Hvordan tager man et screenshot på Samsung Galaxy S 4?

thumb Samsung Galaxy S 4

Der er to muligheder for at tage et screenshot på Samsung Galaxy S 4. Se her i videoen hvordan du gør. 

At tage et skærmdump af sin mobil er ofte nyttigt hvis du f.eks lige skal gemme noget til senere eller sende det videre via mail, Dropbox, facebook osv.

På SGS4 har du to muligheder for at tage skærmdump (screenshot). Den første mulighed kræver at du tager din mobil op i hånden og trykker samtidig på tænd/sluk og Hjem. Du vil nu se et glimt og du kan derefter trække ned i din statudbar og trykke på skærmdumpet. Du kan også tilgå det via dit galleri eller din filmanager som du finder i din app-drawer.

Den anden mulighed er kræver at du går ind i dine indstillingerBevægelser og gestikbevægelse med håndfladen – sæt hak ved Optag skærmbillede.

Du kan se herunder i videoen hvordan det gøres.

  

(11) kommentarer
  1. Du skal RØRE ved skærmen, hvis du bruger mulighed nr. 2, så fungerer det fint 🙂

  2. Hej. Jeg har også lige købt galaxy s4 og vuf vuf jeg er imponeret over alt det den kan. Forstår ikke alle dem der rakker den ned.

  3. Jeg har lige købt SGS4 og er glad for den. I må gerne komme med flere tips til mig for jeg er begynder i andriod. Jeg kommer fra Apple men ville prøve andriod og indtil videre har jeg ikke fortrudt skiftet.

  4. Hej Høy tak for tippet. Jeg får nok aldrig brug for at tage et screenshot men altid godt at lære noget nyt om ens nye mobil 🙂

    1. Sammi bare fordi at du vidste det i forvejen betyder ikke at alle andre også gør det. Jeg vidste ikke at der var to muligheder men jeg er sikkert heller ikke lige så klog som dig 😛

      1. Nej det er du sikkert ikke 😛 det var ikke meningen at det skulle overlegen men det kom det til 😳

Skriv kommentar
account_circle
email