smart 01 homeDu kan via ASTEROID Market downloade apps direkte fra produkterne eller via en PC og via et SD-kort bagefter installere på Parrot-produkterne. Der er lige nu 17 apps tilgængelige i Danmark, og ligesom på Google Play findes der både gratis og betalings-programmer. 

 

 

Parrot-Android

 

(9) kommentarer
 1. Hej, jeg har købt en brugt Asteroid tablet. den virker fint men efter jeg gør reset kommer der altid en besked at for “the safety reason” kan du ikke bruge den når du kører.
  Og når jeg stopper ved parkeringsplads så kommer det også.
  Og jeg har prøvet 1000 gange at “sign in” men det kan jeg ikke
  Efter reset af tablet er der ikke en navigation app- hvad skal jeg gøre?
  Er der nogen kan hjælpe mig, måske med skal købe det 4 digit code, i do not know.

 2. Min kæreste har haft sådan en Parrot asteroide i ihvertfald en måned nu så helt nyt kan det da ikke være?

 3. Logann det er ikke muligt at bruge visse funktioner under kørsel. Der er lavet sådan at du feks ikke kan downloade applikationer imens bilen kører.

 4. Må man gerne bruge den når man kører bil da? det må man vel siden de sælger den men der må da være noget safety så det ikke kan lade sig gøre at gå på nettet imens bilen kører eller lignende??

 5. I kunne måske overveje at anmelde parrot asteroid til biler? Det er jo et Android produkt 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email