Web-TV: Samsung Galaxy S5 vandtest

thumb samsung-galaxy-s5-vand-test

Traditionen tro når vi har at gøre med vandtætte produkter bliver også Samsung Galaxy S5 smidt i en balje vand.

Det seneste flagskib fra verdens største smartphone-producent, Samsung, er kommnet redaktionen til hænde og for nogle dage siden kunne i se i et tidligere web-TV indslag hvor vi unboxede den sammen med jer.

 – Samsung Galaxy S5 er landet på redaktionen (web-TV)

Det er selvfølgelig Galaxy S5 vi her skriver om, og selvom den på nogle specifikationsmæssige områder skuffede de forventningsfulde fans (f.eks har den 2 GB RAM imod 3 GB RAM på Xperia Z2, et 2800 mAh batteri imod et batteri på 3200 mAh på Xperia Z2), er der også kommet nye funktioner til, og det har bestemt forbedret brugen i det daglige set i forhold til forgængeren SGS4.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

F.eks kommer den med en fingeraftryksscanner og et 16 MP kamera (der iøvrigt leverer varen), men i denne artikel er det IP klassificering vi vil have fokus på.

IP klassificering bliver oftest her på AppsAndroid.dk nævnt i forbindelse med anmeldelser af Sony`s produkter, da produkter som Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact, Smartwatch 2, og Xperia Z2 tablet alle er både støv og vandtætte, og vi tager det nærmest som en selvfølge at kommende produkter fra Sony også er det.

Det kan brugerne lide, og det er kun super at Samsung også går i denne retning, da det helt sikkert er en god ekstra sikkerhed når du sidder ved vandbassinet i haven om sommeren eller ved morgenbordet og ungerne skal se “Ellevilde Ella” på din mobil.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

Samsung nævner ikke meget i det vedhæftede materiale vi har modtaget i forbindelse med anmeldelsen af SGS5, om hvorvidt man må dyppe den i en halv meter vand eller ej, men faktum er at en mobil der er IP 67 klassificeret godt kan tåle at komme en tur under vand i kortere tid.

Det første tal i IP 67 klassificeringen er støvtætheden, og det andet tal er vandtætheden, og du kan læse mere om her hvad tallene betyder.

Bemærk at dette ikke anbefales at prøve derhjemme og at den er vandtæt skal blot ses som en ekstra sikkerhed, og ikke bruges til noget andet.

Traditionen tro laver vi en video når vi tester vandtætte produkter, og herunder kan du se SGS5 blive sænket ned i vand.

Er du til videoer kan du finde vores web-TV sektion her, eller du kan se indslagene vi vores Youtube kanal.

Vi regner med at have en anmeldelse klar i løbet af 14 dage og du kan med fordel følge os på Facebook eller Google + for at blive holdt opdateret.

Hvis du bare synes at baggrunden på låseskærmen er for lækker, er det fordi at det er vores egen AppsAndroid-droide, og du kan hente en baggrund ved at trykke her.

Videoen kan ses i fuld HD

(8) kommentarer
  1. mega at i altid kaster de vandafvisende mobiler og tabletter (tablet`s??) for løverne.jeg venter altid på at det plusli sier tsss og så den går i smadder midt i optagelsen 😛 sorry men det ku also vær god tv 8)

  2. tror vi springer den her over.vi har begge sgs4 og ser ingen grund til at brue så mange penge på en mobil der ligner sgs4 på så mange områder men fristet jo det er vi da 🙂

  3. bar så cool at den kan tåle det dedr 8) 😛 nu har jeg i det sidste år kigget misunderlit hver gang i lavede en sådanne vandtest af sony mobiler men det er sgu slut nu 🙂

  4. Fedt at de er gået den vej for der må være en del der vælger Sony fordi de kan tåle regn tror i ikk?

Skriv kommentar
account_circle
email