Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S5?

thumb Samsung-Galaxy-S5

Dansk video-guide til hvordan du hurtigt kan tage et screenshot på din Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 er det nyeste skud på stammen fra Samsung, og vi er i skrivende stund ved at skrive testen af denne og forventer at blive færdig når vi engang kommer fra påskeferie (jaja jeg ved det godt).

Kan du ikke vente på testen kan du fornøje dig med at se vores unboxing af Galaxy S5 her, og se med når vi udsætter SGS5 for en vandtest.

Opdateret: Anmeldelse af Samsung Galaxy S5

Screenshot på Galaxy S5:

  • Du kan ofte have brug for lige at skulle snappe et billede af den skærm du er på, og på Galaxy S5 gøres det nemmest ved at trykke tænd/sluk og hjem inde på samme tid. Du vil herefter se at skærmen giver et blink og du kan nu trække ned i din statusbar for at tilgå eller dele det netop tagne screenshot.
  • Metode to er ikke lige min kop the da det ikke altid virker for mig, men ved at glide håndfladen hen over skærmen kan du også få Galaxy S5 til at skyde et billede af skærmen (se videoen herunder).

Du kan altid finde dine screenshots i dit galleri hvis du senere skal bruge dem.

Relaterede artikler:

 – Hvordan tager jeg et screenshot på Samsung Galaxy Note 3? 

 – Hvordan tager man et screenshot på Sony Xperia Z1 Compact?

 – Hvordan tager jeg et screenshot på LG G2?

 – Hvordan tager jeg screenshot på Sony Xperia Z, Z1, og Z Ultra?

 – Hvordan tager man screenshots på HTC One?

 – Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S 4?

Har du brug for hjælp til dit Samsung produkt kan du benytte vores Samsung forum

(9) kommentarer
  1. Kom nu Morten,

    Du må simpel holde op med at holde de lange pauser i dine sætninger, det er smadder irriterende. Hvis man ikke har fæet fat i det du siger eller forstået det eller demoen er gået for hurtigt kan man jo bare selv spole i demoen i ens afspiller. Og zoom ind på mobilen så det der demonstreres er tydeligt.

    Mvh. Thaiger

  2. Har i ikke et forum her på webstedet? Har fået min S5 og har nogen spørgsmål 🙂 jeg er på mobilen så det kan være at forum ikke findes der?

    1. Tryk på menu så kommer der et punkt der hedder forum og det tilpasser sig til mobilen. der er osse Tapatalk integration.

Skriv kommentar
account_circle
email